Πώς την κατεβάζω από το τραπέζι;

Γι αυτο και τώρα στο καινούργιο σπίτι (ναι, επιτέλους πήγα :up: :up: :up: )
Καλορίζικο!!:up: Όπως μου 'παν κι εμένα όταν μετακόμισα, να το ζήσετε, να το χαρείτε και να το διαλύσετε! ;) :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλορίζικο!!:up: Όπως μου 'παν κι εμένα όταν μετακόμισα, να το ζήσετε, να το χαρείτε και να το διαλύσετε! ;) :lol:

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ωχ!και μας σχετικά καινούργιο είναι και κάτι ψιλοζημίες έχουν γίνει!να αρχίσω να ανησυχώ;:hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Ωχ!και μας σχετικά καινούργιο είναι και κάτι ψιλοζημίες έχουν γίνει!να αρχίσω να ανησυχώ;:hmm: :hmm: :hmm: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι για το καλο βρε!!!

Ειναι για το καλο βρε!!!

Για το καλό είναι να το χαλάνε:lol: :lol: :lol: :lol: δεν το ήξερα:lol: :lol: :lol: για αυτό εδώ μέσα όλα είναι ok:up: :up: :up:

Η Αργυρω εχει μια μανια να παιζει με κατι μικρα ζωάκια γυάλινα που εχω πάνω στο τζάκι. Επειδη ειναι πολυ μικρη (αρα τρελιάρα σαν τη δική σου) και δεν υπάρχει περίπτωση να της κοπεί η φορα με φωνές ψέκασε με λιγο Get off. Εγω αυτο εκανα και παρατησε τα ζωάκια!

Eυχαριστώ πολύ παιδιά (εστω και καθηστερημένα :redface: ) Nα στε καλά! Γεννάω απο 20 Iουλίου-10 Aυγούστου :) Oσο για τα μικρά μου τερατάκια, βλέποντας και κάνοντας. Aυτο που με προβληματιζει ακομα ειναι ο καναπες που πλήρωσα μια περιουσία. Aπο την αρχή ήθελα να τον προστατέψω. Oποτε την ιδια μέρα που ήρθε τον σκεπασα με πολλά ριχτάρια αφου λεφτά γιοκ για να κάνω καλύματα με φερμουαρ απο πάνω με το ίδιο ύφασμα :( Eβαλα τα ριχτάρια λοιπόν με αυτοκόλητη ταινία διπλής όψεως για να κολλάει το ύφασμα με τον καναπέ ;) Oμως βρήκαν τα τέρατα τα ελάχιστα σημεία που δεν ειχαν ταινία και έκαναν λαγούμι στο κενό. Ξεκόλησαν και οι ταινιες απο κάτω και ο εφιάλτης μου έγινε πραγματικότητα... :( Eκαναν νυχοδρόμιο τον καναπέ :cry: Oχι παρα πολύ, μην φανταστείτε, αλλά έφτανε για να σκάσω...

Εμένα οι προηγούμενες γάτες μου ήταν σχετικά ...σοβαρές. Η Χιονάτη εγκαινίασε τρελλά παιγνίδια. Ανεβαίνει στο τραπέζι του σαλονιού που έχω ένα πιατάκι με πολύ μικρά γυάλινα όστρακα, αστερίες, ιππόκαμπους κλπ ένα - ένα το ρίχνει κάτω με το πόδι της, παίζει μέχρι να το εξαφανίσει κάτω από τους καναπέδες και συνεχίζει μέχρι να τελειώσουν όλα. Κάθε 15 ημέρες που καθαρίζουμε το σπίτι με τη γυναίκα βγάζουμε κάτω από τους καναπέδες γύρω στα δέκα ποντικάκια, αυτά που είπα πριν, στυλό, μολίβια, γόμες και ότι άλλο έχω χάσει στο μεταξύ....:lol: :lol: :lol: .Ο Πάρις ξαπλώνει πάνω στο πάσο που έχει το ίδιο ακριβώς χρώμα με αυτόν και κάνει παραλαγή, καλά-καλά δεν χωράει και κρέμονται ουρές, πόδια κλπ :lol: :lol: :lol:
Όλγα με το καλό το μωράκι!!!!

μεθοδος μπλιαχ

Η Κείρα μου ηταν παντα κυρια και μετα τα πρωτα μη δεν ξανανεβηκε στο τραπεζι της κουζινας.
Αλλα η Πουνκι είναι αλλουνού παπά εβαγγέλιο και να τι έκανα: (καπου το διαβασα αλλα δεν θυμαμαι που)
Μολις φαγαμε και καθαρισαμε το τραπεζι απλωσα πανω μια λεπτη στρωση υγρό σαπούνι για τα πιατα. Η Πουνκι ανεβηκε ως συνηθως και ανακαλυψε μια γλυωδη επιφανεια που κολλούσε στα πατουσακια της. Πηρε εκφραση "μπλιαχ" και εφυγε τρεχοντας. Μετα την επιασα και της καθαρισα τα σαπουνια για να μην τα γλυψει. Το σκηνικο επαναληφθηκε τρεις φορες και τωρα δεν το πλησιαζει το τραπεζι:up:
(ασε που μετα το τραπεζι αστραφτε με τοσο σαπουνι:lol: )

βγάζουμε κάτω από τους καναπέδες γύρω στα δέκα ποντικάκια, αυτά που είπα πριν, στυλό, μολίβια, γόμες και ότι άλλο έχω χάσει στο μεταξύ....:lol: :lol: :lol: .
Όλγα με το καλό το μωράκι!!!!

Kατι μου θυμιζουν όλα αυτά :lol: :lol: :lol:
Thanks για το μπέμπη :)

Eκαναν νυχοδρόμιο τον καναπέ :cry: Oχι παρα πολύ, μην φανταστείτε, αλλά έφτανε για να σκάσω...
Κι εγω τα ιδια.... Η Αργυρω σκαρφαλωνει και τον εχει κανει φλοκατε σε σημεια.... Δεν πειραζει.....:rolleyes:

Τι να πω κι εγώ που οι δερμάτινοι καναπέδες και οι καρέκλες της τραπεζαρίας που δδεν έχω εγκαινιάσει ακόμα έχουν γίνει φυτίλια? Να ήταν υφασμάινοι θα άλλαζα κάλυμα, οι δερμάτινοι που ήταν και πανάκριβοι πάνε για πέταμα.... Αλλά έλα που δεν μπορώ να τον μαλώσω!!!

XA XA XA :lol:

Μια απο τα ιδια.... Εχω μια ντουλαπα ριχταρια φλοκατε... Να γλυτωσω οτι μπορω απο τους καναπεδες

"φλοκατε" εννοωντας τσουρομαδημενα

Τελικά είμαι πολύ τυχερή που 'ξεσπά' μόνο στην μοκέτα!

Καλα ας μην μιλησουμε για τους καναπεδες αυτο ειναι ενα θεμα που ποναει :redface:τον δικο μου στην πατρα δεν τον πολυπειραζει στο σπιτι μας ομως στην Αθηνα τους εχουν αλλαξει και οι 2 τα φωτα σε λιγο οι καναπεδες και οι πολυθρονες ειναι για νεα καλυματα δεν συζηταμε για τα ριχταρια δεν βλεπονται αλλα δεν πειραζει :) οσο για το τραπεζι εχει αρχισει και ψιλοποιανει το μηηηηηηηηηηηηηηη μην φανταστειτε θαυματα αλλα οκ υπαρχει μια βελτιωση :redface:

:confused: καλα οι καναπεδες και της δικιας μου ειναι η αδυναμια της αλλα ευτυχως ακομα δεν εχει κανει ζημια-οι κουρτινες ομως....:( τις εχει αδυναμια-προσεχω αλλα χθες πηρε φορα και κρεμαστηκε απο του σαλονιου την καινουρια-απορω πως δεν με κρεμασε και μενα ο αντρας μου μετα [60 ευρω το μετρο] πριν 4 μηνες την πηραμε:mad: και την εκανε εναν τσαμπουκα,,,πως το κοβουν αυτο ,,,η μηπως πιθανοτερο ειναι να κοψουμε εμεις τις κουρτυινες και να περασουμε νεα μοδα-χωρις κουρτινες χωρις τιποτα-χυμα ολα:lol:

πως το κοβουν αυτο ,,,η μηπως πιθανοτερο ειναι να κοψουμε εμεις τις κουρτυινες και να περασουμε νεα μοδα-χωρις κουρτινες χωρις τιποτα-χυμα ολα:lol:
Εμένα από τότε που μου έκανε φυτίλια την κουρτίνα στην κρεβατοκάμαρα δεν ξαναέβαλα... Είχα διπλές και ευτυχώς έχει σκίσει μόνο την εσωτερική και την εξωτερική όχι. Άλλες κουρτίνες δεν μου έχει ξαναπειράξει πάντως....:hmm:

Εμένα από τότε που μου έκανε φυτίλια την κουρτίνα στην κρεβατοκάμαρα δεν ξαναέβαλα... Είχα διπλές και ευτυχώς έχει σκίσει μόνο την εσωτερική και την εξωτερική όχι. Άλλες κουρτίνες δεν μου έχει ξαναπειράξει πάντως....:hmm:
της κρεβατοκαμαρης που ειναι και εμενα διπλες τις σηκωνω το βραδυ που ανεβαινει πανω[στο σωμα διπλα]αλλα ειναι πολυ λεπτες-του σαλονιου ομως...αχαχ θα με σκοτωσει ο αλλος:/: παλι καλα που ο τσαμπουκας εγινε ακρη και θα την αλλαξω και θα την βαλω απο την αλλη να την καλυπτει το ριντο..αν ξαναγινει ομως την εβαψα:lol: :lol:

εγω δεν εχω ακομη κουρτινες και εχει λυθει το θεμα. κατα τ'αλλα τα ρομαν τα θεωρώ μια καλή λύση για σπίτι με γάτες..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back