χριστινα
Διάσημο μέλος
Στο θεμα. Τα δικα μου τα καταφερα να μην ανεβαινουν στοτραπεζι της κουζινας με το σταθερο μη. Η αυτο λειτουργησε, η παψανε να το βρισκουν ενδιαφερον. Στο τραπεζι του σαλονιου με το οποιο η γατα εχει ψυχωση τα αφηνω. Απλα βαζω τραπεζομαντηλα που δεν δειχνουν πολυ τις τριχες και σε περιπτωση τραπεζωματος τα αλλαζω.
Καλη επιτυχια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τη θεωρια του κλικ την ειχα ακουσει και δει στο νοβα. Αλλα εκει με σκυλακι. Φανταζομαι και στα γατακια θα λειτουργει αλλα δεν το εχω δοκιμασει....
Στο θεμα. Τα δικα μου τα καταφερα να μην ανεβαινουν στοτραπεζι της κουζινας με το σταθερο μη. Η αυτο λειτουργησε, η παψανε να το βρισκουν ενδιαφερον. Στο τραπεζι του σαλονιου με το οποιο η γατα εχει ψυχωση τα αφηνω. Απλα βαζω τραπεζομαντηλα που δεν δειχνουν πολυ τις τριχες και σε περιπτωση τραπεζωματος τα αλλαζω.
Καλη επιτυχια
και μένα το ίδιο σε κουζινα πάγκους και τραπέζι δεν τολμάει μετά απο πολλά αρχικά "μηηηηη", αλλά στη τραπεζαρία στο σαλόνι είναι αγαπημένη συνήθεια μιάς και βλέπει και απο το παράθυρο απο ψηλά

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα την αφηνω να ανεβαινει στο τραπεζι του σαλονιου και θα της απαγορευσω οσο μπορω της κουζινας μπας και της ερθει πιο μαλακα ετσι 
Εγω την υποχωρηση μου την εκανα ελπιζω να την εκτιμησει αναλογα 

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπ μου ηρθε ιδεαθα την αφηνω να ανεβαινει στο τραπεζι του σαλονιου και θα της απαγορευσω οσο μπορω της κουζινας μπας και της ερθει πιο μαλακα ετσι
Εγω την υποχωρηση μου την εκανα ελπιζω να την εκτιμησει αναλογα
![]()
ουυυυυυυ!! σίγουρα

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
το ξερω οτι χλωμο αλλα ασε με τουλαχιστον να ελπιζω
αλλιως και το ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ειναι μια καλη ιδεα 

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνώμη αν σε πλήγωσα

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια γιατί ανχώνεστε με τα τραπέζια,αχρείαστα να΄ναι,πάρτε το πιατάκι σας το ποτηράκι σας κι όλο και μια γωνίτσα θα βρεθεί να σας αφήσουν να φάτε
Τι να πω κι εγώ που πάω χθες να πιω μια γουλιά από τον καφέ μου και μου είχαν δαγκώσει το καλαμάκι
ρούφαγα κι εγώ σαν την χαζή και έψαχνα να βρω γιατί βούλωσε
Μυαλό κουκούτσι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κορίτσια γιατί ανχώνεστε με τα τραπέζια,αχρείαστα να΄ναι,πάρτε το πιατάκι σας το ποτηράκι σας κι όλο και μια γωνίτσα θα βρεθεί να σας αφήσουν να φάτε
![]()
![]()
![]()
Τι να πω κι εγώ που πάω χθες να πιω μια γουλιά από τον καφέ μου και μου είχαν δαγκώσει το καλαμάκι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μυαλό κουκούτσι!

Απίστευτο σκηνικό! Εμένα δεν ανεβαίνει σε τραπέζια. Αν εξαιρέσεις στις αρχές που είχα αφήσει στο τραπέζι της κουζίνας κάτι σουβλάκια μέσα στο σακουλάκι τους. Ο κύριος τα έριξε κάτω, τα έβγαλε από το σακουλάκι και τα χλαπάκιασε! Τον μάλωσα και ευτυχώς δεν το ξαναέκανε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
θέλω extra καθαριοτητα στο σπίτι. Nα μην το μαθουν απο την αρχά αν γίνεται. Γι αυτο και τώρα στο καινούργιο σπίτι (ναι, επιτέλους πήγα
) δεν τις αφήνω να έρθουν μέσα στην κουζίνα 'όπως και στα υπνοδωμάτια
Δεν πειράζει έχουν πολύ χώρο και μπαλκόνια 
anabou
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Nασαι καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ολγάκι καλορίζικο το σπιτάκι σου,μην τρελαθείς στις δουλειές και γεννήσεις πριν την ώρα σου,όσο για τα γατάκια τώρα τα σπίτια είναι με τεράστια μπαλκόνια καλοκαίρι έρχετε κράτησέτα εκεί.Αντε γιατί θα έρθω και θα πάρω το μωρό
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βρε ποπι μου οποτε διαβαζω μηνυμα σου βλεπω τα πραγματα πιο αισιοδοξα να σαι καλαΚορίτσια γιατί ανχώνεστε με τα τραπέζια,αχρείαστα να΄ναι,πάρτε το πιατάκι σας το ποτηράκι σας κι όλο και μια γωνίτσα θα βρεθεί να σας αφήσουν να φάτε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μυαλό κουκούτσι!

ακοθ εψαχνα να βρω γιατι βουλωσε 

Βρε ποπι μου οποτε διαβαζω μηνυμα σου βλεπω τα πραγματα πιο αισιοδοξα να σαι καλαακοθ εψαχνα να βρω γιατι βουλωσε
![]()
οποτε αν βουλωσει και το δικο σου(μας) θα ξερουμε γιατι!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ποτε δεν αφηνω καλαμακι σε κοινη θεα ανεπιβλεπτο. Γιατι καλα να το μασησουν, αν ριξουν και το ποτηρι με το καφε;;;;; Αντε να μαζευει κανεις....
Ολγα καλοριζικο και καλοτυχο το νεο σπιτι!!!
Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό αλλά από κάθετί μου βγαίνει και κάποιο τραγούδι,φταίει μάλλλον που από μικρή ακουγά πολύ ραδιόφωνο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool