Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Οrangelo η υπογραφη σου ειναι φανταστικη!:up::up::up:
Και τα μοντελα φυσικα,υπεροχα!!!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up:
Αστείες φωτογραφίες με τον Οραντζέλο:D:lol::up:
καλα ρε κοπελια τι φωτο ειναι αυτες????/:rolleyes: δεν σου συζητω οτι εχω παθει πλακα:up::up:τοοοο ταλεντο μιλαμε τιιιιιις ποζες:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νάμαστε κι εμείς και εδώ:)

Συνημμένα

• DSC00473.JPG
    DSC00473.JPG
    322,6 KB · Εμφανίσεις: 29
Αιμιλιε εχεις γινει ενας πορτοκαλογατος σκετος πειρασμος!

Αιμιλιακο εισαι πανεμορφος!:kiss::kiss::inlove:
Μου αρεσει πολη η μυτουλα σου!;):lol::P

Αιμιλιε εχεις γινει ενας πορτοκαλογατος σκετος πειρασμος!

Αιμιλιακο εισαι πανεμορφος!:kiss::kiss::inlove:
Μου αρεσει πολη η μυτουλα σου!;):lol::P

Ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια:).

Μα ειναι,εχει κανει μια κεφαλα...Αλλο πραγμα.Στειρωθηκε τελικα ο κυριος ή οχι ακομα;

Μα ειναι,εχει κανει μια κεφαλα...Αλλο πραγμα.Στειρωθηκε τελικα ο κυριος ή οχι ακομα;

Καλέ δεν μπορώ να τον βγάλω φωτογραφία και μοιάζει σαν εξωγήινος κάθε φορά:lol:. Θα τον δεις από κοντά είναι γλυκούλης. Ελπίζουμε να καταφέρεις να μας τον φωτογραφήσεις.
'Οσο για την στείρωση είχαμε πει να πάμε αυτή την εβδομάδα με την Πόπη αλλά τα επεισόδια μας μπλόκαραν λίγο. Ελπίζουμε να γίνει αυτή την εβδομάδα. Θα επικοινωνήσουμε με Αίλουρο να μας πει.
Ευτυχώς ο κύριος είναι ακόμα μαμακομπούκαλο και δεν έχει εκδηλώσει ανάγκη για γυναίκα ακόμα:). Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να κυνηγάει περιστέρια αλλά δεν τα πειράζει απλά κάθεται τα χαζεύει και κάνει πως σέρνεται να τα κυνηγήσει:lol:

Αχ μωρε ειναι μπεμπογατο ακομα...Φυσικα και θα τον φωτογραφισω,αρκει να εχω λιγο χρονο μαζι του για να τον πετυχω σε καλες ποζες.

Καλά, ασυζητητί, από τις πιο πετυχημένες χασμουρητοφωτογραφίες, μαζί με μια του beeb , που είχε ανεβάσει η μαμά του παλιότερα.Εδώ, είναι σαν να ετοιμάζεται το δρακούλι να δαγκώσει το δύστυχο θύμα του. Υπότιτλος: Ουααααχουαχουαχουα (με υποχθόνια αντήχηση...), δεν γλυτώνεις, δώσμου το λαιμουδάκι σου:lol::lol::lol:

:lol:
Καλε εμεις που ειμαστε νηπια :baby:καμια νυφη δεν μπαινει στην καταψυξη και για μας?????:lol::lol:Σορυ αλλα το ονοματακι τζουτζου απο που το κονομησες?
Για σας,θα μπαιναμε και στην καταψυξη αλλα η μαμα μας προλαβε και μας στειρωσε...
Το δικο μου ονοματακι ή της γατας?Και για τα δυο,ευθυνεται ο αντρας..Με φωναζει ετσι εδω και χρονια(απο το μπλιαχ "τζουτζουκα") και η αδερφη μου φροντισε να με κανει διαδυκτιακως ρεζιλι και να μου το βαλει nickname στο bookcrossing.Και αφου με ξερουν ολοι ετσι πια,ειπα να το βαλω κι εδω:D

Καλά, ασυζητητί, από τις πιο πετυχημένες χασμουρητοφωτογραφίες, μαζί με μια του beeb , που είχε ανεβάσει η μαμά του παλιότερα.Εδώ, είναι σαν να ετοιμάζεται το δρακούλι να δαγκώσει το δύστυχο θύμα του. Υπότιτλος: Ουααααχουαχουαχουα (με υποχθόνια αντήχηση...), δεν γλυτώνεις, δώσμου το λαιμουδάκι σου:lol::lol::lol:

Καλέ ποιού είναι τούτο:)
Για σας,θα μπαιναμε και στην καταψυξη αλλα η μαμα μας προλαβε και μας στειρωσε...
Το δικο μου ονοματακι ή της γατας?Και για τα δυο,ευθυνεται ο αντρας..Με φωναζει ετσι εδω και χρονια(απο το μπλιαχ "τζουτζουκα") και η αδερφη μου φροντισε να με κανει διαδυκτιακως ρεζιλι και να μου το βαλει nickname στο bookcrossing.Και αφου με ξερουν ολοι ετσι πια,ειπα να το βαλω κι εδω:D

Αχαχα και εγώ νόμιζα ότι έτσι φώναζες την Leia χαιδευτικά:lol:

Σύντροφοι Γειά σας! Το ξέρω σας έλειψα. Καλέ ο Τσε είμαι (ή χαιδευτικά Τσεης). Η μαμα μου τρεχει πανω κατω εκτος Αθηνών με δουλειες και λοιπες αηδίες και ψιλοχαθήκαμε...
Βλέπω μας φτιαξατε επιτέλους θέμα. Εννοείται ότι ήτο μια παράλειψη που έπρεπε να καλυφθεί γι'αυτο τα συγχαρητηρια μου σε οποιον το σκέφτηκε...:)
Επιφυλάσσομαι για φωτό (και στο ανασκελο και στο μπρουμιτο) προς το παρον ομως παω να χουχουλιάσω με τη Μητέρα. Μου ελειψε βλεπετε και την ακολουθω χαρουμενος σαν σκυλος αυτες τις μέρες...:P

Υ.Γ. δεν είμαστε όλοι οι πορτοκαλείς κούκλοι;;;

Καλώς τον Τσέ, τον Τσέη, τον Τσεμπέρη. Μας έλειψες κι εσύ και η μαμά σου. Αντε και η αδελφή σου λιγάκι που λόγω τον πορτοκαλί αυτιών έχει δικαιωμα να μας κανει ένα μικρό:hello: σε αυτό το ποστ.

Γεια σου Τσεης!
Μας λειψατε κι εσυ και η πρασινη μαμα σου.Ωραιο σετακι θα κανετε πρασινο και περτικαλι!Κανονιστε να σας δουμε τωρα που θα ερθουμε ε;

Καλέ Τσε που είσαι?????Σε φωνάζαμε από εδώ σε φωνάζαμε από εκεί!!!:mad:Αντέ βρε μέντορα μου..να με δεις και πωε μεγάλωσα..Η μαμά λέει ότι έχω γίνει ΚΟΥΚΛΟΣ(δεν το καταλαβαίνω..πάντα δεν ήμουν????)Αχ σύντροφε Τσε, η αλήθεια είναι ότι εγώ τις αγκαλιές δεν τις μπορώ πια..(έτσι λέω όταν με παίρνουν δηλ., αλλά όταν θέλω εγώ κάνω κατάληψη σε πόδια, κοιλιές και λαιμούς..).:DΑντε σε αφήνω τώρα γιατί δεν θέλω ναπάρει χαμπάρι η μαμα οτι χρησιμοποιώ το λαπτοπ της..Φωνάζει για τις τρίχες...Αφου είναι ζεστά εκεί να μην κάτσω και εγώ????:confused:

Φιλικά,

Μάπας;)

πλακα εχει!:lol: ηξερες οτι τζουτζου στα αφρικανικα λενε τα μαγια και στην αμερικη λενε το φυλαχτο? αρα παιχτο κι εσυ ψαγμενη και μην κολλας καθολου!!:up::up::up:

Νάμαστε κι εμείς και εδώ:)

Γουναρικό πορτοκαλί και δυό πράσινα μάτια,
μου κλέβουν την καρδούλα μου, με κάνουνε κομμάτια!

Τι όμορφο ανήψι έχω καλέ!!!! Φτού Φτού να μην σε ματιάσω!!!!:D

ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙ:happy::happy::D

Αστείες φωτογραφίες με τον Οραντζέλο:D:lol::up:
Καλέ τι πλάσμα είν' αυτό Οραντζέλο! τι ομορφιά! τι, τι, τι ......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back