decadence
Νεοφερμένο μέλος
ΠΗΡΑ τηλ την κυρια που θα μου δωσει τον γατο και την ρωτησα εαν μπορω να περασω αυριο το πρωι που χαλαρωνω απο τον χαμο αυτης τησ εβδομαδας για να τον παρω, και μου ειπε πως εχει διαρροια και φτερνιζεται βγαζοντας μυξουλες.του εδωσε ercefuryl kai amoxil.(ετσι τησ ειπε ο κτηνιατρος τησ)τι εχει ο γατουλησ? λετε να κολησε κατι απο τισ υπολοιπεσ γατεσ του σπιτιου? ρινοτραχιιτιδα εινε αυτο? παρακαλω βοηθηστε με για να το προλαβουμε τωρα που ειναι μικρο (4 μηνων).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Μετα το θεμα ειναι να κανεις οτι σου πει.
Τι να περιμενεις περιπου αν ειναι ρινοτραχιιτιδα:
Πιθανοτατα θα χρειαστει Φλουτελμιουμ η βανμιθ για τα εσωτερικα σκουλικακια ειναι αλοιφες και δινονται αναλογα τι θα πει ο γιατρος, εξισου μια αμπουλιτσα στρονχολντ για μικρακια που τη βαζεις στο σβερκακι πισω και εκξισου πιθανοτατα τομπρεξ στα ματακια σταγονιτσες και βιμπραμυσιν σιροπακι με τη συριγγα. Αυτα ειναι αυτα που συστηνει παντα η δικη μου γιατρος στην αρχη και τα θεωρει τα πιο αποτελεσματικα το αμοξιλ δεν το προτιμαει καικανοντας αυτα σε περιπου μια βδομαδα περναει αντε δεκαπεντε μερες το πολυ και μετα αφου περασει τελειως το πας παλι για εμβολια.\
Το θεμα ειναι οτι το γατακι αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον απροστατευτο σειωσεις καθως ανεμβολιαστο κι αυτα πρεπει να γινουν αυτη τη βδομαδα για να μπορεσεις να το εμβολιασεις.
Αν διαβασεις προσεκτικα αυτα που σου λεω , δεν πανικοβληθεις παλι και τα εφαρμοσεις αυτα που θα σου πει ο καλος γιατρος που θα βρεις, μπορεις να το φροντισεις και μονος σου. Εκτος αν ειναι κατι σοβαροτερο εχει διαροιες εμετους και ατονια οποτε θελει επειγουσα νοσηλεια πιθανον.
Το επειγον ειναι ενα μικρο γατακι να μη φροντιστει απο αυτα που ειπε ενας γιατρος στο τηλεφωνο αλλα να το πας να το δει ι=η ο ιδιος η καποιος απο αυτους που θα βρεις εδω στα λινκς.
Ουτως η αλλως τωρα που μπηκες στο χορο θα τα μαθεις απλα η πρωτη γαα ειναι η πιο δυσκολη στη δευτερη θα ξερεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
με το αλλο ομως βρε decadence τι εγινε?δεν ειχες πει οτι θα ξαναπερναγες???
decadence
Νεοφερμένο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ με αυτό παλεύω μήνες για να γίνουν καλά αλλά ακόμα τίποτα. Τώρα μου δωσε μια συνταγή νέα που τους κάνει κάπως καλό, με Synulox & Antirobe.
Μαρίνα
marestros
Δραστήριο μέλος
σημερα πηγα το γατακι στο γιατρο και μου ειπε πως εχει ρινοτραχιτιδα. αν καποιος εχει εμπειρια θα ηθελα να μου τη μεταφερει.
ευχαριστω πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος

Δες και το άρθρο αυτό να ενημερωθείς:
https://www.mypetz.gr/threads/Νόσος-του-ανώτερου-αναπνευστικού.219456/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω πολυ
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αν φυσικά δεν ειναι το θέμα γενικότερο της αφαγίας!!!!! Πρίν έτρωγε?
marigo173
Δραστήριο μέλος
Η ανορεξία είναι ένα πρόβλημα. Προσπάθησε να της δίνεις λίγο να τρώει κάθε μερικές ώρες. Πάρε φακελάκια για μικρά γατάκια που είναι νόστιμα και ζέσταινέ τα λίγο για να μυρίζουν περισσότερο. Επίσης στις κροκέτες μπορείς να ρίχνεις λίγο ζουμί από τόνο σε νερό. Υπάρχουν και σκευάσματα με βιταμίνες, δυναμωτικά κτλ που ανοίγουν την όρεξη σε άρρωστα ζώα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα. Μήπως θυμάται κανείς άλλος;
Ετσι ζεσταινεται και νομιζει οτι ειναι η μαμα του.
Ετσι εκανα και στο δικο μου μωρακι!

marestros
Δραστήριο μέλος
τις προηγουμενες μερες ετρωγε κανονικα την ημερησια ποσοτητα που επρεπε.
εχει κρεββατακι με διαφορα πραγματακια για να ειναι ζεστο κουβερτακι, λουτρινα αλλα προτιμαει την πολυθρονα με τον τεραστιο αρκουδο.
παντως ειναι πολυ δραστηρια. νομιζω αυτο ειναι καλο σημαδι, ε?.
εχει ξεπρηστει και η κοιλιτσα της, ισως απο την αποπαρασιτωση(?).
προσπαθω να της δινω λιγες κροκετες αλλα δεν θελει ομως πρεπει να πειναει γιατι ολο παει και μυριζει. δεν της εδινα κονσερβες και τετοια γιατι φοβομουν τις διαρροιες. θα τα ανακατεψω με τις κροκετες ωστε να μειωσω αυτον τον κινδυνο.
και παλι ευχαριστω για τις συμβουλες!!!!!
νομιζω οτι με το γιατρο βρηκαμε και ονομα "μπιχλα"!

marestros
Δραστήριο μέλος
ο γιατρος μου ειπε να του δωσω ercefuryl.
τι του συμβαινει?????????????????????????
ο γιατρος με ρωτησε επιμονα για το χρωμα.
δεν του εδωσα να φαει τιποτα αλλο περα απο κροκετες. του εδωσα και αλλες κροκετες ομως μαζι, λετε να ειναι αυτο??????????????????????????? τι να κανω?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
μιλησα με τον γιατρο αμεσως μολις ειδα την διαρροια και μου ειπε να της δωσω το φαρμακακι για τη σιαρροια 1 ml πρωι μεσημερι βραδυ. σε λιγο θα παρει και την αντιβιωση της. πολλα φαρμακα δεν ειναι για τοσο μικρο γατακι????????(1 μηνα)
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
αλλα θα παρω τηλ να ρωτησω ευχαριστω πολυ!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool