Ρουχαλάκια για γάτες!!!

koukou

Νεοφερμένο μέλος

Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
Γεια και πάλι έψαξα καλά το φόρουμ για να δω αν έχετε βάλει για αξεσουάρ και γενικότερα για ρουχαλάκια για γάτες
Ξέρετε μου κάνουν εντύπωση τα ρουχαλάκια που φυράνε στα σκυλάκια και όταν ρώτησα αν έχει και για γατάκια μου απάντησαν ότι υπάρχουν αλλά πρέπει να ψάξω στο ιντερντ έψαξα αλλά δεν βρήκα τπτ μήπως έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρω ή έστω καμία ιστοσελίδα?:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι τα θες τα ρουχαλάκια, καλή μου;:blink:
Δεν έχουν έρθει ακόμα...οι απόκριες:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1ο γιατί είναι πολύ όμορφα και πολύ γλυκά έχω άδικό?

Συνημμένα

• best-funny-pictures_frog-o-kitty[1].jpg
    best-funny-pictures_frog-o-kitty[1].jpg
    9,7 KB · Εμφανίσεις: 42
  • cathat[1].jpg
    cathat[1].jpg
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • CatHat1[1].jpg
    CatHat1[1].jpg
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Δεν θα το έλεγα ακριβός έτσι αλλά σας έδωσα ένα δήγμα χαχα:P:happy:
Πάντως αν ξέρει κανείς ας μου πει

1ο γιατί είναι πολύ όμορφα και πολύ γλυκά έχω άδικό?

Καλά...τι να σου πω...:blink:

Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα:P

;) :cool:..

Εγώ τις προτιμώ φυσικές!!!
αλλά να σου κάνω την χάρη, έρχονται και Χριστούγεννα
https://www.thesophisticatedcat.com/cat_clothes/index.html
https://www.groovycatsanddogs.com/

Εδω το γενικό.. θα βαρεθείς να βλέπεις...
https://www.google.gr/search?hl=el&q=cat+clothes&btnG=Αναζήτηση+Google&meta=&aq=f&oq=

Τώρα δεν έκατσα να ψαξω άν μπορείς να τα πάρεις και Ελλάδα.. :redface::P

ααααααααααααααααα :rolleyes: ευχαριστώ χιχι :P

Να σου στείλω το παιδί μου να τον ντύσεις??? :whistle::whistle::rolleyes:

Αν έχεις κανένα να σου το βαφτίσω πολύ ευχαρίστως:P
Θα το ήθελα πολύ να γίνω νονά :rolleyes:

Αν έχεις κανένα να σου το βαφτίσω πολύ ευχαρίστως:P
Θα το ήθελα πολύ να γίνω νονά :rolleyes:

Τα έχω βαφτίζει όλα!!! Τηνκς!:)

Αν βρείς ζουλρομανδία medium.. πές μου γιατί τον θέλω!!!:up::up::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::P
οκ :D

Λιπών κοιτάτε μερικά πρακτικά και μερικά (χαζά) αντικείμενα για το μικρό σας άγγελο

Amber Bobcat 4.JPG
cherry_hoodie.jpg
mrs_claus.jpg

Συνημμένα

• Amber Bobcat 4.JPG
    Amber Bobcat 4.JPG
    135,5 KB · Εμφανίσεις: 45
  • cherry_hoodie.jpg
    cherry_hoodie.jpg
    47 KB · Εμφανίσεις: 54
  • sack_bed.jpg
    sack_bed.jpg
    74,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • Pinkrev1-copy.jpg
    Pinkrev1-copy.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 39
  • mrs_claus.jpg
    mrs_claus.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 48
Θα ντύσεις τη γάτα;;;:confused:
Όχι βρε.. θα σε αφήσει να τη ντύσεις;;; :P:P

:PΜωρέ σε καμιά έξοδο της Χριστούγεννα είναι χεχ

Συνημμένα

• joker.jpg
    joker.jpg
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • model_channukah.jpg
    model_channukah.jpg
    55 KB · Εμφανίσεις: 51
  • HR.refinedlitterbox4.jpg
    HR.refinedlitterbox4.jpg
    91,4 KB · Εμφανίσεις: 50
  • candy_love_seat.jpg
    candy_love_seat.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 48
  • HR.refinedlitterboxMahogany.jpg
    HR.refinedlitterboxMahogany.jpg
    115,9 KB · Εμφανίσεις: 36
Το θέμα πρέπει μάλλον να πάει στο "Γατο αξεσουάρ-κατασκευές". Όσο για τα γατόρουχα, νομίζω ότι μάλλον τις ασχημαίνουν τις γάτες. Μην κοιτάς ,οι σκύλοι, με τα χοροπηδητά που κάνουνε , τις γλώσσες που κρέμονται και τα σάλια που τους τρέχουνε, είναι και λίγο γελοίοι:DΟπότε, με ένα ρουχαλάκι γίνονται λίιιιιγο γελοιοδέστεροι.:lol::lol: Εκτός και κρυώνουν όταν βγαίνουν για τη βόλτα τους, οπότε, πάω πάσσο. Οι γάτες, όμως , τέτοιες γούνες, να τις κρύβουν; Ας πούμε, η Μπασσέτ μου. Τέτοια πιτσιλόγουνα τρικολόρ, να μην την επιδεικνύει;:lol::lol::lol:

Το θέμα πρέπει μάλλον να πάει στο "Γατο αξεσουάρ-κατασκευές". Όσο για τα γατόρουχα, νομίζω ότι μάλλον τις ασχημαίνουν τις γάτες. Μην κοιτάς ,οι σκύλοι, με τα χοροπηδητά που κάνουνε , τις γλώσσες που κρέμονται και τα σάλια που τους τρέχουνε, είναι και λίγο γελοίοι:DΟπότε, με ένα ρουχαλάκι γίνονται λίιιιιγο γελοιοδέστεροι.:lol::lol: Εκτός και κρυώνουν όταν βγαίνουν για τη βόλτα τους, οπότε, πάω πάσσο. Οι γάτες, όμως , τέτοιες γούνες, να τις κρύβουν; Ας πούμε, η Μπασσέτ μου. Τέτοια πιτσιλόγουνα τρικολόρ, να μην την επιδεικνύει;:lol::lol::lol:
καλα βρε ελενη, γελοιοι οι σκυλοι. γιατι ειναι πολυ ομορφοι και καλοι.:up::) εγω εχω κ σκυλακι κ τα πηρα τωρα:P:lol:
παντως οντως η γατα εχει τη καλυτερη γουνα δε θελει ρουχα :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back