lucien
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια ερώτηση σχετικά με την διαδικασία της στείρωσης. Διάβασα ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ράμματα που απορροφούνται απο μόνα τους χωρίς να χρειάζεται να τα βγάλει ο Κτηνιάτρος. Γνωρίζει κανείς μετά απο πόσες ημέρες μετά τη στείρωση συμβαίνει αυτό;
και μια ακόμη ερώτηση: Μετά την στείρωση υπάρχει το ενδεχόμενο να πρηστεί σε κάποιο σημείο η κοιλιά μιας θηλυκής γάτας? ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Τα ραμματα απορροφουνται αναλογα τον οργανισμο,την εκταση της τομης,και αν ειναι θηλυκό ή αρσενικο το γατακι.Θα ελεγα οτι πεφτουν εντελως σιγουρα μετα τις τρεις εβδομαδες απο τη στειρωση.
Μπορει απο καποια μολυνση να πρηστει καποιο σημειο και να κανει φλεγμονη,οποτε καλο θα ηταν να τη δει καποιος κτηνιατρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucien
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
lucien
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
και την εξωτερικη πληγη πως τη ραβουν? η την αφηνουν ανοιχτη?Όταν λες ράμματα εννοείς τα εσωτερικά ή τα εξωτερικά; τέλος πάντως όπως κ να έχει οι 3 πρώτες μέρες θέλουν μεγάλη προσοχή να μην ανοίξει κάποιο ράμμα μετα κ όσο περνάνε οι μέρες ο κίνδυνος ελαττώνεται κ περίπου στις 7-10 μέρες αρχίζει κ οι απορρόφηση, αν κ τώρα ακολουθούν άλλη μέθοδο οι γιατροί κ δεν βάζουν εξωτερικά ράμματα παρά μονο εσωτερικά κ είναι καλύτερα για το γατάκι.
Λογικα πρεπει να ραβουν και το δερμα 
julia
Διακεκριμένο μέλος

Οσο η γατούλα τρώει, παίζει κλπ μην ανησυχείς.
Sli8erin, δεν γίνεται να μην έχει εξωτερικά θηλυκό γατι....
Το αρσενικό μπορεί να μην έχει ράμματα...
lucien
Νεοφερμένο μέλος
lucien
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον ούτε αντιβίωση της δίνεις.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lucien
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ευτυχώς δηλ που ήταν ήρεμη....και μπορούσες να την ξαναπιάσεις, ώρες ώρες απορώ με το σκεπτικό τους...

Μία ένεση είναι...τέλος πάντων.
kougar
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μολις περασε το ζαβλακωμα, ποιος ειδε το Θεο και δεν τον φοβηθηκε.
Λες και δεν καναν ποτε τους τη στειρωση. Εγω να εχω αγωνια μην παθουν τιποτα κι αυτα τα γελοια υποκειμενα να τρεχουν, να σκαρφαλωνουν και γενικα να κανουν ακριβως ο,τι δεν επρεπε να κανουν.
Σου λεει, να μην κανουμε δωρο στη μανουλα κι ενα εγκεφαλικουλι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kougar
Νεοφερμένο μέλος
κατερινα κουρτη
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μήπως να επικοινωνούσατε με την κτηνίατρο να της το πείτε, ίσως της βάλει κολλάρο για να μην πειράζει την τομή της. Ούτε η δική μου βάζει κολλάρο αλλά κανένα από τα γατιά μου δεν πείραζε την τομή του.γεια σας μολις εκανα στειρωση στη γατουλα μου, αλλα η γιατρος δεν της εχει βαλει περιλαιμιο ή γαζα η κατι τετοιο δε ξερω και πλενεται σ'εκεινο το σημειο και ματωνει λιγακι καπου στο τοσο..ειναι φυσιολογικο? γιατι καπου διαβασα οτι δε πρεπει να ματωνουν τα ραμματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool