Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Δείτε εδώ το πορτοκαλοκουκλάκι που χαρίζω:
https://www.mypetz.gr/posts/5542830/

Είναι ολοπορτόκαλο τιγρέ θηλυκό, κάτι σχετικά σπάνιο αφού 4 στα 5 πορτοκαλί μονόχρωμα τιγρέ είναι αρσενικά.
Είναι έρωτας..:inlove:
Ένα σπιτάκι και γι' αυτό?
Καλα ειναι πολυ φατσα!!!και μου θυμιζει τον Γκαρφιλντακο μικρουλη! Αχ μακαρι να βρει ενα ζεστο σπιτακι κι αυτη:rolleyes::rolleyes:!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου ρε Garfield, sex-symbol έχει γίνει...:):):)
Μάλλον η Κορίνα θα σε κατακτήσει πιο εύκολα,γιατί η Ντάλια είναι υπεράνω και περισσότερο "γυναίκα-ανεξάρτητη":lol::lol::lol::lol:
Συνεχίζουν όμως να σε γλυκοκοιτάνε και οι δύο...
μμμμμμμμ:inlove::inlove:αυριο θα σας βαλω και σεξυ φωτο να με θαυμασετε ξαπλωμενο:lol::lol::lol::lol::lol:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

100_1442.JPG

Αχ δεν κρατηθηκα!!!!!!!!!! Πως σας φαινομαι κοριτσια ???????????? και στον υπνο κουκλοςςςςς:lol::lol:

WOW....Garfield είσαι σκέτος πειρασμός!!!!:redface::up::kiss::kiss::kiss:
Θέλουμε να δούμε και τα ματάκια σου...!!!:redface::redface::redface:

:inlove::inlove::inlove::inlove: Συγνώμη αυτά τα ....φιλετάκια στην κοιλιά....
πότε μπορώ να έρθω να τα ....δοκιμάσω!!!!:up::up:
Έχω πέσει σε ...ζαχαροδιαβητικό κώμα!!!!!!
Έχω άμεση ανάγκη απο....φιλετάκια!!!!!!:redface::redface::redface:

δεν ειμαστε και μακρια σαλαμινα μενουμε! περαστε να δοκιμασετε:lol::lol::lol:

Αχ, κοριτσια τελικα δεν την γλιτωσαμε......! Βρηκε ο Γκαρφιλντ κολπο, ανοιξε την σιτα και πλακωθηκε με τον μαυρο γατο!:( Το μωρακι μου, γυρισε λαχανιασμενο απ το ξυλο (δεν τον προλαβα και παρακολουθησα ολο τον γατοκαβγα)! Τι φωναζα, τι τους πεταγα κλαδια, δεν σταματουσαν! Αν δεν εβγαζαν τα ματια τους δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι! Τελικα το καταφερε ο ΓΚΑΡΦΙΛΝΤΑΚΟς με λιγες γρατζουνιες μονο! Αχ, Αχ!

Είπαμε να περάσουμε να πούμε ένα γεια για να μην μας ξεχνάτε.
Σας γατοφιλούμε
Ρούντυ-Νταίζη

Συνημμένα

• DSC00401.jpg
    DSC00401.jpg
    154,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC01104.JPG
    DSC01104.JPG
    52 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC01105.JPG
    DSC01105.JPG
    52,4 KB · Εμφανίσεις: 30
Είπαμε να περάσουμε να πούμε ένα γεια για να μην μας ξεχνάτε.
Σας γατοφιλούμε
Ρούντυ-Νταίζη
Αχ, τι υπεροχα που ειναι και φουντωτα για ζουληγμα!! Εχθες ο ζουζουνος μου το σκασε παλι, αυτη την φορα οχι για να τσακωθει ευτυχως, αλλα ελειψε ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:ΤΙ φωναζα στα διπλανα οικοπεδα, τι εψαχνα παντου,! Τιποτα αφαντος! Ο αγυρτης γυρισε το πρωι και ευτυχως αγρατζουνιστος!! Αχ τι θα κανω????? :(:(Μου χαλασε και την σιτα. Ειναι και πανακριβη για να την αλλαξω και δεν μπορω να κλεινω το παραθυρο... θα ψοφησουμε απ την ζεστη εδω μεσα! Ειμαι σε απελπισια!:(

τον έχεις στειρωμένο???
μήπως γι'αυτό σου φεύγει?
αν όχι βουρ στο γιατρό για .....;)

Να σας γνωρίσω έναν όμορφο κεχριμπαρένιο γάτο που επισκέπτετε το οικόπεδο μας στο χωριό.
11-7-0933.jpg

και άλλη μία
11-7-0939.jpg

εδώ τον κεράσαμε το κατιτίς μας:D
11-7-096.jpg

και έφαγε με όρεξη;):up:
11-7-097.jpg

και μετά το έριξε στον ύπνο;)
11-7-0910.jpg

Ευτυχώς δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα με τον Αρη που εκείνη την ώρα ήταν στο οικόπεδο.:hmm:

πω πω ενας γαταρος. εχει πολυ "γατισιο" βλεμμα νικη, αγριο, αλλα ωραιο αγριο. κατι μου λεει οτι θα εχετε συχνες επισκεψεις απο εδω κ περα...:D:D

τον έχεις στειρωμένο???
μήπως γι'αυτό σου φεύγει?
αν όχι βουρ στο γιατρό για .....;)
Ναι μωρε εχεις δικιο! Το χα κανονισμενο πριν 10 μερες αλλα μπηκα στο νοασοκομειο κ τωρα εχω ενα προβλημα μετακινησης κ δεν εχω καποιον να μου τον παει! Ελπιζω να γινω καλα συντομα, να τελειωσει αυτη η υποθεση!!

Ναι μωρε εχεις δικιο! Το χα κανονισμενο πριν 10 μερες αλλα μπηκα στο νοασοκομειο κ τωρα εχω ενα προβλημα μετακινησης κ δεν εχω καποιον να μου τον παει! Ελπιζω να γινω καλα συντομα, να τελειωσει αυτη η υποθεση!!

Περαστικούλια whity!!!:D:D:D
Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.:hmm:

Σήμερα το πρωί, κατεβαίνοντας για μπάνιο είδα ένα μικρό πορτοκαλάκι (με πολύ λευκό) , το πολύ 3 μηνών.Πρέπει να έρχεται από το διπλανό ξενοδοχείο, που επικοινωνεί ο κήπος του με το δικό μας, έπαιζε και έτρεχε σαν τρελλό.Πρέπει να είναι πολύ εξοικιωμένο με τους ανθρώπους γιατί δεν με φοβήθηκε καθόλου, το πήρα αγκαλιά και γουργούριζε.Κατεβήκε χαλάρα στην παραλία, επιθεώρησε και τις ξαπλώστρες και μετά γύρισε στον κήπο του διπλανού ξενοδοχείου να παίξει-κυνηγίσει. Νομίζω ότι είναι αγοράκι.:)
Σήμερα το βράδυ που θα πάω να δώ τα δικά μου, θα του φέρω κεράσματα!;)Φυσικά και το έβγαλα μερικές φωτό, μην κοιτάται εμένα που βγαίνω χάλια στις φωτό:redface:, απολαύστε τον μπόμπιρα.;):D:D

Συνημμένα

• 016 α.jpg
    016 α.jpg
    102,6 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 018 α.jpg
    018 α.jpg
    163,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Σήμερα το πρωί, κατεβαίνοντας για μπάνιο είδα ένα μικρό πορτοκαλάκι (με πολύ λευκό) , το πολύ 3 μηνών.Πρέπει να έρχεται από το διπλανό ξενοδοχείο, που επικοινωνεί ο κήπος του με το δικό μας, έπαιζε και έτρεχε σαν τρελλό.Πρέπει να είναι πολύ εξοικιωμένο με τους ανθρώπους γιατί δεν με φοβήθηκε καθόλου, το πήρα αγκαλιά και γουργούριζε.Κατεβήκε χαλάρα στην παραλία, επιθεώρησε και τις ξαπλώστρες και μετά γύρισε στον κήπο του διπλανού ξενοδοχείου να παίξει-κυνηγίσει. Νομίζω ότι είναι αγοράκι.:)
Σήμερα το βράδυ που θα πάω να δώ τα δικά μου, θα του φέρω κεράσματα!;)Φυσικά και το έβγαλα μερικές φωτό, μην κοιτάται εμένα που βγαίνω χάλια στις φωτό:redface:, απολαύστε τον μπόμπιρα.;):D:D

καλέ αυτό είναι ολόιδιο με τον τσίκο:):) βλέμμα, χρώματα, αυτάκια, μακριά ποδαρίνια:lol::lol:

Τσίκο
icu6ht.jpg

Ναι ,οντος του μοιάζει πολύ!
Εμένα μου θύμισε τον Αρούλη μου(που έχει περισσότερο πορτοκαλί όμως) όταν τον πήρα αγκαλιά, βούτυρο-αλοιφή και έντονο γουργούρισμα-τρακτέρ!;)Ετσι ήταν και ο Αρης μου μικρούλης!:D:D:D
Το είδα να βγαίνει από τον κήπο τον διπλανού ξενοδοχείου(δεν υπάρχουν φράχτες) και φαντάζομαι ότι είναι δικός τους μιά που ξαναγύρισε πάλι εκεί.Παντός φάνηκε πολύ εξοικιωμένος με ανθρώπινες ακγαλιές .:D:D
Σίγουρα θα έχει την επόμενη φορά που θα τον δώ ένα κέρασμα από μένα!;):D

Ναι ,οντος του μοιάζει πολύ!
Εμένα μου θύμισε τον Αρούλη μου(που έχει περισσότερο πορτοκαλί όμως) όταν τον πήρα αγκαλιά, βούτυρο-αλοιφή και έντονο γουργούρισμα-τρακτέρ!;)Ετσι ήταν και ο Αρης μου μικρούλης!:D:D:D
Το είδα να βγαίνει από τον κήπο τον διπλανού ξενοδοχείου(δεν υπάρχουν φράχτες) και φαντάζομαι ότι είναι δικός τους μιά που ξαναγύρισε πάλι εκεί.Παντός φάνηκε πολύ εξοικιωμένος με ανθρώπινες ακγαλιές .:D:D
Σίγουρα θα έχει την επόμενη φορά που θα τον δώ ένα κέρασμα από μένα!;):D

Πολύ γλυκούλης είναι :up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back