Ροζ Πάνθηρ σε νηπιακή ηλικία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Γεια σας! Είμαι ο Ροζ Πάνθηρας (για τους προφανείς λόγους), επίσης με φωνάζουν και Χρηστάκη γιατί βρέθηκα τα χριστουγεννα να τριγυρίζω στους δρόμους λίγο ταλαιπωρος, λίγο χτυπημένος (απο κλωτσιά προφανώς καθότι ειμαι πολύ φιλικός) και πολύ πεινασμένος.
Τώρα όπως βλέπετε είμαι καλύτερα, αποπαρασιτώθηκα, παιρνω την αντιβιωσουλα μου για να νιωσω καλύτερα, παιρνω τις βιταμινούλες μου για να παρω τα πανω μου και μέρα με την μέρα νιώθω όλο και καλύτερα. Εννοείται ότι είμαι απο παρατημένος απο σπίτι καθώς αμεσως χρησιμοποιησα την λεκανίτσα με την άμμο μου και τη γατοφόρο για τον ύπνο μου...:P
Είμαι περίπου 3 με 3,5 μηνών, χαδιάρης και υπερβολικά γουργουριστός.
Θα δωθώ σε περίπου δέκα μέρες που θα τελειώσει η αντιβίωση μου και θα εμβολιαστώ σε γατόφιλη οικογένεια που θα με στειρώσει (όχι τίποτα αλλο αλλα μην ξανακαταλήξω στους δρόμους ).
Προς το παρόν δέχομαι ακροασεις αλλα και επισκέψεις για να με δείτε από κοντά αρκει να επικοινωνήσετε με την προσωρινή μου μανούλα στο 6972852216 ή στο nkalomiri@yahoo.com.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 05012011039.jpg
    05012011039.jpg
    555,1 KB · Εμφανίσεις: 118
  • 04012011029.jpg
    04012011029.jpg
    160,2 KB · Εμφανίσεις: 101
"Μα την άγια κροκέτα", που λέμε κι εδώ μέσα,αν δεν είχα το γαταροΤούλη και τα άλλα δύο τσουλιά θα σας τον έκλεβα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ γλυκο γατουλιιιιιιι !!!!! Μαναρακι ειναι....!!!!!!!:):)Μπιμπελο σκετο!!!!:clapup::clapup:

Ειναι πολυ ομορφο!!! καλη τυχη!!!

Αχ.........τι παίδαρος είναι αυτός! Φανταστικό χρώμα έχει :eek: τον βλέπω μπουλουκάκο και φαίνεται ότι θα γίνει κεφάλας λαχταριστός :inlove: Εναλλακτικό όνομα: Ο καραμέλας :D επειδή έχει χρώμα καραμελένιο και έχει ένα προσωπάκι για δάγκωμα :)

Κουκλακι μου γλυκο καλη τυχη να εχεις!!!:)

Ειναι αληθινος????Σαν να βγηκε απο παραμυθι ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σου κούκλε!!!!
:hello::hello::hello:
:inlove::inlove::inlove:
Ευελπιστούμε να γίνουμε ξαδελφάκια!!!:panwkatw:
....αφού η ανθρωποξαδελφούλα μας σε περιμένει διακαώς να σε σφίξει στην αγκαλίτσα της και να σε έχει μπιμπελό!!!!
Μελίνα-Αχιλλέας -Αιμίλιος!:flowers:

να'μαι και εγώ. Ελπίζω να συγγενέψουμε σύντομα!!! Ας με δει και η μελλοντική μου οικογένεια. Θα της αρέσω άραγε;;;:)

οχι απλα θα της αρεσεις,αλλα θα την μαγεψεις,αφου εισαι σκετο κουκλακιιιι:redface::redface::redface:
αντε αντε γρηγορα στο σπιτι σου,τι καθεσαι εδω???
:P

Σε είδαν κούκλε,σε ερωτεύτηκαν οικογενειακώς - δεν θέλω να έχεις τέτοιες ανασφάλειες τέτοιος καλλονός:inlove::inlove: -
και η μικρή με έχει πρήξει ¨πότε θα έρθει ο γατούλης¨ κτλ,κτλ!!!!:)
Συγκινήθηκαν με τις ταλαιπωρίες σου μωρό παιδί :baby:, και θέλουν να σε κάνουν να ξεχάσεις όλα τα δεινά!:)
:/: μακάρι να μην είχα τρία γατόνια να σε κρατούσα!!!!:yahoo:
Αλλά θα σε επισκέφτομαι και θα σε ζουμπάω
γιατί σε βλέπω καρδαμωμένο και ζουμπηγματική πρόκληση!!!:P

καλημέρα κούκλε!!:hello:
Άντε, πιες την αντιβιωσούλα να έρθω να σε πάρω!!!:)

Καλέ πότε έχασα εγώ τέτοιες χαρωπές εξελλίξεις φιλενάδες?:clapup:
Νοτάκι στην καλύτερη οικογένεια το στέλνεις το παιδί σου.
Μαρινάκο απο το καλύτερο σπίτι παίρνετε παιδί!!!
Κανονίστε και θέλω γατοχουφτοπάρτυ κορίτσια:clapup:

χααχαχαχαχ..και εγω...τωρα τα ειδα!!!!!:clapup::clapup::clapup:...ευχομαι ολα να πανε καλα...:D

Νότα τί μου κάνεις τώρα???
Κουκλί το ροζουλάκι!!!
Καθώς είναι υπό σκέψη το δεύτερο...
Τρώγομαι...

Ουπς!!! Μόλις είδα ότι η Μαρίνα έχει βρει οικογένεια??? Με το καλό!!!

να'μαι και εγώ!!! σήμερα μέχρι και με μια κροκκέτα έπαιξα από την χαρά μου...:clapup: μου είπαν ότι βρήκα σπίτι παντοντινό και έχω κανει πολλές χαρές (γιατί καλή η προσωρινή μου μαμα αλλά υπαρχει και ο Τσε που φωναζει εξω απο την πορτα του δωματίου σαν γατάκι για τη μαμα του).
Τελειωνω με την αντιβιωσουλα μου στα μεσα της εβδομαδας περιπου, θα αποπαρασιτωθω κιολας και θα μιλησοουμε για παραδοση παραλαβή εεεε;;;

Υ.Γ. Κάλλια μου μη μου στεναχωριέσαι. Εδω έχουμε πολύ πολύ καλή "παραγωγή" απ'οτι έχεις καταλάβει!!! σύντομα θα βρεθεί και το δεύτερο σου! ο wall-e πως τα παει..ααα τα δυο αλλα του αδερφακια εμαθα οτι βαφτιστηκαν "Περικλής" και "Ιασονας"

Τελεια!!!! Γαταπληκτικα!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα για το γατουνακι!!!!!!!:D

να'μαι και εγώ!!! σήμερα μέχρι και με μια κροκκέτα έπαιξα από την χαρά μου...:clapup: μου είπαν ότι βρήκα σπίτι παντοντινό και έχω κανει πολλές χαρές (γιατί καλή η προσωρινή μου μαμα αλλά υπαρχει και ο Τσε που φωναζει εξω απο την πορτα του δωματίου σαν γατάκι για τη μαμα του).
Τελειωνω με την αντιβιωσουλα μου στα μεσα της εβδομαδας περιπου, θα αποπαρασιτωθω κιολας και θα μιλησοουμε για παραδοση παραλαβή εεεε;;;

Υ.Γ. Κάλλια μου μη μου στεναχωριέσαι. Εδω έχουμε πολύ πολύ καλή "παραγωγή" απ'οτι έχεις καταλάβει!!! σύντομα θα βρεθεί και το δεύτερο σου! ο wall-e πως τα παει..ααα τα δυο αλλα του αδερφακια εμαθα οτι βαφτιστηκαν "Περικλής" και "Ιασονας"
:panwkatw::panwkatw::panwkatw::panwkatw:
:clapup::clapup::clapup::clapup:
Εντάξει!!!
Ζούζουνε, θα έχεις μια ζωή ροζ σαν το χρωματάκι σου!!!:) Υπόσχεση!:)

Μπράβο Μαρίνα μου!!!
Να τον προσέχουν πολύ πολύ τον ζουμπουρλούλη!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back