Πoρτοκαλόγατα-maniacs

• Thread starter Thread starter kyka
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Επίσης θέλει κανείς την κωφή αδελφούλα μου;;; είναι κουκλα και πολύ ησυχη (ιδανικό για γυναίκα):)

:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρο είναι ακόμα.Ούτε καν ενήλικος.Αμα η άλλη γατούλα ειναι πιο μικρή διάλεξε εκείνη.Εγω θα κάνω πίσω πορτοκαλένιε:(

Σίσσυ

τι ανωτερη γατουλα εισαι σισσυ !:D
τελικα ποια διαλεξε ο γκαρφιλντ ο πορτοκαλενιος ? :hmm:
αντε βρε γκαρφιλντ παρε τη σισουκο μας την κουκλα, πως αντιστεκεσαι ? :D:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ανωτερη γατουλα εισαι σισσυ !:D
τελικα ποια διαλεξε ο γκαρφιλντ ο πορτοκαλενιος ? :hmm:
αντε βρε γκαρφιλντ παρε τη σισουκο μας την κουκλα, πως αντιστεκεσαι ? :D:rolleyes:

Ευχαριστώ κυρία Ιωάννα.Ναι, η αλήθεια είναι οτι η κόρη μου(Νορα) μου έχει μαθει να είμαι ανώτερη.
Αα! Πορτοκαλένιε, μήπως σε πειράζει που έχω παιδί να μεγαλώσω?:hmm:
Η κόρη μου ειναι 2 χρονών και εγω 3.

Συνημμένα

• Φωτογραφία1333.jpg
    Φωτογραφία1333.jpg
    212 KB · Εμφανίσεις: 26
:inlove::inlove::inlove::inlove:

γκαρφιλντ, μετα απο αυτη τη φωτο δε νομιζω να εισαι ακομα μπερδεμενος...........:hmm::D
(σισσυ για σενα δουλευω)

Μυρτώώώώώ, είσαι ελεύθερη τελικά; Εδω Τσεης αντρας βαρύς και καστράτο (αχτυπητος συνδυασμός και δυσκολος). Δηλωνω υποψήφιος μνηστήρ...
Επίσης θέλει κανείς την κωφή αδελφούλα μου;;; είναι κουκλα και πολύ ησυχη (ιδανικό για γυναίκα):)
Σύντομα νεες φωτό

Αχ Τσέη σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, με κολακεύεις πολύ.:redface::redface: Αλλά δυστυχώς είμαι δεσμευμένο κορίτσι με έναν υπέροχο πορτοκαλόγατο τον Παρουλίτο μου! :inlove:
Θα σου αντιπτροτίνω όμως την Σίσσυ, την πιό υπέροχη και γλυκειά γατούλα αυτού του φόρουμ.:D
Είναι η πεθερά του αδρεφού μου Αρη(όχι η δίποδη,η Ελένη:blink::lol: η τετράποδη πεθερά;)).Γιά μένα είναι μάλλον...συμπεθέρα!;)
Μόνο τις φωτογραφίες της να δείς θα την ερωτευτείς σίγουρα και που και να την γνωρίσεις από κοντά...είναι ένας άγγελος!:D

Χάρηκα που τα είπαμε
Μυρτώ:):rolleyes:

Ευχαριστώ κυρία Ιωάννα.Ναι, η αλήθεια είναι οτι η κόρη μου(Νορα) μου έχει μαθει να είμαι ανώτερη.
Αα! Πορτοκαλένιε, μήπως σε πειράζει που έχω παιδί να μεγαλώσω?:hmm:
Η κόρη μου ειναι 2 χρονών και εγω 3.
καλε τι λες? και παιδια και...........γατια:lol: δεχομαστε!

καλε τι λες? και παιδια και...........γατια:lol: δεχομαστε!

συγνωμη που επεμβαινω αλλα χαρηκα με το νεο ειδυλλιο......:up::up:
μπραβο βρε παιδια.
ελενη εχεις καταλαβει οτι και οι 3 γαμπροι σου ειναι πορτοκαλενιοι ? :rolleyes:

Banaki2.JPG

Banaki1.JPG

Mε έχετε δει στο...πλυντήριο
Με έχετε δει στο... φούρνο
Με έχετε δει στο... ψυγείο
πάρτε τώρα και μια δόση απο το μπάνιο του αρχον-Τούλη
έτσι για να ξέρετε τί άντρας είμαι

συγνωμη που επεμβαινω αλλα χαρηκα με το νεο ειδυλλιο......:up::up:
μπραβο βρε παιδια.
ελενη εχεις καταλαβει οτι και οι 3 γαμπροι σου ειναι πορτοκαλενιοι ? :rolleyes:

:up::up::up:
Ναιαιαιαιαι!!!!!Αφου εχω απωθημένο να έχω πορτοκαλί παιδί, τώρα εχω 3 πορτοκαλί αντρακλες σαν τα κρυα τα νερά!! :happy:
Δηλαδή μας θέλει ο Γκαρφιλντ?
Σου φεξε Σισσόνα!

Banaki2.JPG

Banaki1.JPG

Mε έχετε δει στο...πλυντήριο
Με έχετε δει στο... φούρνο
Με έχετε δει στο... ψυγείο
πάρτε τώρα και μια δόση απο το μπάνιο του αρχον-Τούλη
έτσι για να ξέρετε τί άντρας είμαι
ποπο τι αντρας ειναι αυτος! ελπιζω κι εγω οταν μεγαλωσω ετσι να γινω!!!:up:

Ό Garfield είναι ζουζουνοαπαλένιος μπομπιρας και θα εξελιχθεί σε μεγάααααααλο μούτρο του site:happy:
Σας δίνουμε και μια γεύση απο Πουπσίκα:kiss:
_237874.JPG

Κυρία Μίνι και τα δύο γατιά σας είναι παραμυθένια!:inlove::inlove::inlove:
Ο Τούλης είναι μακρύτριχος? ;):up::up::up:

Σε εμάς σήμερα ο υδράργυρος πήρε αισθητά την ανηφόρα.;)
Η ζέστη άρχισε να γίνεται ενοχλητική, μάλλον ετοιμάζεται να βρέξει.:up:
Οπότε άναψα για πρώτη φορά για φέτος το κλιματιστικό.
Ο Αρης (που ήρθε σπίτι πέρισυ τέλη Αυγούστου) μάλλον δεν το θυμάται και το κοιτάει απορημένος;):D
2009.jpg

Πόσο μα πόσο μοιάζουν ο Άρης με τον Τούλη δε λέγεται!!!:D
Λοιπόν ..νόμιζα πως ο Τούλης μου είναι μακρύτριχος (και είναι) μέχρι που...ήρθε η αλητοΠούπσυ στη ζωή μου;)!!!!
Εκεί να δεις τρίχα!!!!
Αλλά πήρα απο το https://www.madcats.co.uk/products.php?itemCategory=Cat+Grooming το furminator και ...σώθηκα!!!! Άριστο εργαλείο για τα μακρύτριχα, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!
Επι τη ευκαιρία η Πούπσυ είναι καλά μετά την πρωϊνή της πτήση απο το μπαλκόνι μας:inlove:
και ο Τούλης την κοιτάζει με απορία που είναι τόοοοσο ήσυχη σήμερα. Η κακομοιρούλα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ:confused: της πτώσης της.

Κυρία Μίνι και τα δύο γατιά σας είναι παραμυθένια!

Κυρία Μίνι:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μικάκι κοντά είσαι τι Μίνι τι Μίκυ:P

Γεια σας πορτοκαλάκιααα!!! :))) Είναι τα γατάκια των ονείρων μου.. :redface::redface::rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• 3388563.jpg
    3388563.jpg
    144,8 KB · Εμφανίσεις: 25
:):D Λίγε φωτογραφίες ακόμη...

'Εχεις κάνει κλωνοποίηση; Αυτά είναι δύο σε ένα:lol::lol::lol:
Είναι κουκλιά:)

Ό Garfield είναι ζουζουνοαπαλένιος μπομπιρας και θα εξελιχθεί σε μεγάααααααλο μούτρο του site:happy:
Σας δίνουμε και μια γεύση απο Πουπσίκα:kiss:
_237874.JPG
ποπο κι η πουπσι βλεπω κοκκινη πειρατινα κουκλαρα εεε??????????:inlove:καλη μου μηπως ενδιαφερεστε για εναν εφηβο γαμπρο?μμμμμμμμ

χμμμμμ ...δεν είναι κακό!!
Μ'αρέσουν οι μικρότεροι...έχουν γούστο αλλά...σσσσσσ.....μην το πείτε στη μαμά μου:redface: γιατί...δεν ξέρω πως θα το πάρει.:inlove::inlove::inlove:

μμμ καλα ,:redface:ξερω να κραταω μυστικα!!:lol:

hello σύντροφοι-συντρόφισσες πορτοκαλόγατες!!!
Λίγο παιχνιδάκι με τον φακό δεν βλάπτει!!!
56546995.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back