whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλε τι γλυκουλης που ειναι... σαν βαζακι της γιαγιας!![]()
Πορτοκαλόγατοι, χαθήκαμε!!!!!!!! Χριστός Ανέστη.
Παρουλίτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
θελω αποψη!!!!!!!!!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι μονο καλο!!!!!!αλλα υπεροχοοοοοοοοοο!!!!!!!σε κανει αλοιφηκαλο???https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/7/0/0/003.JPG
θελω αποψη!!!!!!!!!

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναί, ναί με γλυκό του κουταλιού κερασάκικαλε τι γλυκουλης που ειναι... σαν βαζακι της γιαγιας!![]()

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα δεν το συζηταω ποση ωρα προσπαθουσα να τον τραβηξω!!οχι μονο καλο!!!!!!αλλα υπεροχοοοοοοοοοο!!!!!!!σε κανει αλοιφη![]()

Καλως ορισατε ace και νταλακι!! μακαρι να σας βλεπουμε συχνα στα πορτοκαλακια!Ένα μεγάλο HELLO από εμένα και την πορτοκαλομανία μου...Τα περισσότερα γατουλίνια που είχα στη ζωή μου ήταν πορτοκαλιά!Τελευταία μανία μου...το ολοπορτοκαλί Νταλάκι μου!
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πορτοκαλόγατοι το θεματάκι μας πάλι έμεινε πίσω. Μην ξεχνιόμαστε. Είμαστε ένα πολύ μεγάλο, όμορφο και σημαντικό κομμάτι του γατόκοσμου. Περιμένω τα νέα σας. Πάρης ο πορτοκαλένιος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Το παλεύω ο φουκαράς! Το τριήμερο είχε χαθεί και η Μπασσέτ και η μάνα μου ήταν όλο Πάρη και Πάρη. Δεν τολμάει να χαθεί γάτα και τις πιάνει πανικός αυτές τις δίποδες βρε παιδί μου, λές και μεις δεν έχουμε μυαλό για να προσέχουμε τις ζωές μαςΠαρουλη βλεπω βολταρουμε κιολας εεεεε?????![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
καλο???https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/7/0/0/003.JPG
θελω αποψη!!!!!!!!!
Παναγία μου, θα μας τρελλάνεις βρε διάολε.
Η μαμά του Πάρη

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Με τρελλένουν, η ρόζ γλωσσίτσα και τα μπροστινά του πατουσάκια!

:kiss:
Είμαστε και εμείς πορτοκαλόγατοι!

Δείτε μας εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=jYwvs-R9iUM&feature=channel_page
(Τα παιχνίδια του Αρη στο οικόπεδο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέσα στη χαρά το παληκάρι μας. Τρέχει, προσπαθεί να ανέβει στα δέντρα. Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ.....Η φωτογραφία whity είναι ΑΠΑΙΧΤΗ!
Με τρελλένουν, η ρόζ γλωσσίτσα και τα μπροστινά του πατουσάκια!
:kiss:
![]()
Είμαστε και εμείς πορτοκαλόγατοι!
Δείτε μας εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=jYwvs-R9iUM&feature=channel_page
(Τα παιχνίδια του Αρη στο οικόπεδο)

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

! Εγω να στηνομαι με τις ωρες με την μηχανη στο χερι για μια καλη ποζα αλλα κι εσυ βλεπω δεν πας πισω.....μεχρι you tube εφτασε η χαρη σας!!!!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! Στο μεταξυ ζηλευω κιολας για το σουπερ οικοπεδο σας....κι εμεις εχουμε χωρο αλλα οχι τοσο πολυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ακους την μαμα Παρουλη..............................εκεινη ξερει καλυτερα!Το παλεύω ο φουκαράς! Το τριήμερο είχε χαθεί και η Μπασσέτ και η μάνα μου ήταν όλο Πάρη και Πάρη. Δεν τολμάει να χαθεί γάτα και τις πιάνει πανικός αυτές τις δίποδες βρε παιδί μου, λές και μεις δεν έχουμε μυαλό για να προσέχουμε τις ζωές μας![]()

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ !!!!καλε τι γλυκουλης που ειναι... σαν βαζακι της γιαγιας!![]()
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
------------
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool