Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος,.ομως ηταν απο τις πιο σπανιες περιπτωσεις ειπε ο γιατρος.Θα σε συμβουλευα να σταθεις ιδιαιτερα στο ποστ 6 της aretha.
.Δες ποσο μικρος..και σε τι αθλια κατασταση ηταν ο γατος της aretha...και πως ειναι τωρα.Γαταρος λεμε..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου προτινα να μιλησεις και με την Κατ απο την οποια πηρες τον Εlvis, αφενος για να εχει το νου της και για αλλα γατια που τυχον φιλοξενει,
και για να σου προτινει ισως καποιον αλλο κτηνιατρο, σας ευχομαστε περαστικα με ολη μας την καρδια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας εξυπηρετήσει με το φάρμακο vibramisin σε σιροπι?Αυτό είναι το καλύτερο για την περίπτωσή του αλλά είναι σε έλειψη και δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενα.Για την ώρα μας βόλεψαν με amoxil.
marina289
Περιβόητο μέλος
Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει περδίκι!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά φοβερή ομοιότητα ο Elvis με τον Disney (σωστά?)

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Λες,έτσι όπως βλέπεις το μωρό μου να γίνει τόσο φουντωτός σαν τον δικό σου?
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Oταν πρωτοείδα τον elvis αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι μου θυμίζει η κατανομή χρώματος πιγκουίνο και έχω τρέλα με τους πιγκουίνους!!
Λες,έτσι όπως βλέπεις το μωρό μου να γίνει τόσο φουντωτός σαν τον δικό σου?
Γιατί όχι; Κι ο Disney μωρό είχε δεν είχε 10 τρίχες

jolinara87
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τη συμβουλη σας.Γατακια που φροντιζονται απο δυο ηλικιωμενες,οταν ηταν μικρα παρουσιασαν ρινοτραχειιτιδα εικαζω εγω,αφου ειχαν μυξες,τσιμπλες και δυσκολια στην αναπνοη.με σταγονες και φροντιδα ανακαμψαν ολα ομως τωρα μετα απο ενα χρονο το ενα ακομα δυσκολευεται στην αναπνοη και το νιαουρισμα του δεν ακουγεται σχεδον καθολου.κατα τα αλλα τρωει πινει παιζει ολα κανονικα.Δεν εχω τη δυνατοτητα μεταφορας στον κτηνιατρο,οικονομικα,με τα δικα μου ζωα μετα βιας βγαζω τα κτηνιατρικα εξοδα.Εμενα μου φαινεται σαν ας πουμε χρονια ρινοτραχειιτιδα αφου οταν ηταν μικρα δεν πηραν καποια θεραπεια.Γνωριζει κανεισ τη θεραπεια να την αγορασω απο φαρμακειο;Εχω ενα κουτι vetrimoxin που εδινα στη δικια μου γατουλα μετα τη στειρωση και γραφουν πων ειναι ευρεως φασματος αντιβιοτικα με συστατικο την αμοξυκιλλινη,ιδιως για παθησεις αναπνευστικου δερματικου και ουροποιητικου συστηματος.Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν μπορω να του τα δωσω 'η ποια θεραπεια πρεπει να του κανω;Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως αν την πας σε κάποιο κτηνίατρο δεν θα σου πάρει χρήματα για την επίσκεψη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Κάποιοι κτηνίατροι κάνουν και πολύ καλές τιμές

Δεν θα σε συμβούλευα να δώσεις φάρμακο χωρίς τη συμβουλή κτηνιάτρου.. μπορεί να κάνεις ζημιά χωρίς να το θέλεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool