Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Μετά από αυτά που τραβάει το γλυκύτατο Φαλντί για να βγάλει το ψωμί του ο Τσέης ήρθε σπίτι μου και η Σίντυ (για τον ξεφορτωθεί καθότι δεν ήθελε να της κατσικωθεί, τα 'χουν συζητήσει με τον Ταχ αυτά) του έδωσε χρήματα για να πάει ένα μακρυνό ταξιδάκι.....:lol: :lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φάλντι;);););)
Αιμίλιος speaking:cool:

Τσέης η μάνα σου μας δουλεύει:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αργήσαμε αλλά ..κάλλιο αργά παρά ποτέ..
Οι δύο πορτοκαλόγατοι της ζωής μου, Ρούντυ, μεγάλος έρωτας και Νταίζη !

Συνημμένα

• DSC00819.JPG
    DSC00819.JPG
    47,5 KB · Εμφανίσεις: 46
ειναι υπεροχα και τα δυο,να σου ζησουν Voula μου,ποσο ειναι?ειναι αδερφακια?τα πηρες και τα δυο μαζι?(η περιεργη της παρεας πρεπει να ειμαι:redface::redface::redface:

Τι ομορφα πορτοκαλογατα!Και τοσο αγαπημενα...

Όχι Δάφνη, δεν είναι αδέρφια.
Ο Ρούντυ είναι περίπου 4 χρόνων και είναι ο πρωτότοκος και η Νταίζη είναι κοντά στα 2.
Ο Ρούντυ μας βρήκε και μας υιοθέτησε. Την Νταιζούλα την είδα σε μια φωτογραφία τον Δεκ του ΄07 που την έδιναν για υιοθεσία. Την ερωτεύτηκα αμέσως. Και την πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι το παιδί Νο 3.

και τα πηγαν απο την πρωτη στιγμη καλα?και οσο για το οτι σε βρηκαν και σε υιοθετησαν ειναι γνωστο,αυτες επιλεγουν οχι εμεις:lol::lol::lol:

Λίγο πιο έντονο να ήταν το σωμόν χρώμα στο χαλάκι, δεν θα φαίνονταν τα αδερφοπορτόκαλα!!!:lol::lol::lol::lol:Είναι δυό απίθανα κουκλιά!!:up:

Βούλα μου τι κουκλιά ειναι αυτά;;; Πορτοκαλοέρωτας!!θα ζουληχτούν και αυτα με τη σειρά τους μου φαίνεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να και το δικό μου πορτοκαλογατάκι:up: Την λένε Πικατσου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG243.jpg
    IMG243.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 31
  • IMG247.jpg
    IMG247.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 27

πανεμορφα !!

Να και το δικό μου πορτοκαλογατάκι:up: Την λένε Πικατσου

Τι όμορφο κουλουράκι για φάγωμα που είναι στην πρώτη φωτό!:) Και στη δεύτερη μάλλον αγουροξυπνημένη φαίνεται... Όλα τα πορτοκάλια είναι τρέλα, είναι επιβεβαιωμένο πια!

Τι όμορφο κουλουράκι για φάγωμα που είναι στην πρώτη φωτό!:) Και στη δεύτερη μάλλον αγουροξυπνημένη φαίνεται... Όλα τα πορτοκάλια είναι τρέλα, είναι επιβεβαιωμένο πια!
Ναι μωρε ειναι γλυυυυυυυυυυυκα:happy::happy:

Πατούσος και Οραντζέλο σε καινούριες φωτογραφίες!:D

Συνημμένα

• DSCF2220.JPG
    DSCF2220.JPG
    86,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • DSCF2222.JPG
    DSCF2222.JPG
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSCF2227.JPG
    DSCF2227.JPG
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2374.JPG
    DSCF2374.JPG
    87,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF2354.JPG
    DSCF2354.JPG
    74 KB · Εμφανίσεις: 30
:):):):):):)

Συνημμένα

• DSCF2436.JPG
    DSCF2436.JPG
    78 KB · Εμφανίσεις: 23
  • DSCF2286.JPG
    DSCF2286.JPG
    104,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSCF2288.JPG
    DSCF2288.JPG
    101,2 KB · Εμφανίσεις: 29
Καλά τι οφθαλμόλουτρο είναι αυτό!!!!! :up::up::up:
Μοναδικά!!! :inlove::inlove::inlove:Το ένα καλύτερο απ' το άλλο.;):cool::up:
Αλλά πώς τους ξεχωρίζεις?;) Αυτοί είναι πανομοιότυποι!;):cool::P
Και φυσικά η τρίτη φωτό στο πρώτο post είναι
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :up::up::up:

Καλά τι οφθαλμόλουτρο είναι αυτό!!!!! :up::up::up:
Μοναδικά!!! :inlove::inlove::inlove:Το ένα καλύτερο απ' το άλλο.;):cool::up:
Αλλά πώς τους ξεχωρίζεις?;) Αυτοί είναι πανομοιότυποι!;):cool::P
Και φυσικά η τρίτη φωτό στο πρώτο post είναι
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!! :up::up::up:

:redface::happy: ευχαριστούμε για τα κομπλιμέντα σας!

Μοιάζουν,η αλήθεια είναι,αλλά ο Πατούσος είναι πιο φουντωτός και πιο .. χοντρός από τον Οραντζέλο! Έτσι να τους ξεχωρίζετε :lol::up:

Κι άλλες φωτό με τον Πα(Τουσάκο) μου :happy::happy::happy:

Συνημμένα

• DSCF2425.JPG
    DSCF2425.JPG
    68,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2419.JPG
    DSCF2419.JPG
    75 KB · Εμφανίσεις: 25
  • DSCF2392.JPG
    DSCF2392.JPG
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Οραντζέλο (3 φωτό) και Πατούσος (2 τελευταίες φωτό) :):happy:

Συνημμένα

• dscf2311.jpg
    dscf2311.jpg
    186,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • dscf2313.jpg
    dscf2313.jpg
    202,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • dscf2314.jpg
    dscf2314.jpg
    183,3 KB · Εμφανίσεις: 21
  • dscf2358gg8.jpg
    dscf2358gg8.jpg
    84,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • dscf2389ne6.jpg
    dscf2389ne6.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 18
Απλά κούκλοιιιιιιιι:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back