Πoρτοκαλόγατα-maniacs

Αρη μου,αρουλη μου,το ομορφος που εισαι...:D,δειχνεις και πολυ ναζιαρης...χι,χι,χι τελικα ανακαλυψα φωτο σου ΕΔΩ,:lol::lol: σου στελνω πολλα γουργουρητα και πατουσιτσες:hello::hello::hello:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

e784f502.jpg

Να 'μαι και εγώ!
Δεν έχει πολλή ώρα που γυρίσαμε!:)
Χαιρετώ ολή την πορτοκαλοπαρέα!:hello:
Πώς τα περνάτε?
Εγώ είμαι λίγο κουρασμένος και είπα να την αράξω λίγο!;):P
ΑΡΗΣ

Υ.Γ Ναι, εμείς τα πορτοκαλόγατα είμαστε οι καλύτεροι!
ΓΟΥΤΣΟΣ γουτσος γλυκος γατουτσινος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενωμενες....ναι!!!!!!!ολες μαζι!!!!! πανω τους παιδιαααααααα!!!! δηλονω και εγω το παρον( μπουγκι~μπουγκι η μπουκακος,για οσους δεν με ξερουν) ειστε υπεροχα ολα τα πορτοκαλογατα:):) ,επιτελους ενα θεμα και για μας βρε αδελφε:lol::lol::lol:
Καλως ηλθες γλυκε μπουκακο ελπιζουμε να σε βλεπουμε συχνα!!!:up::up::up::up:

whity ο garfield στην υπογραφή σου είναι για να τον "πνίξεις" στις αγκαλίτσες....γούτσου-γούτσου!Αλλά στο avatar είναι ΚΟΡΥΦΗ!
Αχ,, ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!! Η γατομαμα μου ξοδεψε τη μιση μπαταρια για να την πετυχει:lol: (ξερεις ηθελε να γινει φωτογραφος μεταξυ αλλων)! χαχα:lol::lol::lol:

whityyyyyy !!!! τι ωραιες φωτο και στο αβαταρ και στην υπογραφηηη !!! τι ομορφος ο πορτοκαλογατος σου, θελω και εγω ενα πορτοκαλακι :up::up::up::up:

να σαι καλα! Το θεμα του arfic δες...εχει κατι πορτοκαλακια για χαρισμα μουρλια. Κι αν δεν σ αρεσουν αυτα............καποια πορτοκαλομωρα θα χαριζονται! Κι εγω εδω τον βρηκα τον κουκλο μου (στα χαριζονται) γιατι εχω μια τρελα με τα πορτοκαλογατα γιαυτο ανοιξα και το θεματακι! Ακομα καθεσαι?:lol::up:

να σαι καλα! Το θεμα του arfic δες...εχει κατι πορτοκαλακια για χαρισμα μουρλια. Κι αν δεν σ αρεσουν αυτα............καποια πορτοκαλομωρα θα χαριζονται! Κι εγω εδω τον βρηκα τον κουκλο μου (στα χαριζονται) γιατι εχω μια τρελα με τα πορτοκαλογατα γιαυτο ανοιξα και το θεματακι! Ακομα καθεσαι?:lol::up:

τα εχω δει, ειναι πανεμορφα, και οταν παρω, θα ειναι σιγουρα πορτοκαλακι...τα λατρευω !!!!!! :D:D:D

whity ,ογατουλης σου ειναι χαρμα οφθαλμων..σκετη γλυκα καλα δεν μιλαμε για την φοτω του Avatar...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιβανα καλα..η πειρατινα σου και η μπαντανα της ειναι ολα τα λεφτα....ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,:lol::lol::lol:

whity ,ογατουλης σου ειναι χαρμα οφθαλμων..σκετη γλυκα καλα δεν μιλαμε για την φοτω του Avatar...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιβανα καλα..η πειρατινα σου και η μπαντανα της ειναι ολα τα λεφτα....ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,:lol::lol::lol:
Κι εσυ δεν πας πισω ...εισαι γλυυυκα!:up::up:

Επειδή μας το ζητήσατε;)
https://www.mypetz.gr/posts/5518907/

Μιά φωτό του ρομαντικού Αρη με την χθεσινή ανθοδέσμη
10-05-09010.jpg

Και μιά ακόμη του Αρη στην βεράντα με ένα λουλουδάκι του ιβίσκου, που λατρεύει στην κυριολεξία!;):D
7-04-09007.jpg

Τώρα που του άρχισα εντατική δίαιτα λέτε να του δίνω να πίνει και "τσάι ιβίσκου" ,που πίνω εγώ για αδυνάτισμα?:blink::blink::blink:
Λέτε να του αρέσει?;):cool::lol::lol::lol:

κουμπαρα..ο αρουλης σου ειναι ενα σκετο κουκλι...ειναι για πολλα γουτσου γουτσου...για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...ειναι αυτος που ειχε χωσει τη μουσουδα του σε ενα λουλουδι και ειχε κανει μια κατακιτρινη μιτογκα?....χι,χι,χι:lol::lol::lol:

Επειδή μας το ζητήσατε;)
https://www.mypetz.gr/posts/5518907/

Μιά φωτό του ρομαντικού Αρη με την χθεσινή ανθοδέσμη
10-05-09010.jpg

Και μιά ακόμη του Αρη στην βεράντα με ένα λουλουδάκι του ιβίσκου, που λατρεύει στην κυριολεξία!;):D
7-04-09007.jpg

Τώρα που του άρχισα εντατική δίαιτα λέτε να του δίνω να πίνει και "τσάι ιβίσκου" ,που πίνω εγώ για αδυνάτισμα?:blink::blink::blink:
Λέτε να του αρέσει?;):cool::lol::lol::lol:
ευχαριστουμε που μας βαλατε την υπεροχη φωτο:rolleyes::rolleyes:!! Οσο για το τσαι να του δινεις και linea:lol::lol::lol::lol:! Αντε καλε που θεει και διαιτα αφου ειναι στρουμπουλουλης κι ομορφουλης οτι πρεπει για χαδακια και ζουληγματα! Αν αδυνατισει τι θα τσιμπας????

Καλα ζητω ΤΑΠΕΙΝΑ συγνωμη που τοσο καιρο δεν τιμησα αυτα τα υπεροχοκαταπληκτικα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το μονο που σου λεω ειναι οτι μολις τα ειδα ΕΛΙΩΣΑ στην καρεκλα! ΔΕΙΤΕ ΤΑ!:baby::baby:
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λογια!!!:redface::) Κρίμα που κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για υιοθεσία...:/::(

τα εχω δει, ειναι πανεμορφα, και οταν παρω, θα ειναι σιγουρα πορτοκαλακι...τα λατρευω !!!!!! :D:D:D
Αντε τι κάθεσαι!!!:rolleyes:Εμείς είμαστε διαθέσιμοι!!!:D

σοβαρα κανεις δεν θελει αυτα τα κουκλια!!!!!!!!!!:(:(Ειναι πραγματικα απιστευτο ....γιατι ο ΟΝΤΩΣ ειναι απο τα πιο ομορφα και γλυκα ψιψινια που εχω και πιστεψε με εχω δει πολλα! Κριμα:down:

Καλε τωρα το ειδα! Ο Αφρατουλης ειναι γαλανοματης? Εχεις δημοσιευσει αυτη με το κλουβι? Ειναι τελεια!
Για βαλτη μπας και δουμε φως στο τουνελ και λιγουρευτει καποιος κανενα μωρο!

Καλε τωρα το ειδα! Ο Αφρατουλης ειναι γαλανοματης? Εχεις δημοσιευσει αυτη με το κλουβι? Ειναι τελεια!
Για βαλτη μπας και δουμε φως στο τουνελ και λιγουρευτει καποιος κανενα μωρο!

Δεν ξέρω αν θα το κρατήσει το χρώμα...πιστεύω ότι είναι της ηλικίας..:hmm:
Την έχω βάλει στο θεματάκι τους μαζί με πολλές άλλες τη φωτό που λές αλλα θα την ποστάρω και εδω

Σε μεγαλη φωτο καλε ειπαμε,να φαινεται η ομορφια του πορτοκαλενιου κουκλου!
SNB12537.jpg

καλα εχω παθει πλακα! αμα δεν ειχα παρει τον Γκαρφιλντακο θα στον βουταγα ΑΜΕΣΩΣ!:inlove::inlove:ΑΑΑΑΑΧ

e784f502.jpg

Να 'μαι και εγώ!
Δεν έχει πολλή ώρα που γυρίσαμε!:)
Χαιρετώ ολή την πορτοκαλοπαρέα!:hello:
Πώς τα περνάτε?
Εγώ είμαι λίγο κουρασμένος και είπα να την αράξω λίγο!;):P
ΑΡΗΣ

Υ.Γ Ναι, εμείς τα πορτοκαλόγατα είμαστε οι καλύτεροι!

Κουκλάκι μου!!Το είπα εγω οτι εισαι ναζιάρης γατος.Τι ποζα...:inlove::inlove:

Νορα

moto_0070.jpg

Κοιμάται όπου βρεί.... Καθιστός, ξαπλωμένος, σε ψησταριές, σε καναπέδες, παντού...
Ποιός είναι; Ο Πάρης ο αρραβωνιαστικός της Μυρτούλας :lol::lol::lol:

moto_0082_201861.jpg

Νόμιζα ότι εάν ερωτευόταν θα κοιμόταν λιγότερο. Αντίθετα. Από τότε που ερωτεύτηκε, λες και ησύχασε, απέκτησε αυτοπεποίθηση και κοιμάται περισσότερο.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back