Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Eίναι, Νίκη μου, περίπου 8 μηνών κλεισμένων.-νάμαι πάλι! Με λένε Ήλιο! Φιλάκια!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εγω δυστυχως δεν εχω πορτοκαλακι, μπορω να σας κανω παρεα ?

αν και θα ηθελα παρα παρα πολυ. εχω ακουσει οτι τα αγορακια ειναι πολυ τρυφερα κ χαδιαρικα. ισχυει πορτοκαλομανες?

παντως αν ποτε επαιρνα αγορι, θα ηταν πορτοκαλι, τα λατρευω !!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
καλημερα πορτοκαλακια !
αν και θα ηθελα παρα παρα πολυ. εχω ακουσει οτι τα αγορακια ειναι πολυ τρυφερα κ χαδιαρικα. ισχυει πορτοκαλομανες?
παντως αν ποτε επαιρνα αγορι, θα ηταν πορτοκαλι, τα λατρευω !!!!![]()
Μπορείς, μπορείς!!!

Είναι δυνατόν να πούμε ΟΧΙ σε μια τόσο όμορφη πειρατίνα ,που της πάει τόσο πολύ η καινούργια της μπαντάνα!

Νοράκι μου έλα και εσύ εδώ, γιατί κάτι μου λέει οτι θα ζηλεύεις...λιγάκι.

ΑΡΗΣ
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε εννοειτε οτι μπορεις να μας κανεις παρεα!Πααααρα πολυ χαδιαρικα οντως και εχουν και καλο χαρακτηρα! Περιμενουμε τα νεα σου!!!καλημερα πορτοκαλακια !

ιβανα
Επιφανές μέλος
Μπορείς, μπορείς!!!
Είναι δυνατόν να πούμε ΟΧΙ σε μια τόσο όμορφη πειρατίνα ,που της πάει τόσο πολύ η καινούργια της μπαντάνα!
Νοράκι μου έλα και εσύ εδώ, γιατί κάτι μου λέει οτι θα ζηλεύεις...λιγάκι.
ΑΡΗΣ
ευχαριστω ! παντα φιλοξενη νικη μου...

Καλε εννοειτε οτι μπορεις να μας κανεις παρεα!Πααααρα πολυ χαδιαρικα οντως και εχουν και καλο χαρακτηρα! Περιμενουμε τα νεα σου!!!![]()
αληθεια ειναι τοσο χαδιαρικα? να υποκυψω δηλαδη ? ασε και ειναι κατι πορτοκαλακια στις αγγελιες μουρλια.

arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα πορτοκαλακια !
Σε αφήνουμε, σε αφήνουμε....Πράγματι τα πορτοκαλοαγοράκια είναι χαδιάρικα,τρυφερά και αγαπησιάρικα μωράκια. Σε κερδίζουν με το βλέμμα τους.
(Αυτός ο Πάρης πάντα νυστάζει)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλως ορισατε ace και νταλακι!! μακαρι να σας βλεπουμε συχνα στα πορτοκαλακια!
Ορίστε λοιπόν μια φωτογραφία μας...για να μας δείτε!
Είμαι η Ντάλια και έχω οικολογικές ευαισθησίες,σαν γνήσια χορτοφάγος...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπράβο από μένα στην Dalia που έχει οικολογικές ευαισθησίες!

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το είχα εκτυπώσει για να κάνω πλάκα...και είπα επι τη ευκαιρία να βγάλω μια photo τις μικρές μου....Εδώ είναι η Photo και της Κορίνας-έτερη οικολογική γάτα...

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33816&page=2
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πραγματικά είναι υπέροχες οι γατούλες σου
, εκτός απο οικολόγατες!

Να τις χαίρεσαι!

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα ..η Νταλια σου ειναι ιδια με τον Γκαρφιλντακο μου αλλα σε........μεγεθυνσηΤο είχα εκτυπώσει για να κάνω πλάκα...και είπα επι τη ευκαιρία να βγάλω μια photo τις μικρές μου....
Εδώ είναι η Photo και της Κορίνας-έτερη οικολογική γάτα...
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=33816&page=2

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείτε κι εδώ τα όμορφα πορτοκαλογατάκια μας!!!!![]()

Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλα ζητω ΤΑΠΕΙΝΑ συγνωμη που τοσο καιρο δεν τιμησα αυτα τα υπεροχοκαταπληκτικα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μονο που σου λεω ειναι οτι μολις τα ειδα ΕΛΙΩΣΑ στην καρεκλα! ΔΕΙΤΕ ΤΑ!
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια προς το Νταλάκι μου...θα της τα διαβιβάσω να χαρεί...γιατί όλοι πια ασχολούνται μόνο με τις τσαχπινιές της Κορίνας μου...χιχιχι
Όσο για τις photo παραπάνω....μένω ΑΦΩΝΗ από την ομορφιά τους!Τα γλυκούλια μου!Είναι για καρτ-ποστάλ!
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ace
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

,επιτελους ενα θεμα και για μας βρε αδελφε

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Να 'μαι και εγώ!
Δεν έχει πολλή ώρα που γυρίσαμε!

Χαιρετώ ολή την πορτοκαλοπαρέα!

Πώς τα περνάτε?
Εγώ είμαι λίγο κουρασμένος και είπα να την αράξω λίγο!

ΑΡΗΣ
Υ.Γ Ναι, εμείς τα πορτοκαλόγατα είμαστε οι καλύτεροι!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool