Πώς την κατεβάζω από το τραπέζι;

• Thread starter Thread starter MHTSI
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

MHTSI

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
Και η ερωτηση ειναι απλη Πως την κατεβαζω απο το τραπεζι που εχει μια μανια να ανεβαινει ? :hmm: Με την Φαιδρα ηταν ευκολο της εβαζα μια φωνη και αυτο ηταν 3-4 φορες και εμαθε. Η Ιολη ομως ειναι αλλιως καλα με την φωνη δεν καταλαβαινει, γραμμενη με εχει ενα πραγμα αλλα ακομα και οταν πηγαινω και την κατεβαζω παλι τα ιδια ... εδω μερικες φορες που την κατεβαζω μου κανει και ενα " μουυυ" οτι της το χαλαω κιολας :lol::lol: Απο εχθες αρχισε καινουργια τεχνικη ανεβαινει στο τραπεζι και μετα παει ερπιν σαν να κρυβεται :lol::lol: Οποτε οπως καταλαβατε χρειαζομαι την βοηθεια σας με διαφορα κολπα που πιθανον και εσεις κανατε στισ δικιες σας. Ευχαριστω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοβάμαι ότι δεν είμαι η καταλληλότερη να δίνω συμβουλές πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς η Αρήθα αλωνίζει ανενόχλητη τραπέζια, γραφεία, πάγκους κουζίνας, βιβλιοθήκες κλπ :redface: :rolleyes:
Ωστόσο, δημοφιλείς μέθοδοι αποτροπής είναι να τη φυσάς στη μουρίτσα (υποκαθιστώντας το "χχχχχχχ" που θα της έκανε η μαμά της) ή και να την ψεκάζεις με λίγο νεράκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμμμμμμ τι να σου πω νομιζω οτι η μεθοδος που εχω διαβασει ειναι το κλικ

Πολύ ενδιαφέρον......θα το δοκιμάσω και εγώ.!!!!!!
:)

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζω ότι ότι και να κάνεις το δικό της θα κάνει στο τέλος! Ο Χιόνης έχει αδυναμία στο τραπέζι της τραπεζαρίας και στον μπουφέ. Κάθεται μάλιστα ακίνητος σαν μπιμπελό και μπορεί να τον ψάχνουμε και να έχουμε μπει 2-3 φορές στο δωμάτιο φωνάζοντάς τον και αυτός εκεί, ακούνητος, αμίλητος. Τώρα τελευταία, ανεβαίνει και στο τραπέζι στη βεράντα. Αυτό το κάνει μόνο όταν κάθεται έξω η μητέρα μου. Μπορεί να κάθεται απέναντί της και να την κοιτάει στα μάτια ώρες....:lol: :lol: :lol:
https://www.mycat.gr/forum/attachment.php?attachmentid=561&d=1163888779

Αχαχχαχα αχου μωρε κουκλος ειναι σαν προσελανινος ειναι και η Ιολη εχει μια μανια με την τραπεζαρια και τον μπουφε αλλα αυτη αραζει κιολας σαν την Βουγιουκλακη οταν ελεγε το ειναι το στρωμα μου μονο :lol: και το κακο ειναι οτι με την μικρη χαλαει και η μεγαλη το σαββατοκυριακο ανεβαινε η μικρη και επαιζε ταβλι σε ενα γυαλινο ταβλι που εχουμε και σημερα επαιζε ταβλι και η μεγαλη δεν εμαθα τουλαχιστον αν κερδισε :redface::lol::lol:

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά νομίζω ότι ότι και να κάνεις το δικό της θα κάνει στο τέλος! Ο Χιόνης έχει αδυναμία στο τραπέζι της τραπεζαρίας και στον μπουφέ. Κάθεται μάλιστα ακίνητος σαν μπιμπελό και μπορεί να τον ψάχνουμε και να έχουμε μπει 2-3 φορές στο δωμάτιο φωνάζοντάς τον και αυτός εκεί, ακούνητος, αμίλητος. Τώρα τελευταία, ανεβαίνει και στο τραπέζι στη βεράντα. Αυτό το κάνει μόνο όταν κάθεται έξω η μητέρα μου. Μπορεί να κάθεται απέναντί της και να την κοιτάει στα μάτια ώρες....:lol: :lol: :lol:

Αυτό της είπα και εγώ, μερικές φορές αν δεν βοηθήσει και το γατούλι λίγο δεν γίνεται τίποτα!!!!
Καλά τι απίθανος Ασπρούλης ειναι....το τέλειο μπιμπελό στο μπουφέ!!!!:up:

και εγω έτσι πιστεύω, ότι και να κάνουμε, τα γατόνια θα κάνουν τα δικά τους, η γάτα ξενικώς ειναι πολυ ανεξάρτητο ζωο, δεν υπακουει εύκολα, δεν ειναι όπως το σκυλί το οποίο μπορείς να το εκπαιδευσεις πιο εύκολα

Ναι ασε ειδα και τα σκυλακια που τα εκπαιδευουν χρονια και στο τελος χαλαρα θα σου λερωσει μεσα στο σπιτι ... :hmm: Η γατα τουλαχιστον κυρια ... δεν λερωνουν εκτος αμμου χωρις λογο

Ναι ασε ειδα και τα σκυλακια που τα εκπαιδευουν χρονια και στο τελος χαλαρα θα σου λερωσει μεσα στο σπιτι ... :hmm: Η γατα τουλαχιστον κυρια ... δεν λερωνουν εκτος αμμου χωρις λογο

εντάκει δεν λέω οτι και το σκυλι είναι τέλειο, αλλά όσο να ναι μορεις να το κάνεις να υπακούσει πιο ευκολά από μια γάτα, οπως και να το κάνουμε η γάτα είναι ενα ανεξαρτητο και υπέροχο ζώο που δεν υπακούει σε κανόνες:D :D

Ναι συμφωνω :)
Στο θεμα μας τωρα πως θα την κατεβασω απο το τραπεζι ε ? :redface: Α ναι εχθες δοκιμασα και το φυσημα αλλα μαλλον της αρεσε γιατι δροσιστηκε :lol::lol:

δοκιμασε και την μεθοδο <κλικ> και αν δεν δεις αποτελεσμα, ξερω γω τι να σου πω, μηπωσ να βαλεις κανα σκυλο πανο στο τραπέζι????:eek:

Να κόψετε τα πόδια του τραπεζιού δοκιμάσατε;
Εάν η γάτα δεν είναι της "τάβλας" θα πιάσει.
Εάν πάλι είναι της "τάβλας" την αφήνετε με τη "τάβλα" της και αγοράζετε καινούργιο τραπέζι.:rolleyes: :lol: :redface:

:lol: καλο!

Μπα εχω μια υποψια οτι θα ειναι και της ταβλας το τραπεζι στο σαλονι πχ που ειναι πιο κοντο την βολευει εξισου:lol::lol: :redface: Κατι δεν κανω καλα με αυτο το γατι δεν εξηγειται αλλιως η μεγαλη ηταν πιο ευκολο να μαθει να μην ανεβαινει στα τραπεζια :redface:

Τα τραπέζια φταίνε φρονώ πάντως εγώ!!!!!1:rolleyes:

+ εγώ συμφωνώ.....όλο το φταίξιμο στα τραπέζια!!!! ασυζητητί!!!!!:up:

τα παλιοτραπέζι σα δε ντρεπονται λιγάκι:mad:

Οχι σοβαρα θα σας την βγαλω φωτογραφια την ωρα που εχει ανεβει στο τραπεζι και κρυβεται για να μην φαινεται και καλα :redface: Τρελλα γελια :lol::lol:

Εμάς πάντως ο Μαντού μας αφήνει να τρώμε πάνω στο τραπέζι, αλλά σε λογικό χρονικό διάστημα....:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back