Raisa
Περιβόητο μέλος

τι κάνουν τα γατούλια σου...πήγατε στο γιατρό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
. Τι σας είπε ο γιατρός;Άντε να ξεγερέψετε να τα λέμε χωρίς φταρνίσματα και βήχα
Η φίλη σας, Μπασσέτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και τι σας ειπαν ?
Ευχομαι ολα να εξελιχθηκαν καλα.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το είχα αποδώσει στον καλυκοϊό, μιας και είχε και τα ματάκια του τσιμπλιασμένα πολύ συχνά.
Μετά φύγαμε διακοπές και πριν 3 μέρες που γυρίσαμε ήταν άλλο γατί. Μάτια διάπλατα ανοιχτά και κανένα φτέρνισμα.
Είμαι σχεδόν βέβαιη πως έφταιγε το A/C που είχαμε συνέχεια ανοιχτό πριν φύγουμε.
Τώρα πια δεν το ανοίγουμε και συνεχίζει να είναι μια χαρά.
Εύχομαι να είναι κάτι τέτοιο και σε εσάς και να μην ταλαιπωρηθούν τα ψυχάκια μου.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
) και η Jerrουλα μου τα επαθε μολις εκανε τα πρωτα της εμβολια..Αυριο θα σας εχω νεα..ελπιζω ευχαριστα..

Giota.kara
Εκκολαπτόμενο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Καλημερα,Γιωτα!Σε καταλαβαινω απολυτα..κι εγω μια απ'τα ιδια..γεωργια μου περαστικα.ειχα πει θα σου τηλεφωνουσα αλλα με τα τρεξιματα που σου ειπα με το μαγαζι δεν εχω χρονο ουτε να αναπνευσω.ξεκινησα και γραφειο τωρα και αστα να πανε.πως την πατησες ετσι κοριτσακι?παντως κι ο ταρζαν μου φτερνιζεται κατα καιρους ενω παλαιοτερα ειχαμε κανει θεραπεια και τις τελευταιες μερες εχει αρχισει και η μαγια μου λιγο.μια γιατρος της φιλοζωικης μου ειχε πει οτι αυτα ειναι προβληματα που ειναι συχνα στα γατακια και θα το εχουν μια ζωη.περιμενω τι θα σου πουν στον αιλουρο.φιλια.(θα τον πιουμε εκεινον τον καφε που θα παει)
Λοιπον,προχθες πηγαμε στον Αιλουρο..Ενα θα πω:ειναι ο πιο τελειος γιατρος που εχω γνωρισει!!!
Εκτος του οτι ο χωρος ειναι ο παραδεισος της γατας,ο κοςΠανος και η γυναικα του ειναι παρα πολυ καλοι..
Ποσο θα'θελα να τον ειχα γνωρισει νωριτερα..Εξετασε πολυ σχολαστικα τα μικρα,τα οποια τον λατρεψαν απ'ο,τι φαινεται,γιατι ολη την ωρα ηταν παναγιτσες..
Τελικα και τα 2 εχουν ρινοτραχειτιδα,μας εδωσε αντιβιωση χαπακια για 10 μερες,αντιβιωση υγρο απ'το στομα,υγρο για τα ρουθουνακια και θα κανουμε ατμολουτρα για 5 μερες και θα'ναι οκ!Βεβαια,αυτο θα το εχουν μια ζωη,αλλα οποτε θα τα πιανει,κατευθειαν θ'αρχιζουμε ατμολουτρα και σταγονιτσες στη μυτουλα κ θα'μαστε πολυ μαγκες!
Ευχαριστουμε για το ενδιαφερον,παιδια,σας στελνουμε πολλα φιλακια κ μουσουδακια!:kiss::kiss::kiss:Γιωτακι,σιγουρα θα τον πιουμε τον καφε,παρε οποτε θελεις!
stellak
Διάσημο μέλος
Απλώς επειδή ταλαιπωρούνται τα καημενάκια μας με τα συμπτώματα αυτά, καλό είναι να σπεύδουμε στο γιατρό για να λύνουμε το θέμα "αναίμακτα"! Κι εσύ είσαι καλύτερα τώρα, λοιπόν, οπότε όλα καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Βεβαια,μου ειπε ο κοςΠανος οτι αν το αφησεις γυρναει σε πνευμονια..Ολα καλα..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Αχ αυτη η ρινοτραχιτιδα ταλαιπωρει πολλα μικρουλια.Και ο δικος μου ο Αρουλης περασε μικρουλης και ακομη παιδευεται με τα καταλοιπα της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστουμε πολυυυ!!!Αχχχ...Δεν καθονται με τιποτα να τους βαλω τις σταγονες στα ρουθουνακια και στο στομα..Και καλα η μικρη...μικρη ειναι κ καπως την καταφερνω,τον μεγαλο ομως..Γρηγορα περαστικουλια.Αχ αυτη η ρινοτραχιτιδα ταλαιπωρει πολλα μικρουλια.Και ο δικος μου ο Αρουλης περασε μικρουλης και ακομη παιδευεται με τα καταλοιπα της.
![]()
Αντε,3 μερες ακομα αυτο το ματρυριο και για τους τρεις μας..
azil
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας! Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας σε ένα μεγάλο πλέον πρόβλημα... Η ξαδέρφη μου είχε βρει κάποτε ένα γατούλη και τον πήρε. Αυτός ο γατούλης ήταν άρρωστος. Φτερνιζόταν συνέχεια και έβγαζε μυξούλες. Ο κτηνίατρος είπε ότι είναι 'ιογενές'. Ο γατούλης πλέον, μετά από πάρα πολύ καιρό,είναι χειρότερα και έχει κολλήσει όλα τα άλλα γατιά,τα οποία βήχουν πολύ άσχημα, φτερνίζονται και εκσφενδονίζουν μύξες με αίμα, καθώς και συνεχώς βγάζουν βλέννα από τα μάτια.Αυτές τις μέρες δυστυχώς τη μία γατούλα της τη χτύπησε ο ιός στη γλώσσα και είναι χάλια.Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις στο Μυξιάρη που είναι ο αρχικός φορέας και του τα βρήκαν όλα αρνητικά, αλλά είπαν ότι έχει ρηνοτραχηλίτιδα, κτ τέτοιο.Διαρκώς παιδευομαστε με αντιβιώσεις και δε βλέπουμε διαφορά. Τα γατιά που πλέον δεν έχουν επαφή με το Μυξιάρη δε νοσούν άλλο..Έχουμε βρεθεί σε απόγνωση..Δε γίνεται να απομονωθεί ο Μυξιάρης.... Μπορείτε να βοηθήσετε με τις ιδέες ή τις γνώσεις σας???
julia
Διακεκριμένο μέλος
Διάβασε και αυτό https://www.mypetz.gr/threads/%CE%9D%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%B5%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.219456/
νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσεις θεραπεία σε όλα.. και ο Μυξιάρης να απομονωθεί σε κάποιο μπάνιο, αποθήκη κλπ κλπ
azil
Νεοφερμένο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
...ειναι ο καλυτερος!!!Αλλα δεν εισθε
τωρα το ειδα...καποιος απο Βορ.Ελλαδα να βοηθησει???!!!Δειτε και την λιστα κτηνιατρων εδω στο mycat.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Δες το και εμβολιασε και τα υγιη μη ξανακυλησουν.
Εγω παντως θα του αλλαζα το ονομα... το μυξιαρης δεν εμπνεει για να θεραπευτει

julia
Διακεκριμένο μέλος
Να πατε στον Αιλουρο (αν εισθε Αθηνα)...ειναι ο καλυτερος!!!
Ζorica.... η Κατερίνη είναι λίγο μακρυά!!!

Και σίγουρα μπορούν να πάρουν και μια δεύτερη και τρίτη γνώμη και στην Θεσσνικη.

Αν θέλετε γράψτε και στο θέμα Γιατρέ Αρρώστησε να το δούνε οι Κτηνίατροι του σιτε..μηπως και σου προτείνουν τίποτα διαφορετικό.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αργησα αλλα το ειδα ΤζουλΖorica.... η Κατερίνη είναι λίγο μακρυά!!!
Και σίγουρα μπορούν να πάρουν και μια δεύτερη και τρίτη γνώμη και στην Θεσσνικη.
Αν θέλετε γράψτε και στο θέμα Γιατρέ Αρρώστησε να το δούνε οι Κτηνίατροι του σιτε..μηπως και σου προτείνουν τίποτα διαφορετικό.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Θέλουν μάλλον το καθένα απομόνωση, και θεραπεία ανάλογη με το στάδιο ή την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.
Ο Μυξιάρης, αν τελικά έχει πλέον χρόνιο πρόβλημα.. δεν θα του περάσει ποτέ τελείως, τουλάχιστον να του γίνουν οι απαραίτητες θεραπείες να μην κολλάει τα άλλα.
Όλα αυτά βέβαια είναι λόγια του αέρα... μονο με εξέταση απο κοντά, και ίσως ακρόαση, να δεί ποσο έχει προχωρήσει η ασθένεια ...

Περαστικά εύχομαι, είναι επίμονη, και μπελαλίδικη αρρώστια, ειδικά αν το/τα γατιά δεν συνεργάζονται.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool