Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Κι ο Αλαντίν δηλώνει παρών! Καλέ πότε το ανοίξατε το θέμα και δεν το πήρα πρέφα?!
Κι έλεγα κι εγώ "μα ποιός λείπει;":hmm: :hmm: :hmm:
:P Καλώς τον

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε τα μάλλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε τα μάλλα!:)
Καλως τους καλως τους :hello: ο Λιμονακος ανοιξε το θεματακι!! Δεν ειναι σουπερ αιτια?????????:lol:

Παιδιά η πράσινη Νότα που είναι????:hmm:

:mad: :mad: :mad: Τί γυρεύετε στο ποστ μας κυρία Μπασσετ; Να συνεννοηθείτε με τη μαμά μου και την αδελφή μου να ανοιξετε δικό σας αν θέλετε. Παλιοζηλιαρες που ειστε τα κοριτσια. Μην μας δείτε να κανουμε κάτι αμεσως να αντιγράψετε:down:
:P
Ρου,πριτς!!!:P:P:PΕγώ θα σας επισκέπτομαι τακτικά, θέλετε δεν θέλετε.Δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε κι άλλο θέμα, σε πόσα θα γράφω πια!!!;);)Δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα, η έρμη η γάτα:(:(:(. Άντε, τώρα σας αφήνω, αν δεν σας γράφω, είναι είτε γιατί είμαι στα "Κεραμίδια" είτε στο προφίλ μου.
Φιλιά, Ρου, Οραντζέλο, Πατούσο, Ήλιε, Λιμόν, Πρέστο, Μάπα, Αρούλη.........Μπάχχχχχυ.

:):D Λίγε φωτογραφίες ακόμη...

Συνημμένα

• IMG_0002.JPG
    IMG_0002.JPG
    155,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_0048.JPG
    IMG_0048.JPG
    85,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSCF0816.JPG
    DSCF0816.JPG
    73,6 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSCF0800.JPG
    DSCF0800.JPG
    75,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Ζουμερες πορτοκαλοκοιλιτσες!:up:

Γεια σας αγορια!!!Μου αρεσουν τα πορτοκαλι αγορια και ηρθα να σας πω ενα γεια!!!Ειδικα το διδυμο Οραντζελο-Πατουσος ειναι χαρμα οφθαλμων!!!!!!Και απορω κι εγω πως τα ξεχωριζεις βρε Σιμονα!!

:lol:
Γεια σας αγορια!!!Μου αρεσουν τα πορτοκαλι αγορια και ηρθα να σας πω ενα γεια!!!Ειδικα το διδυμο Οραντζελο-Πατουσος ειναι χαρμα οφθαλμων!!!!!!Και απορω κι εγω πως τα ξεχωριζεις βρε Σιμονα!!
Καλε εμεις που ειμαστε νηπια :baby:καμια νυφη δεν μπαινει στην καταψυξη και για μας?????:lol::lol:Σορυ αλλα το ονοματακι τζουτζου απο που το κονομησες?

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Να κι απο εμενα μερικές φωτό να δείτε τι όμορφος γάτος που είμαι παροτι ειμαι μονο μισο πορτοκαλακι (απο τον μπαμπα μου). Το λιγακι ασπρο μου το χαρισε η μαμά μου η Κείρα για να με ξεχωρίζει:)

Συνημμένα

• P1010163.jpg
    P1010163.jpg
    416,6 KB · Εμφανίσεις: 28
  • P1010261.JPG
    P1010261.JPG
    148,4 KB · Εμφανίσεις: 28
Ρου,πριτς!!!:P:P:PΕγώ θα σας επισκέπτομαι τακτικά, θέλετε δεν θέλετε.Δεν έχουμε ανάγκη να κάνουμε κι άλλο θέμα, σε πόσα θα γράφω πια!!!;);)Δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω όλα, η έρμη η γάτα:(:(:(. Άντε, τώρα σας αφήνω, αν δεν σας γράφω, είναι είτε γιατί είμαι στα "Κεραμίδια" είτε στο προφίλ μου.
Φιλιά, Ρου, Οραντζέλο, Πατούσο, Ήλιε, Λιμόν, Πρέστο, Μάπα, Αρούλη.........Μπάχχχχχυ.

Μια που η ομορφη μας Μπασσυ μου στελνει τα φιλακια της, να δειξω και σ'αυτο το θεματακι δικες μου φωτο.Μια παλια και μια σημερινη,αυτη στην κουζινα.Μια και η διανοουμενη Μυρτω μας βγηκε εντελως ανεπροκοπη, :down: αναγκαζομαι εγω να ασχοληθω με την κουζινα.Εδω ξεκουραζομαι στον παγκο.:blink: Πολλα φιλακια:kiss::kiss::kiss: Μπασσυ,ξερω ποσο καλη νοικοκυρα εισαι εσυ!:up:
ΑΡΗΣ

Συνημμένα

• ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ 003 α.jpg
    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΥΡΤΩ 003 α.jpg
    96,1 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Ο Αρης στην κουζινα 003 α.jpg
    Ο Αρης στην κουζινα 003 α.jpg
    195 KB · Εμφανίσεις: 34
Μα τι νοικοκυράκος είναι αυτός ο Άρης μας πια! Νίκη, μπράβο, εκπαιδεύεις τον ιδανικό "σύζυγο" - γάτο:lol: να μην φοβάται τον νεροχύτη, να πλένει και κανένα πιατάκι!

Ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα γίνει, να μου το θυμηθείς!:P

Μα τι νοικοκυράκος είναι αυτός ο Άρης μας πια! Νίκη, μπράβο, εκπαιδεύεις τον ιδανικό "σύζυγο" - γάτο:lol: να μην φοβάται τον νεροχύτη, να πλένει και κανένα πιατάκι!

Ο πιο περιζήτητος γαμπρός θα γίνει, να μου το θυμηθείς!:P

Ευχαριστουμε Στελλα για το κομπλιμαν.:D
Αν κρινω απο την φωτο στην υπογραφη σου και ο Νινακος ειναι της καθαριοτητας.;):D:D
Για τον Αρη δεν εχω κανενα αγχος για την αποκατασταση του.;)
Αυτη που με στεναχωρει, την ερμη την μανα ειναι η ακαματα η μεγαλοκοπαλα μου.:(Το χει ρηξει στην διανοηση, και το παιζει υπερανω.:blink:
Που να βρει γαμπρο με τα μυαλα που κουβαλαει!:blink::down::down:

Να κι απο εμενα μερικές φωτό να δείτε τι όμορφος γάτος που είμαι παροτι ειμαι μονο μισο πορτοκαλακι (απο τον μπαμπα μου). Το λιγακι ασπρο μου το χαρισε η μαμά μου η Κείρα για να με ξεχωρίζει:)

:inlove::inlove::inlove::inlove::kiss::kiss::kiss:

Μια που η ομορφη μας Μπασσυ μου στελνει τα φιλακια της, να δειξω και σ'αυτο το θεματακι δικες μου φωτο.Μια παλια και μια σημερινη,αυτη στην κουζινα.Μια και η διανοουμενη Μυρτω μας βγηκε εντελως ανεπροκοπη, :down: αναγκαζομαι εγω να ασχοληθω με την κουζινα.Εδω ξεκουραζομαι στον παγκο.:blink: Πολλα φιλακια:kiss::kiss::kiss: Μπασσυ,ξερω ποσο καλη νοικοκυρα εισαι εσυ!:up:
ΑΡΗΣ
Αρούλη, 1ον: Στην πρώτη φωτογραφία είσαι υπέροχος, σαν ζωγραφιά με χρώματα του Τισσιάνο. 2ον:Στη δεύτερη,...... τί γύρευες παιδάκι μου πάνω στον πάγκο της κουζίνας; Να συγυρίσεις;Και άντε και ανέβηκες. Χάθηκε να κατεβείς; Αποκοιμήθηκες κόλας:confused:Πολύ κουραστικό το νοικοκύρεμα!! Εγώ, το μόνο που νοικοκυρεύω είναι η άμμος μου και τα παιχνίδια μου, που χώνω κάτω από τα έπιπλα. Τον πάγκο τον αφήνω στη φροντίδα της μαμάς μου:happy:
Μπάσσυ

Αρούλη, 1ον: Στην πρώτη φωτογραφία είσαι υπέροχος, σαν ζωγραφιά με χρώματα του Τισσιάνο. 2ον:Στη δεύτερη,...... τί γύρευες παιδάκι μου πάνω στον πάγκο της κουζίνας; Να συγυρίσεις;Και άντε και ανέβηκες. Χάθηκε να κατεβείς; Αποκοιμήθηκες κόλας:confused:Πολύ κουραστικό το νοικοκύρεμα!! Εγώ, το μόνο που νοικοκυρεύω είναι η άμμος μου και τα παιχνίδια μου, που χώνω κάτω από τα έπιπλα. Τον πάγκο τον αφήνω στη φροντίδα της μαμάς μου:happy:
Μπάσσυ
Καλε αφηστε και κανα νοικοκυρη να "κανει καμια δουλεια" εδω μεσα γιατι αλλιιως ............βρωμισαμε με τοσους τεμπεληδες:lol::lol::lol::lol:

Αστείες φωτογραφίες με τον Οραντζέλο:D:lol::up:

Συνημμένα

• IMG_0057.JPG
    IMG_0057.JPG
    119,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0058.JPG
    IMG_0058.JPG
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_0060.JPG
    IMG_0060.JPG
    86,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • IMG_0049.JPG
    IMG_0049.JPG