Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Εκεί που κάθομαι και πίνω τον καφέ μου βλέπω το χριστουγεννιάτικο δέντρο να κουνιέται! Ο ένοχος φαίνεται στις φωτογραφίες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00761-1.JPG
    DSC00761-1.JPG
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC00760-1.JPG
    DSC00760-1.JPG
    76,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Εκεί που κάθομαι και πίνω τον καφέ μου βλέπω το χριστουγεννιάτικο δέντρο να κουνιέται! Ο ένοχος φαίνεται στις φωτογραφίες
ειναι απιστευτη η ζουζου σου,καθεται κατω απο το δεντρο γιατι μαλλον καποιος της ειπε πως εκει αφηνει ο αγιος βασιλης τα δωρα του (και λεει κι αυτη,αν ειμαι εδω κοντα θα μου φερει και μενα κατι,σε καινουργιο σπιτακι ειμαι,μηπως δεν με βρει,να τον διευκοληνω καλε τον αγιο μη με ψαχνει):lol::lol::lol:!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι απιστευτη η ζουζου σου,καθεται κατω απο το δεντρο γιατι μαλλον καποιος της ειπε πως εκει αφηνει ο αγιος βασιλης τα δωρα του (και λεει κι αυτη,αν ειμαι εδω κοντα θα μου φερει και μενα κατι,σε καινουργιο σπιτακι ειμαι,μηπως δεν με βρει,να τον διευκοληνω καλε τον αγιο μη με ψαχνει):lol::lol::lol:!!!!!

Kι εγώ είμαι σίγουρη ότι αυτό σκέφτηκε το ζουζούνι!:lol::lol:

Kι εγώ είμαι σίγουρη ότι αυτό σκέφτηκε το ζουζούνι!:lol::lol:
εγω παντωθ δεν τηθ ειπα τιποτα

Έπαιζε με μια μπάλα με τις ώρες. Μία συγκεκριμένη της κίνησε το ενδιαφέρον, τις άλλες ούτε που τις ακούμπησε, αλλά αυτή τη μία έκανε τάμα να την κατεβάσει!

Το γατουλίνι μου!

Συνημμένα

• DSC00764.jpg
    DSC00764.jpg
    135,6 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00763.jpg
    DSC00763.jpg
    148 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00762.jpg
    DSC00762.jpg
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 31
καλα το ζουζουνι σου ειναι τρελα:inlove:πως την εβγαλες? εγω δυστυχως ή ευτυχως υπεκυψα στην επιθυμια των κοριτσιων μου και ο Λιμον μετονομαστηκε garfield γιατι τους τον θυμιζει λενε και οσο και να τον φωναζω Λιμον εχει κ εκεινος συνηθισει κι ετσι με γραφει κανονικα!:lol:πως σας φαινομαστε? τι λετε να συμπεθεριασουμε? ειμαστε και κοντα ηλικιακα:lol: βεβαια μονο πλατωνικα γιατι εκτος οτι θα παμε για στειρωση ειμαστε και λιγο.....μακρια:lol::lol::lol:

Την ονομάσαμε Ηλέκτρα και το έχει μάθει ήδη το όνομά της. Αν συμπεθεριάζαμε τα εγγόνια μας θα ήταν πανέμορφα!

Καλά είσαστε φοβερές χαζομαμάδες και οι δύο:P - ενώ εγώ πάω πίσω τρομάρα μου:P
Πανέμορφα γατούλια και τα δύο. Με την Ηλέκτρα σου μοιάζουμε αρκετά απλά είμαστε πιο φουντωτή εμείς.
Ο Σορμπέ σας στέλνει φιλάκια και πολλά Νίου Νιου - έχουμε διακριτικό νιαούρισμα εμείς!

καλώς τον, ένας πορτοκαλί ήλιος μας χρειαζόταν σίγουρα στην παρέα.
Αλήθεια, για πες μας Ηλιε. Τα πορτοκαλί γατόνια είναι σπάνια στην ράτσα σου;
Αυτό δεν το ξέρω! πρέπει να ρωτήσουμε τη Σάμπι και τις άλλες γατομαμάδες που είναι ειδικές!
Εγώ πάντως είμαι σ' ένα χρώμα μελί, αν και της μαμάς μου της Άνιμα της αρέσει ακόμα πιο κόκκινο... Θα μου βγάλει λέει μερικές καλές φωτο να σας της στείλουμε (έχει πολλές αλλά βαριέται να τις μικραίνει για να χωράνε στο σάιτ! μπουυυυ)
Φιλάκια και καλές γιορτές σας!!!!!!
Ήλιος
------------------------

Τι ομορφη που ειναι η κουκλιτσα σου Angelica!
Αυριο θα σας βαλω και μερικες φωτο του Αιμιλιου που του εβγαλα πριν φυγω.

Τι ομορφη που ειναι η κουκλιτσα σου Angelica!
Δεν είναι μόνο όμορφη, είναι το πιο αγαπησιάρικο και χαδιάρικο γατί που έχω δει. Έχει αυτή τη γλυκύτητα των γατών που τις κάνει τα πιο επικοινωνιακά πλάσματα στον κόσμο.
Επίσης, όταν ξαπλώνω αρχίζει το κομμωτήριο. Έχει βάλει σκοπό να μου ισιώσει τα μαλλιά.

εμεις να δεις γελιο που τσακωνομαστε ποιος θα κατσει στο σκαμπο διπλα στο τζακι! μολις σηκωθω μου παιρνει την θεση και οταν επιστρεφω δεν σηκωνεται με τιποτα!!!!!!!!!!!!!! Αλλα το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι.......κι ετσι του εβαλα ενα ιδιο μαξιλαρι στην αλλη πλευρα του τζακιου και καθομαστε αντικρυστα:lol:

τι εγινε πορτοκαλογονεις? Το 2009 δεν σας εμπνεει να μιλατε για τα γατονια σας? Εμεις περασαμε ωραια τις γιορτες, ντερλικωσαμε κρεας για τον υπολοιπο χρονο αλλα δυστυχως δεν παχυναμε καθολου:(Περιμενουμε νεα σας;):up:

αυτος ειναι ο BABY μου, ειναι το πιο εξιπνο, αγαπιτος και χαδιαρος γατος ! Ολλο αγαπες θελει ! ! και σε γενικες γραμμες νομιζο οτι ολα τα κοκινα γατακια εινα τα πιο αγαπιμενα...

6650948_600.jpg

6650917_600.jpg

6650941_600.jpg

6650943_600.jpg

αυτος ειναι ο BABY μου, ειναι το πιο εξιπνο, αγαπιτος και χαδιαρος γατος ! Ολλο αγαπες θελει ! ! και σε γενικες γραμμες νομιζο οτι ολα τα κοκινα γατακια εινα τα πιο αγαπιμενα...

6650948_600.jpg

6650917_600.jpg

6650941_600.jpg

6650943_600.jpg
κουκλος-κουκλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

νεα γουτσο φωτο
gracefiles812_113701_thumb.jpg

Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν είχα ποτέ πορτοκαλόγατο; Ούτε πορτοκαλοασπρόγατο. Πολύ περίεργο!!!!:hmm::hmm:

Πώς μου ξέφυγε εμένα και δεν είχα ποτέ πορτοκαλόγατο; Ούτε πορτοκαλοασπρόγατο. Πολύ περίεργο!!!!:hmm::hmm:

οποτε θελεις... εχο δυο μικρα σε ενα απο τα μερη που ταιζο αδεσποτα, ασπρο πορτοκαλη, γλυκοτατα !!! πρεπει να ειναι περιπου 3 μηνων, αρσενικα και τα δυο !!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back