Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Χρονια πολλα σε ολους Αληθως Ανεστη! αυριο μεθαυριο θα σας βαλω μια σουπερ φωτο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

154.jpg

Πορτοκαλόγατοι, χαθήκαμε!!!!!!!! Χριστός Ανέστη.
Παρουλίτο.
καλε τι γλυκουλης που ειναι... σαν βαζακι της γιαγιας!:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμενη :):):)

Συνημμένα

• red.jpg
    red.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 30
καλο???https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/6/7/0/0/003.JPG
θελω αποψη!!!!!!!!!

Ναί, ναί με γλυκό του κουταλιού κερασάκι:lol::lol::lol:

Ένα μεγάλο HELLO από εμένα και την πορτοκαλομανία μου...Τα περισσότερα γατουλίνια που είχα στη ζωή μου ήταν πορτοκαλιά!Τελευταία μανία μου...το ολοπορτοκαλί Νταλάκι μου!

οχι μονο καλο!!!!!!αλλα υπεροχοοοοοοοοοο!!!!!!!σε κανει αλοιφη:up::up:
καλα δεν το συζηταω ποση ωρα προσπαθουσα να τον τραβηξω!! :cool:

Ένα μεγάλο HELLO από εμένα και την πορτοκαλομανία μου...Τα περισσότερα γατουλίνια που είχα στη ζωή μου ήταν πορτοκαλιά!Τελευταία μανία μου...το ολοπορτοκαλί Νταλάκι μου!
Καλως ορισατε ace και νταλακι!! μακαρι να σας βλεπουμε συχνα στα πορτοκαλακια!

moto_0056.jpg

Πορτοκαλόγατοι το θεματάκι μας πάλι έμεινε πίσω. Μην ξεχνιόμαστε. Είμαστε ένα πολύ μεγάλο, όμορφο και σημαντικό κομμάτι του γατόκοσμου. Περιμένω τα νέα σας. Πάρης ο πορτοκαλένιος:)

Παρουλη βλεπω βολταρουμε κιολας εεεεε?????:P

Παρουλη βλεπω βολταρουμε κιολας εεεεε?????:P
Το παλεύω ο φουκαράς! Το τριήμερο είχε χαθεί και η Μπασσέτ και η μάνα μου ήταν όλο Πάρη και Πάρη. Δεν τολμάει να χαθεί γάτα και τις πιάνει πανικός αυτές τις δίποδες βρε παιδί μου, λές και μεις δεν έχουμε μυαλό για να προσέχουμε τις ζωές μας:mad:

Η φωτογραφία whity είναι ΑΠΑΙΧΤΗ!:up::up::up:
Με τρελλένουν, η ρόζ γλωσσίτσα και τα μπροστινά του πατουσάκια!
:inlove::inlove::inlove::kiss::rolleyes:

Είμαστε και εμείς πορτοκαλόγατοι! ;)
Δείτε μας εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=jYwvs-R9iUM&feature=channel_page
(Τα παιχνίδια του Αρη στο οικόπεδο;))

Η φωτογραφία whity είναι ΑΠΑΙΧΤΗ!:up::up::up:
Με τρελλένουν, η ρόζ γλωσσίτσα και τα μπροστινά του πατουσάκια!
:inlove::inlove::inlove::kiss::rolleyes:

Είμαστε και εμείς πορτοκαλόγατοι! ;)
Δείτε μας εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=jYwvs-R9iUM&feature=channel_page
(Τα παιχνίδια του Αρη στο οικόπεδο;))
Μέσα στη χαρά το παληκάρι μας. Τρέχει, προσπαθεί να ανέβει στα δέντρα. Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ.....:lol::lol::lol:

καλα πρεπει να ειμαστε τελειως τρελες:lol::lol:! Εγω να στηνομαι με τις ωρες με την μηχανη στο χερι για μια καλη ποζα αλλα κι εσυ βλεπω δεν πας πισω.....μεχρι you tube εφτασε η χαρη σας!!!!!:up::up::up: Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο! Στο μεταξυ ζηλευω κιολας για το σουπερ οικοπεδο σας....κι εμεις εχουμε χωρο αλλα οχι τοσο πολυ!

Το παλεύω ο φουκαράς! Το τριήμερο είχε χαθεί και η Μπασσέτ και η μάνα μου ήταν όλο Πάρη και Πάρη. Δεν τολμάει να χαθεί γάτα και τις πιάνει πανικός αυτές τις δίποδες βρε παιδί μου, λές και μεις δεν έχουμε μυαλό για να προσέχουμε τις ζωές μας:mad:
Να ακους την μαμα Παρουλη..............................εκεινη ξερει καλυτερα!:up::up::up:

Απλά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο Σ !!!!

Να ακους την μαμα Παρουλη..............................εκεινη ξερει καλυτερα!:up::up::up:

Σύμφωνοι αλλά για καλό και για κακό, μπορεί να ανοίξει η πόρτα και τότε .........θα δούμε ποιός ξέρει καλύτερα;)

Λοιπόν?

Να και γω τώρα που μεγάλωσα! Τι έχετε να πείτε?Η μαμά μου με λατρεύει!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 7. DSC00077.jpg
    7. DSC00077.jpg
    235,4 KB · Εμφανίσεις: 26
-νάμαι πάλι! Με λένε Ήλιο! Φιλάκια!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

------------

Συνημμένα

• mini 4. DSC00075.jpg
    mini 4. DSC00075.jpg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • mini 6. DSC00062.jpg
    mini 6. DSC00062.jpg
    72,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • mini DSC00047.jpg
    mini DSC00047.jpg
    152,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: