Πoρτοκαλόγατα-maniacs

αυτα ειναι για πολλες αγκαλιες(να τα βουτηξεις και να τα κατσιασεις):redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καινούριες φωτογραφίες και από την Πίκατσου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG272.jpg
    IMG272.jpg
    198,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG271.jpg
    IMG271.jpg
    208,5 KB · Εμφανίσεις: 23
τωρα ειναι καλα,εεε!!ωραια!!!!

Γεια σου και σε εσένα Πικατσούλη πορτοκαλούλη και γλυκούλη:)

τωρα ειναι καλα,εεε!!ωραια!!!!
Ναι ναι ευτυχώς ειμαστε μια χαρούλα τώρα:up:
Γεια σου και σε εσένα Πικατσούλη πορτοκαλούλη και γλυκούλη:)
Γεια και σε όλα τα ζουμερά γλυκά πορτοκαλάκια της παρέας

Επίσης, εγώ παρατήρησα, ότι ο Πατούσας δεν φοράει λουράκι:up::up::up:Άρα, τους ξεχωρίζουμε και από εκεί:up::up:Είναι δυό πανέμορφα πορτοκαλόγατα. Τί έγινε, αδέσμευτοι είναι ακόμη; Εδώ όλα τα κεραμίδια του φόρουμ έχουν βρει ταίρι!!!Αυτά τα κουκλιά, ποιά έξυπνη θα τα τυλίξει;:lol:

Πικατσουλινι μου γλυκο,εχεις γινει ο κυριαρχος του σπιτιου ε;Φαινεται απο τον τροπο που...εκτεινεται επι του καναπεος.:lol:

Σιμόνα, είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ και οι δύο ! Ζουληξέ τους και δώσε φιλάκια στις μουσούδες εκ μέρους μου.

Κι άλλες φωτό με τον Πα(Τουσάκο) μου :happy::happy::happy:

Σιμόνα, τον έρωτά μου για το γάτο αυτόν τον ξέρεις:redface: Ελπίζω να θυμάται και ο ίδιος στην καρδούλα του τη σύντομη γνωριμία μας.

ΤΟΝ ΛΑ-ΤΡΕΥ-Ω:inlove:, δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το πω, δεν υπάρχει πιο τυχερή μαμά από τη Σιμόνα που έχει ΑΥΤΟΝ το γάτο (και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης;))

Σιμόνα, τον έρωτά μου για το γάτο αυτόν τον ξέρεις:redface: Ελπίζω να θυμάται και ο ίδιος στην καρδούλα του τη σύντομη γνωριμία μας.

ΤΟΝ ΛΑ-ΤΡΕΥ-Ω:inlove:, δεν ξέρω πως αλλιώς να σας το πω, δεν υπάρχει πιο τυχερή μαμά από τη Σιμόνα που έχει ΑΥΤΟΝ το γάτο (και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης;))

:inlove::inlove::inlove::inlove: σε καταλαβαίνω απόλυτα (αλίμονο αν δεν σε καταλάβαινα,δηλαδή,που τον ζω κάθε μέρα!) Είναι πολύ καλός,είναι ένας ιδιαίτερος γάτος.Πολύ τρυφερός και ομιλητικός! Θαρρώ πώς είναι άνθρωπος,ώρες ώρες.Και υπομονετικός,δεν σε ενοχλεί.Μόνο στο φαϊ έχουμε ένα θέμα με την υπομονή:lol::lol::lol::lol:

Σιμόνα, είναι απλά ΥΠΕΡΟΧΟΙ και οι δύο ! Ζουληξέ τους και δώσε φιλάκια στις μουσούδες εκ μέρους μου.

Έγινε! :):):):):)

Επίσης, εγώ παρατήρησα, ότι ο Πατούσας δεν φοράει λουράκι:up::up::up:Άρα, τους ξεχωρίζουμε και από εκεί:up::up:Είναι δυό πανέμορφα πορτοκαλόγατα. Τί έγινε, αδέσμευτοι είναι ακόμη; Εδώ όλα τα κεραμίδια του φόρουμ έχουν βρει ταίρι!!!Αυτά τα κουκλιά, ποιά έξυπνη θα τα τυλίξει;:lol:

Όντως,δε φοράει λουράκι!:) Δεν το ήθελε ποτέ, οπότε και δεν τον πίεσα.Του έχω βγάλει και ταυτότητα, βέβαια, με το όνομά του και το τηλέφωνό μου (όπως και στον Οραντζέλο) και πιο πολύ γι'αυτόν το λόγο ήθελα να φοράει λουράκι, παρά για ομορφιά.

Σιμόνα θα το ξαναπώ και ας γίνομαι βαρετή, και οι δύο είναι ΟΝΕΙΡΟ!:up:Δεν χοτραίνω να βλέπω την υπογραφή σου!;):lol:
Δωσ΄τους πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:;)
Πόσο είναι?
Τέτοιους γαμπρούς ονειρεύομαι για την κόρη μου!:blink::blink::blink:;):lol::P:P

Σιμόνα θα το ξαναπώ και ας γίνομαι βαρετή, και οι δύο είναι ΟΝΕΙΡΟ!:up:Δεν χοτραίνω να βλέπω την υπογραφή σου!;):lol:
Δωσ΄τους πολλά μουσουδοφιλάκια από μένα!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:;)
Πόσο είναι?
Τέτοιους γαμπρούς ονειρεύομαι για την κόρη μου!:blink::blink::blink:;):lol::P:P

Ο Οραντζέλο είναι 1 έτους και 10 μηνών κι ο Πατούσος είναι 11 μηνών! :D

Γαμπρούς;; Τα παιδιά μου είναι ντροπαλά!!! :D:D:D

Ο Οραντζέλο είναι 1 έτους και 10 μηνών κι ο Πατούσος είναι 11 μηνών! :D

Γαμπρούς;; Τα παιδιά μου είναι ντροπαλά!!! :D:D:D

Αχ τι κρίμα...είσαστε μικρούλια ακόμη .:(
Η Μυρτούλα μου είναι 5,5 χρονών, θα μπορούσε να είναι και ...προγιαγιά τους!:blink::blink:;):lol::lol:
Πάντος και το δικό μου κορίτσι είναι ντροπαλό και με καλούς τρόπους!:redface::rolleyes:

ΓΕΙΑ σας, γεια σας!!!!!!Καλα επαθα μεγαλη ζημια με τον υπολογιστη κι οταν καταφερα να τον φτιαξω ξεχασα το πασγουορντ και δεν μπορουσα να μπω !!:mad:Το ειχα κατευθειαν αποθηκευμενο και σα χαζη δεν ειχα σημειωσει πουθενα:redface:.....!Τι κανετε βρε πορτοκαλακια μου?? Μου λειψατε τοσο καιρο. Εμεις μεγαλωνουμε και θεριευουμε και ροχνουμε και κουρτινοξυλα αμα λαχει:lol:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωρα ειμαστε περιπου 6-7 μηνων!Φιλαρες πολλες:up:

Φωτο απαραιτητως για να σας συγχωρησουμε που λειψατε τοσο καιρο!

Σορυ....:redface:θελει πολυ ωρα και μη σου πω πως ξεχασα και τη διαδικασια! μπερδευομαι μωρε. θα προσπαθησω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back