ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 13:03 Η ELENIP έγραψε: #121 20-11-07 13:03 πριν 2 εβδομάδες είχε και η μικρούλα μου ρινοτραχειίτιδα, αλλα την ίδια μέρα είχαμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και δεν επρεπε να δωσουμε αντιβίωση γιατι δεν θα ισχυε το εμβόλιο πλεον. το ματάκι της ηταν πολύ χαλια... πολύ πιο κλειστο απο το αλλο και κοκκινο και το εκλεινε συνέχεια.της καναμε μια θεραπεία για 7 μερες με κολύριο και αλοιφή μεσα στο ματάκι που μας ειπε ο γιατρός και τώρα ειναι καλά.μόνο την ημερα του εμβολίου εδειχνε ακεφη είχε και 39.5 θερμοκρασία.την επόμενη μέρα ετρεχε και επαιζε σαν παλαβό και ετρωγε κανονικά.ειναι καποια απο τα συμπτώματα της ρινοτραχειιτιδας? η μας ειπε λαθος ο γιατρος?πανικοβλήθηκα γιατι το ειχα διαβασει σαν σοβαρο μεσα απο το σαιτ..τώρα ευτυχώς ειναι μια χαρά και το ματάκι της ορθάνοιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 14:49 Η marestros: #122 20-11-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: πριν 2 εβδομάδες είχε και η μικρούλα μου ρινοτραχειίτιδα, αλλα την ίδια μέρα είχαμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και δεν επρεπε να δωσουμε αντιβίωση γιατι δεν θα ισχυε το εμβόλιο πλεον. το ματάκι της ηταν πολύ χαλια... πολύ πιο κλειστο απο το αλλο και κοκκινο και το εκλεινε συνέχεια.της καναμε μια θεραπεία για 7 μερες με κολύριο και αλοιφή μεσα στο ματάκι που μας ειπε ο γιατρός και τώρα ειναι καλά.μόνο την ημερα του εμβολίου εδειχνε ακεφη είχε και 39.5 θερμοκρασία.την επόμενη μέρα ετρεχε και επαιζε σαν παλαβό και ετρωγε κανονικά.ειναι καποια απο τα συμπτώματα της ρινοτραχειιτιδας? η μας ειπε λαθος ο γιατρος?πανικοβλήθηκα γιατι το ειχα διαβασει σαν σοβαρο μεσα απο το σαιτ..τώρα ευτυχώς ειναι μια χαρά και το ματάκι της ορθάνοιχτο!! Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Desdemona: #123 20-11-07 17:48 Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το τρίτο βλέφαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:58 Η drusilia έγραψε: #124 20-11-07 17:58 Καμια φορά στην άκρη του ματιού προς την μέσα πλευρά του κεφαλιού φαίνεται ένα άσπρο σαν χοντρή μεμβράνη. Είναι μέρος του ματιού, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει, αλλά οταν καμια φορά τα γατάκια εινιαι άρρωστα φαίνεται, καλύπτει μέρος του ματιού. Για να το δεις στο γατάκι σου δεν ξέρω τι να προτείνω... Στον Ραούλ το έχω πετύχει οταν σε κάποια φάση κοιμόταν βαθειά και άνοιξε τα μάτια του σιγά σιγά και είδα και αυτο να "αποσύρεται" και να εξαφανίζεται. Είχα διαβάσει για αυτο ψάχνοντας για μολύνσεις ματιού στα αγγλικά, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλεόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η ELENIP έγραψε: #125 21-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πριν 2 εβδομάδες είχε και η μικρούλα μου ρινοτραχειίτιδα, αλλα την ίδια μέρα είχαμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και δεν επρεπε να δωσουμε αντιβίωση γιατι δεν θα ισχυε το εμβόλιο πλεον. το ματάκι της ηταν πολύ χαλια... πολύ πιο κλειστο απο το αλλο και κοκκινο και το εκλεινε συνέχεια.της καναμε μια θεραπεία για 7 μερες με κολύριο και αλοιφή μεσα στο ματάκι που μας ειπε ο γιατρός και τώρα ειναι καλά.μόνο την ημερα του εμβολίου εδειχνε ακεφη είχε και 39.5 θερμοκρασία.την επόμενη μέρα ετρεχε και επαιζε σαν παλαβό και ετρωγε κανονικά.ειναι καποια απο τα συμπτώματα της ρινοτραχειιτιδας? η μας ειπε λαθος ο γιατρος?πανικοβλήθηκα γιατι το ειχα διαβασει σαν σοβαρο μεσα απο το σαιτ..τώρα ευτυχώς ειναι μια χαρά και το ματάκι της ορθάνοιχτο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 14:49 Η marestros: #122 20-11-07 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: πριν 2 εβδομάδες είχε και η μικρούλα μου ρινοτραχειίτιδα, αλλα την ίδια μέρα είχαμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και δεν επρεπε να δωσουμε αντιβίωση γιατι δεν θα ισχυε το εμβόλιο πλεον. το ματάκι της ηταν πολύ χαλια... πολύ πιο κλειστο απο το αλλο και κοκκινο και το εκλεινε συνέχεια.της καναμε μια θεραπεία για 7 μερες με κολύριο και αλοιφή μεσα στο ματάκι που μας ειπε ο γιατρός και τώρα ειναι καλά.μόνο την ημερα του εμβολίου εδειχνε ακεφη είχε και 39.5 θερμοκρασία.την επόμενη μέρα ετρεχε και επαιζε σαν παλαβό και ετρωγε κανονικά.ειναι καποια απο τα συμπτώματα της ρινοτραχειιτιδας? η μας ειπε λαθος ο γιατρος?πανικοβλήθηκα γιατι το ειχα διαβασει σαν σοβαρο μεσα απο το σαιτ..τώρα ευτυχώς ειναι μια χαρά και το ματάκι της ορθάνοιχτο!! Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Desdemona: #123 20-11-07 17:48 Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το τρίτο βλέφαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:58 Η drusilia έγραψε: #124 20-11-07 17:58 Καμια φορά στην άκρη του ματιού προς την μέσα πλευρά του κεφαλιού φαίνεται ένα άσπρο σαν χοντρή μεμβράνη. Είναι μέρος του ματιού, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει, αλλά οταν καμια φορά τα γατάκια εινιαι άρρωστα φαίνεται, καλύπτει μέρος του ματιού. Για να το δεις στο γατάκι σου δεν ξέρω τι να προτείνω... Στον Ραούλ το έχω πετύχει οταν σε κάποια φάση κοιμόταν βαθειά και άνοιξε τα μάτια του σιγά σιγά και είδα και αυτο να "αποσύρεται" και να εξαφανίζεται. Είχα διαβάσει για αυτο ψάχνοντας για μολύνσεις ματιού στα αγγλικά, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλεόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η ELENIP έγραψε: #125 21-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: πριν 2 εβδομάδες είχε και η μικρούλα μου ρινοτραχειίτιδα, αλλα την ίδια μέρα είχαμε κάνει το πρώτο μας εμβόλιο και δεν επρεπε να δωσουμε αντιβίωση γιατι δεν θα ισχυε το εμβόλιο πλεον. το ματάκι της ηταν πολύ χαλια... πολύ πιο κλειστο απο το αλλο και κοκκινο και το εκλεινε συνέχεια.της καναμε μια θεραπεία για 7 μερες με κολύριο και αλοιφή μεσα στο ματάκι που μας ειπε ο γιατρός και τώρα ειναι καλά.μόνο την ημερα του εμβολίου εδειχνε ακεφη είχε και 39.5 θερμοκρασία.την επόμενη μέρα ετρεχε και επαιζε σαν παλαβό και ετρωγε κανονικά.ειναι καποια απο τα συμπτώματα της ρινοτραχειιτιδας? η μας ειπε λαθος ο γιατρος?πανικοβλήθηκα γιατι το ειχα διαβασει σαν σοβαρο μεσα απο το σαιτ..τώρα ευτυχώς ειναι μια χαρά και το ματάκι της ορθάνοιχτο!! Click για ανάπτυξη... απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:48 Η Desdemona: #123 20-11-07 17:48 Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το τρίτο βλέφαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:58 Η drusilia έγραψε: #124 20-11-07 17:58 Καμια φορά στην άκρη του ματιού προς την μέσα πλευρά του κεφαλιού φαίνεται ένα άσπρο σαν χοντρή μεμβράνη. Είναι μέρος του ματιού, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει, αλλά οταν καμια φορά τα γατάκια εινιαι άρρωστα φαίνεται, καλύπτει μέρος του ματιού. Για να το δεις στο γατάκι σου δεν ξέρω τι να προτείνω... Στον Ραούλ το έχω πετύχει οταν σε κάποια φάση κοιμόταν βαθειά και άνοιξε τα μάτια του σιγά σιγά και είδα και αυτο να "αποσύρεται" και να εξαφανίζεται. Είχα διαβάσει για αυτο ψάχνοντας για μολύνσεις ματιού στα αγγλικά, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλεόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η ELENIP έγραψε: #125 21-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα μου πει κάποιος τι είναι αυτό το τρίτο βλέφαρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2007 στις 17:58 Η drusilia έγραψε: #124 20-11-07 17:58 Καμια φορά στην άκρη του ματιού προς την μέσα πλευρά του κεφαλιού φαίνεται ένα άσπρο σαν χοντρή μεμβράνη. Είναι μέρος του ματιού, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει, αλλά οταν καμια φορά τα γατάκια εινιαι άρρωστα φαίνεται, καλύπτει μέρος του ματιού. Για να το δεις στο γατάκι σου δεν ξέρω τι να προτείνω... Στον Ραούλ το έχω πετύχει οταν σε κάποια φάση κοιμόταν βαθειά και άνοιξε τα μάτια του σιγά σιγά και είδα και αυτο να "αποσύρεται" και να εξαφανίζεται. Είχα διαβάσει για αυτο ψάχνοντας για μολύνσεις ματιού στα αγγλικά, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλεόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η ELENIP έγραψε: #125 21-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καμια φορά στην άκρη του ματιού προς την μέσα πλευρά του κεφαλιού φαίνεται ένα άσπρο σαν χοντρή μεμβράνη. Είναι μέρος του ματιού, δεν ξέρω τι ρόλο παίζει, αλλά οταν καμια φορά τα γατάκια εινιαι άρρωστα φαίνεται, καλύπτει μέρος του ματιού. Για να το δεις στο γατάκι σου δεν ξέρω τι να προτείνω... Στον Ραούλ το έχω πετύχει οταν σε κάποια φάση κοιμόταν βαθειά και άνοιξε τα μάτια του σιγά σιγά και είδα και αυτο να "αποσύρεται" και να εξαφανίζεται. Είχα διαβάσει για αυτο ψάχνοντας για μολύνσεις ματιού στα αγγλικά, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα πλεόν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2007 στις 17:36 Η ELENIP έγραψε: #125 21-11-07 17:36 Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marestros: απ'οσο ξερω γιατι μπορει να λεω και βλακειες. η ρινοτραχειτιδα ειναι κατι που δεν φευγει υπαρχει μονιμα. συμπτωματα ειναι οι τσιμπλες και οι μυξουλες. φανταζομαι πως απο τις τσιμπλιτσες μπορει να ερεθιστουν τα ματια. αντιβιωση τελικα της εδωσες? εγω το καταλαβα οτι κατι δεν πηγαινε καλα γιατι ειδα οτι εβγαζε λιγο το τριτο βλεφαρο σε καποιας φασεις. κοιτα μηπως δεις και εσυ κατι τετοιο περαστικουλια σας Click για ανάπτυξη... Η μικρούλα κι εγω, σ'ευχαριστουμε παρα πολυ! αντιβιωση δεν της δώσαμε γιατι ειχαμε κανει το εμβολιο και ειπε ο γιατρος(πηγαμε σε διαφορετικο) οτι θα παει τσαμπα το εμβόλιο που καναμε.της εδωσε λιγο ντεπον για παιδια.το σαββατο θα παμε για το επαναληπτικό και θα μας πει ο γιατρός.παντως ειχε πολλες τσιμπλιτσες τις πρωτες μερες, αλλα μετα τη θεραπεια με τα κολυρια που ανεφερα ειναι μια χαρα. δεν δειχνει καθολου ακεφη και τρωει αρκετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:28 Η nmc έγραψε: #126 31-01-08 13:28 πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πι πι το παπί και ψα ψι το ψιψί! Καλησπέρα σε όλους και όλες. Από προχθές το βράδυ η Leeloo φτερνίζεται αρκετά. Ξέρω ότι είχε ρινοτραχειτιδα για την οποία έχει πάρει αντιβίωση. Επίσης ξέρω ότι στην ουσία ο ιος αυτός δε φεύγει ποτέ από το σώμα τους όπως και ο κοινός έρπης στους ανθρώπους. Έχει μεν κάτι τσιμπλίτσες, τίποτα όμως το ιδιαίτερο, και δεν φαίνεται να τρέχει η μύτη της συστηματικά και μόνο όταν φτερνίζεται μας καταβρέχει (κρίμα που δεν έχω γλάστρες να τη βάλω να τις ποτίσει ). Εκτός λοιπόν απο υποτροπή της ρινοτραχειτιδας, τι άλλο μπορεί να είναι? Καμία ιδέα? Έχουμε ραντεβού με τον γιατρό το απόγευμα απλά μ' έχει φάει το άγχος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:32 Η Fotini έγραψε: #127 31-01-08 13:32 Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι είναι μόνο αυτό. Και η Ρενάτα φτερνίζεται ενίοτε γιατί είναι φορέας καλυκοϊού. Μάλλον δεν πρέπει να ανησυχείς, αλλά - για καλό και για κακό - πες μου κι εμένα όταν ρωτήσεις τον κτηνίατρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:35 Η Elly έγραψε: #128 31-01-08 13:35 Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά!Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 13:38 Η julia έγραψε: #129 31-01-08 13:38 Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ νομίζω ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό... μάλλον κρυωματάκι είναι... Περαστικά πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:16 Η drusilia έγραψε: #130 31-01-08 15:16 Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά σας πάντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:20 Η nmc έγραψε: #131 31-01-08 15:20 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ παιδιά! :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:50 Η RedCat έγραψε: #132 31-01-08 15:50 μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μην στεναχωριέσαι, και ο Τσε το έχει μόνιμα αυτό, επίσης πολύ συχνά ειδικά το χειμώνα φταρνίζεται ή ακούγεται μόνιμα "μπουκωμένος". Ο γιατρός μας μας είχε συστήσεις σε αυτές τις περιπτώσεις όταν κάνουμε μπάνιο με ζεστό νερό, να τον πέρνουμε μέσα (άλλο που δεν θέλει) γιατί ο ατμός του κάνει καλό. Δοκιμάστε το έχει αποτέλεσμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 15:58 Η drusilia έγραψε: #133 31-01-08 15:58 Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια, αραγε να παίζουν και στις γάτες και οι εισπνοές με φύλλα/αιθέρια έλαια ευκαλύπτου που προτεινουν για αναπνευστικά προβλήματα στους ανθρώπους; Ξέρει κανεις; Θα το ψάξω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:01 Η zorica έγραψε: #134 31-01-08 16:01 Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εμεις το εχουμε αυτο-Λιγο Και απο γαστρεντεριτιδα λιγο,και παγκρεας πολυ.Τι ειναι παλι και αυτο? Περαστικα σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2008 στις 16:10 Η ruko έγραψε: #135 31-01-08 16:10 Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πράγματι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το πολύ-πολύ να σου δώσει καμιά αντιβιωσούλα και σε λίγες μέρες θα είναι περδίκι. Ατμόλουτρα κάναμε κι εμείς, όταν ο Φένστερ βράχνιασε! Είναι πολύ αποτελεσματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:20 Η nmc έγραψε: #136 01-02-08 10:20 Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετά απο μια ηρωική μάχη (από την οποία η Leeloo απέκτησε κι άλλα ψευδώνυμα όπως Ροχάμης, Ισοβίτης κλπ) καταφέραμε να πάμε στον κτηνίατρο ο οποίος μας βρήκε πάλι ρινοτραχεΐτιδα η οποία ευτυχώς εξελίσσεται μόνο στο ρινικό κομμάτι και μας έδωσε αντιβίωση και Lysine. Δε μπορώ να πω ότι η Leeloo είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:24 Η izabo έγραψε: #137 01-02-08 10:24 Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχω καποια αδεσποτακια που ταιζω και ολα βηχουν και φτερνιζονται με πολλες μιξες. Νομιζω οτι ειναι ρινοτραχιλιτιδα. Τους εδωσα vibramicin αλλα τιποτα. μου ειπαν οτι αν δεινω sinulox το πρωι και antirobe το βραδυ εχει θεαματικα αποτελεσματα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:47 Η nmc έγραψε: #138 01-02-08 10:47 Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Claire Rentfield sissy12 mairou Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Leeloo μου που είχε ρινοτραχειτιδα όταν τη βρήκανε αδεσποτούλα, στην αρχή πήρε Augmentin και επειδή το ξαναπαρουσίασε τώρα, o γιατρός μας έδωσε Moxacef. Τα φάρμακα που λες εσύ είναι αντιβιώσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
izabo Νεοφερμένο μέλος Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:51 Η izabo έγραψε: #139 01-02-08 10:51 Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 16 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 16 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το antiribe ειναι αυτο που δινουν στα δαγκωματα to sinulox ξερω οτι ειναι για τη θεραπεια του καλαζαρ στου σκυλους δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:58 Η nmc έγραψε: #140 01-02-08 10:58 Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προφανώς χρειάζεσαι κάποια αντιβίωση που είναι για τις λοιμώξεις του αναπνευστικού αλλά πρέπει να καθορίσει γιατρός τη δοσολογία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.