Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Αχ, παιδάκι μου! Σβούρηξέ του ένα μεγάλο φιλί στο μάγουλό του από μένα, σίγουρα θα θυμηθεί την... ένταση του φιλιού, από το καλοκαίρι που του "κουδούνιζα" το κεφαλάκι του το μικροσκοπικό:inlove:

:up::up::up::up: έγινεεεε! Όλο τέτοια φιλιά του δίνω κι εγώ,αλλά και ο ίδιος τα ζητάει! Και καθώς μεγαλώνει,γουργουρίζει όλο και περισσότερο..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ,τι ωραία πορτοκαλόγατα!:rolleyes: Είναι η αδηναμία μου!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως μας ηρθατε Αρουλη, Ρουντυ,Οραντζελο και Πατουσο:hello:.Τα σεβη μου για τον εκλειποντα Σεβαχ!!!!!!!!!Ρε παιδια τι κουτσουνια ειναι αυτα? Αντε να δουμε ο δικος μου ο σκουληκακος ποτε θα μεγαλωσει να γινει ζουμπουρλος σαν τα δικα σας γιατι τωρα ειναι τοσο αδυνατουλης που το λυπασαι να το ζουληξεις:lol::lol::up::up:

orangelo τι ομορφα που είναι τα γατόνια σου. Κεφάλες και κούκλοι:inlove::inlove::inlove::hello:

Καλά εγώ με τα γατιά σου Οράντζελο έχω πάθει πλάκα. Αυτός στην φωτό στο άβαταρ σου ποιος απο τους δύο είναι?:hmm:

Σιμονα,βαλε αυτη με την καρδια να τους δουμε!:up:

Κι εμείς δηλώνουμε παρόντες ως κοκκινόγατοι!!!!:):):up:

Στην πρώτη ο Οραντζέλο,στη δεύτερη ο Πατούσος και στην τρίτη,Οραντζέλο και Πατούσος μαζί!:lol::up:
καλε πως τους ξεχωριζεις?:lol::lol:

Ο Πατούσος...:inlove: Δεν έχω συναντήσει καλύτερο γατί στη ζωή μου, ΚΑΝΕΝΑ! Ο Πατούσος είναι έρωτας!

Θα βάλω κι εγώ φωτό εδώ του Σεβάχ μου, κι ας μην ύπάρχει πια:/: Υπήρξαμε κι εμείς μάνιακς, ναι!
κουκλος ο Σεβαχ!!!κι εγω τρεμω μην φτασει η ωρα να τα αποχωριστω!!!

Λοιπον για οσους δεν με ξερουν ειμαι η Δαναη και εχω εναν πορτοκαλογατο που τον λενε Μελανωρ!!!ειναι το πιο γλυκο-ξινο γατι του κοσμου!!!ακριβως σαν το πορτοκαλι!!!δεν ξερεις οταν το καθαριζεις αν αυτο που θα γευτεις λιγο αργοτερα ειναι γλυκο ή ξινο?ετσι κι εμεις!!!
attachment.php

εδω ειμαι μικρουλης ακομα!!!

ουπς!! λιγο τεραστιων μας βγηκε!!!:redface:

attachment.php

Το εχω ξαναπει,κουκλος ο Μελανωρας,κι εχει πολυ πολυ ομορφα ματια!

τωρα μεγαλωσα και ειμαι ετσι !!!:)

Το εχω ξαναπει,κουκλος ο Μελανωρας,κι εχει πολυ πολυ ομορφα ματια!
ευχαριστουμε πολυ!!!η αληθεια ειναι οτι του εχω αδυναμια!!εχει μια ανθρωπινη κατανοηση!!και ειναι ευγενικο πλασμα.Ειδικα με τον μικρο !!!ενω πεταω το παιχνιδι να παιξω μαζι του οταν βλεπει οτι παει ο μικρος να το πιασει τον αφηνει παντα!!!ειναι αλλο πραγμα!!!:rolleyes:

attachment.php

παντα αφηνει να καθεται πανω-πανω ο μικρος!!!
attachment.php

Ετσι ειναι συνηθως,αν προϋπαρχει γατακι στο σπιτι,γινεται πολυ τρυφερο με το νεοφερμενο.Κι ο Σειριος αφηνει τη Μόιρα να τρωει πρωτη,αν παει στο πιατακι του καθεται διπλα μεχρι να φαει οσο θελει,ακομα κι αν πειναει.
Ειχα κι εγω εναν γατουλη πορτοκαλενιο και φουντωτο.Ηταν ο πρωτος καταδικος μου γατουλης.Τον ελεγαν Νικολά,γιατί τότε ήταν της μόδας ένα γαλλικό σήριαλ και ετσι ελεγαν το γοη της σειρας!:PΔυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...

Ετσι ειναι συνηθως,αν προϋπαρχει γατακι στο σπιτι,γινεται πολυ τρυφερο με το νεοφερμενο.Κι ο Σειριος αφηνει τη Μόιρα να τρωει πρωτη,αν παει στο πιατακι του καθεται διπλα μεχρι να φαει οσο θελει,ακομα κι αν πειναει.
Ειχα κι εγω εναν γατουλη πορτοκαλενιο και φουντωτο.Ηταν ο πρωτος καταδικος μου γατουλης.Τον ελεγαν Νικολά,γιατί τότε ήταν της μόδας ένα γαλλικό σήριαλ και ετσι ελεγαν το γοη της σειρας!:PΔυστυχως τον εχω μονο εκτυπωμενες φωτο,και δεν εχω σαρωτη...
αχ κριμα!!!

Δηλώνουμε και εμείς το παρών, ο Σορμπέ είναι εδώ
heart.gif

Καλώς όρισες Λιμόν στο σπίτι σου:up: να τον χαίρεστε και μπράβο για την απόφαση υιοθεσίας και εγώ το μωρό μου από τα χαρίζονται το βρήκα:up: και τον έχουμε λατρέψει, δίποδα και τετράποδα στο σπίτι
heart.gif

Γειά σας, φίλοι! Είμαι ο Σεβάχ. Μπορεί να μην βρίσκομαι πια μαζί σας, αλλά υπήρξα υπόδειγμα πορτοκαλόγατου αγαπησιάρη και τρυφερού λιονταρίνου και χαίρομαι που η δυναστεία μας συνεχίζεται:)

Συνημμένα

• sevah1.jpg
    sevah1.jpg
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 36
Γειά σας, φίλοι! Είμαι ο Σεβάχ. Μπορεί να μην βρίσκομαι πια μαζί σας, αλλά υπήρξα υπόδειγμα πορτοκαλόγατου αγαπησιάρη και τρυφερού λιονταρίνου και χαίρομαι που η δυναστεία μας συνεχίζεται:)

Ονειρεμενος ηταν ο Σαβαχ Στελλα μου.:D:D:DΤον εχεις και στην υπογραφη σου.:)

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: θεούλη μου,τι γάτος...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back