athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι και μένα μου θύμισε τον Άρη. Να φανταστείς, νόμισα ότι κρατούσες τον Άρη αγκαλίτσα....μετά διάβασα το κείμενο.Ναι ,οντος του μοιάζει πολύ!
Εμένα μου θύμισε τον Αρούλη μου(που έχει περισσότερο πορτοκαλί όμως) όταν τον πήρα αγκαλιά, βούτυρο-αλοιφή και έντονο γουργούρισμα-τρακτέρ!Ετσι ήταν και ο Αρης μου μικρούλης!
Το είδα να βγαίνει από τον κήπο τον διπλανού ξενοδοχείου(δεν υπάρχουν φράχτες) και φαντάζομαι ότι είναι δικός τους μιά που ξαναγύρισε πάλι εκεί.Παντός φάνηκε πολύ εξοικιωμένος με ανθρώπινες ακγαλιές .
Σίγουρα θα έχει την επόμενη φορά που θα τον δώ ένα κέρασμα από μένα!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ρούμπι είναι ένα γατάκι περίπου 5μηνών τώρα, εδώ είναι μόλις 1,5 με 2 μηνών, μετά από μια επέμβαση στο κάτω σαγονάκι του από τραυματισμό. Ηταν τυχερός γιατί πήρα χαμπάρι σε τι ανεύθυνους ήταν και τον πήρα πίσω, και τελικά υιοθετήθηκε από εξαιρετική γατόμαμα κ εχει και γατοαδελφούλα που λατρεύονται. Το μωράκι αυτό το λατρεύω γιατί ταλαιπωρήθηκε ενώ ήταν τόσο δα αλλά αυτό δεν το έκανε να χάσει την εμπιστοσύνη του στους ανθρώπους κ να χαλάσει τον υπέροχο αγγελικό του χαρακτήρα

Μόλις πάρω νεότερες φωτό από την μαμά του ή όταν τον επισκεφτώ σε κανά μήνα θα τις βάλω, για να δείτε σε τι λιονταρόγατο μεταμορφώθηκε,
σε φιλώ πριγκιπά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
αλλά πήρε κι έδωσε τόσο πολλή αγάπη και τρυφερότητα στη σύντομη ζωούλα του.
Η ανάμνησή του με κάνει κομμάτια αλλά ξέρω ότι "έφυγε" μέσα στη ζέστη της αγκαλιάς μου.
Να είσαι καλά Kristen που φρόντισες έναν ακόμα Ρούμπι και με συγκίνησες
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

χαιρομαι που είναι καλά, και μονίμως το έχω το νού μου μιας κ η πρώτη του υιοθεσία αποδείχτηκε επικίνδυνη για αυτόν. Τον είχα σπίτι δέκα μέρες κ το ψυχάκι μου ήταν φιλικό και καλό με τα δικά μου κ να φανταστείς ότι ο σκύλος είναι φιλικός μεν, ατσούμπαλος δε, αυτό όμως τίποτα, αγγελούδι.Πως να μην αγαπάς αυτά τα πλάσματα????
άσχετο, σου έχω στειλει πμ για άλλο θέμα!!!1
kyka
Δραστήριο μέλος

Θα τους προσφέρω όλη μου την προίκα (κουτί μεταφοράς, αμμολεκάνη και παιχνίδια). Δε θα τους λείψει τίποτα, ούτε χάδια, ούτε παιχνίδια, ούτε γουργουρητά! Τα πάω περίφημα με άλλες γάτες, έχοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα πορτοκαλόγατα. Είμαι αποπαρασιτωμένη και εμβολιασμένη!
Θα περιμένω πορτοκαλο-υπομονετικά!

Συνημμένα
ria23
Διάσημο μέλος
ψαχνετε πορτοκαλογατο..κουκλι τρυφερο και γουργουριστο???????ριξε μια ματια εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=36741
ψαχνει αμεσα σπιτακι καθως ειναι κριμα να μεινει εξω το χειμωνα..

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος
την ονομασία μας την κρατήσαμε αυτούσια όπως μας την έδωσε η γατοομάδα θεσσαλονίκης η οποία ομάδα πέρα από το ταλέντο στις δραστηριότητές της έχει μεγάλο ταλέντο και στις ονομασίες!
είμαστε κι εμείς πορτοκαλόγατο με άσπρο, ελπίζω το άσπρο να μη μας έμποδίζει να ενταχθούμε στην παρεούλα σας!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αιμίλιος speaking

μουσταρδούλα
Δραστήριο μέλος

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολλα φιλακια απο εμας και ελπιζω να σας ξαναδουμε συντομα και με νεες σουπερ Γκαρφιλντοφωτο!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να τον χαίρεσαι!!!

Π'οσο είναι τώρα?
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Πώ, πώ Σιμώνη ο Λουκουμάς είναι ένα καραμελένιο όνειρο!!!
Να τον χαίρεσαι!!!
Π'οσο είναι τώρα?
ευχαριστω!!

συμφωνα με τον γιατρο πρεπει να ειναι περιπου 5 μηνων!

konstans
Περιβόητο μέλος
.https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=37178&page=3
aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι ενα κοντινο!
![]()
δεν ξερω αν το προσεξατε
αλλα σ'αυτη τη φωτογραφια χαμογελαμε κιολας!

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος
(μπορει να ειχαμε συστηθει και παλια αλλα δν πειραζει ξανακαμαρωστε μας

)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Να μαστε και μεις .. να συστηθουμε(μπορει να ειχαμε συστηθει και παλια αλλα δν πειραζει ξανακαμαρωστε μας
)

κουκλοι ειστε!

και αν προσεξα καλα εχετε και γαλανα ματακια??

Day_Dreaming
Νεοφερμένο μέλος

ναι ναι γαλαζοπρασσινα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
ευχαριστουμε και σεις δν πατε πισω
ναι ναι γαλαζοπρασσινα![]()
ευχαριστουμε πολυ..

γαλαζοπρασινα??

λυποθυμω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool