Ρινοτραχείτιδα

Κι εγώ ακούω πρώτη φορά για ευθανασία στη συγκεκριμένη περίπτωση! Πιστεύω πως με αντιβίωση και θεραπεία θα γίνει καλά! Περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον,βρηκα αλλο ενα θεμα για αυτην την ασθενεια.
Δυστυχως δεν ειχε αισιο τελος,.ομως ηταν απο τις πιο σπανιες περιπτωσεις ειπε ο γιατρος.Θα σε συμβουλευα να σταθεις ιδιαιτερα στο ποστ 6 της aretha.:).Δες ποσο μικρος..και σε τι αθλια κατασταση ηταν ο γατος της aretha...και πως ειναι τωρα.Γαταρος λεμε..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπιζω κι ο γιατρος σας να εννοουσε μονο στην περιπτωση που δεν ειναι καλα...
Θα σου προτινα να μιλησεις και με την Κατ απο την οποια πηρες τον Εlvis, αφενος για να εχει το νου της και για αλλα γατια που τυχον φιλοξενει,
και για να σου προτινει ισως καποιον αλλο κτηνιατρο, σας ευχομαστε περαστικα με ολη μας την καρδια:kissing:

πωπω!!Διαβάζοντας τη περίπτωση της ARETHAS άρχισα να νοιώθω καλύτερα!!ουφ!!Μακάρι να είναι και ο Elvis μου τυχερό γατάκι και να ζήσει όμορφα και καλά!!

Φοβερά νέα για το μωράκι μας τον Elvis!!!Πήγαμε σήμερα σε μια καταπληκτική κτηνιατρική κλινική στη περιοχή που μένω και μας εξετάσαν τον γατούλη μας όπως έπρεπε και μας βοήθησε η γιατρός να μάθουμε όσα δεν ξέραμε,του φέρθηκε σαν να ήταν δικό της,τον ζύγισε(900 gr παρακαλώ),του βρήκε λίγη ψώρα στα αυτάκια,επιφικιτιδα στα ματάκια,γενικά τον έλεγξε και φύγαμε πολύ ευχαριστημένοι.Μέχρι και βιβλιάριο του άνοιξε!!Και όσο αφορά την ρινοτραχειτιδα φυσικά μας είπε ότι και εσείς,ότι δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να μας ανησυχεί και να του δίνουμε το φάρμακο του.Με βάση αυτά που είδαμε να του κάνει,ο προηγούμενος γιατρός ήταν για κλάματα!

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας εξυπηρετήσει με το φάρμακο vibramisin σε σιροπι?Αυτό είναι το καλύτερο για την περίπτωσή του αλλά είναι σε έλειψη και δεν μπορούμε να το βρούμε πουθενα.Για την ώρα μας βόλεψαν με amoxil.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπράβο βρε παιδάκια!:) Μπράβο, μπράβο, μπράβο!:clapup:

Gianduia7, ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά με τον μικρό!
Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει περδίκι! ;)

Βρήκαμε φάρμακο!!!!!:clapup::D

ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!!,,,Μου εφτιαξες το κεφι κουκλα μου!!!Ειδες που δεν πρεπει να απογοητευομαστε με τη γνωμη ενος μονο γιατρου;:clapup:

Μα ξέρεις τι απίστευτη μέρα ήταν χτες μετά που φύγαμε από τη κλινική??Η διάθεση μας ήταν στα ουράνια!!:clapup:

Τελικά ο Elvis έμελλε να χει εσάς για γονείς, που τον τρέξατε, τον φροντίσατε με τόση αγάπη, ψάξατε και βρήκατε τον κατάλληλο κτηνίατρο για να τον βοηθήσει. Όλα θα πάνε καλά. Να χαίρεστε το γατομωράκι σας. :)

Σε ευχαριστούμε πολύ!!
Καλά φοβερή ομοιότητα ο Elvis με τον Disney (σωστά?):hmm::);)

To σκέφτηκα κι εγώ αυτό! Κοιτάζοντας τον Elvis είναι λες και βλέπω τον Disney μωρό. Μοιάζει με μικρό πιγκουίνο..:P

Oταν πρωτοείδα τον elvis αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι μου θυμίζει η κατανομή χρώματος πιγκουίνο και έχω τρέλα με τους πιγκουίνους!!:D
Λες,έτσι όπως βλέπεις το μωρό μου να γίνει τόσο φουντωτός σαν τον δικό σου?

Τι ευχάριστα νέα! Όλα τα γατόνια που είδα και σε άλλα θέματα είναι καλά!:):clapup:

έσυ πότε θα μας συστήσεις γατομουτράκι??Ηρώ?;)

Oταν πρωτοείδα τον elvis αυτό σκέφτηκα και εγώ ότι μου θυμίζει η κατανομή χρώματος πιγκουίνο και έχω τρέλα με τους πιγκουίνους!!:D
Λες,έτσι όπως βλέπεις το μωρό μου να γίνει τόσο φουντωτός σαν τον δικό σου?

Γιατί όχι; Κι ο Disney μωρό είχε δεν είχε 10 τρίχες :P

ρινοτραχειιτιδα sos

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τη συμβουλη σας.Γατακια που φροντιζονται απο δυο ηλικιωμενες,οταν ηταν μικρα παρουσιασαν ρινοτραχειιτιδα εικαζω εγω,αφου ειχαν μυξες,τσιμπλες και δυσκολια στην αναπνοη.με σταγονες και φροντιδα ανακαμψαν ολα ομως τωρα μετα απο ενα χρονο το ενα ακομα δυσκολευεται στην αναπνοη και το νιαουρισμα του δεν ακουγεται σχεδον καθολου.κατα τα αλλα τρωει πινει παιζει ολα κανονικα.Δεν εχω τη δυνατοτητα μεταφορας στον κτηνιατρο,οικονομικα,με τα δικα μου ζωα μετα βιας βγαζω τα κτηνιατρικα εξοδα.Εμενα μου φαινεται σαν ας πουμε χρονια ρινοτραχειιτιδα αφου οταν ηταν μικρα δεν πηραν καποια θεραπεια.Γνωριζει κανεισ τη θεραπεια να την αγορασω απο φαρμακειο;Εχω ενα κουτι vetrimoxin που εδινα στη δικια μου γατουλα μετα τη στειρωση και γραφουν πων ειναι ευρεως φασματος αντιβιοτικα με συστατικο την αμοξυκιλλινη,ιδιως για παθησεις αναπνευστικου δερματικου και ουροποιητικου συστηματος.Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν μπορω να του τα δωσω 'η ποια θεραπεια πρεπει να του κανω;Ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει έναν γιατρό το σάιτ. Γιατί δεν ρωτάς καλύτερα εκεί. https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
Πάντως αν την πας σε κάποιο κτηνίατρο δεν θα σου πάρει χρήματα για την επίσκεψη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου πρότεινα επίσης να δεις κι εδώ: Γράψτε έναν κτηνίατρο εδώ
Κάποιοι κτηνίατροι κάνουν και πολύ καλές τιμές ;)
Δεν θα σε συμβούλευα να δώσεις φάρμακο χωρίς τη συμβουλή κτηνιάτρου.. μπορεί να κάνεις ζημιά χωρίς να το θέλεις :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back