Ρουχαλάκια για γάτες!!!

καλα βρε ελενη, γελοιοι οι σκυλοι. γιατι ειναι πολυ ομορφοι και καλοι.:up::) εγω εχω κ σκυλακι κ τα πηρα τωρα:P:lol:
παντως οντως η γατα εχει τη καλυτερη γουνα δε θελει ρουχα :up:
Βρε, πλάκα κάνω:confused:Δεν το ξέρεις, αυτό, που ένας θαυμαστής, πλησίασε το Ζουγανέλη και του είπε: Σας θαυμάζω κύριε Ζουγανέλη μου, είστε πολύ γελοίος:lol::lol::lol::lol::lol: (επειδή βγάζει γέλιο).Και εγώ τα λατρεύω τα σκυλιά, τα θεωρώ, όμως, πολύ πιο αστεία από τις γάτες, με τους πήδους και τις γλωσσάρες τους. Οι γάτες μια σνομπαρία την έχουν:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εγώ Ελένη.... γιατί δηλαδή τα σκυλάκια γελοία????:mad::lol:

Να τσακωθούμε Κυριακάτικα???:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να σας επαναφερω στην ταξη...:P
Νομιζω οτι οι γατες εχουν διαφορες απο τους σκυλους οσον αφορα στις κλειδωσεις των "ωμων",γι'αυτο δεν τις φοραμε διαφορα...Εχω δει βιντεακια με γατουλες που τους φορουν μπλουζακια και δε μπορουν να σταθουν καν ορθιες.Αυτη την εντυπωση εχω.

Νομίζω οτι στα μάτια της γάτας, το να της φορέσεις ρουχαλάκι,φαίνεται σαν κακοποιήηση γιατι δεν μπορεί να καταλάβει για πιο λόγο το κάνεις και αν είναι καλό ή κακό γι αυτη.Ο φίλος μου δεν θελει ουτε λουράκι να τους βάλουμε.Αλλα να πω την αλήθεια, εγω ενα λουράκι θα το ήθελα(οχι για μένα:P:P)

αντι να τους παρουμε ρουχαλακια προτεινω να χαλασουμε τα λεφτα μας αγοραζοντας τους λιχουδιες (αν δεν ειναι χοντρουλες) θα το εκτιμησουν καλυτερα.
μωρε με τα ρουχα δεν εχει την ιδια αισθηση το ζουληγμα. ο σκοπος ειναι να πιανεις τη γουνα τους κ να την πασπατευεις.
αχ φτιαχτηκα τωρα. θα τους ορμησω:lol::P

Και εγώ Ελένη.... γιατί δηλαδή τα σκυλάκια γελοία????:mad::lol:

Να τσακωθούμε Κυριακάτικα???:P
Ουπς!!:confused:Μπρε, δε διαβάζετε όοοολα τα μηνύματα; :hmm::hmm:

Ουπς!!:confused:Μπρε, δε διαβάζετε όοοολα τα μηνύματα; :hmm::hmm:
ελα μωρε σε πηραμε απο τα μουτρα. το ξερω οτι εκανες πλακα. να σε πειραξω ηθελα:P
οσοι αγαπαν τα ζωα νομιζω οτι αγαπουν ολα τα ζωα (νομιζω)
αφου ειμαστε πειραχτηρια (εγω δλδ) :lol::D:)
γι αυτο παρε ενα φιλακι για να μαθεις. σμουτς και μια γλειψια απο τη μελινα σλουρπ και μια κουτουλια απο τον παρασκευα και ενα ζυμωμα απο τη μαργαριτα.

αντι να τους παρουμε ρουχαλακια προτεινω να χαλασουμε τα λεφτα μας αγοραζοντας τους λιχουδιες (αν δεν ειναι χοντρουλες) θα το εκτιμησουν καλυτερα.

Εγώ έψαξα για λιχουδιές αλλά δεν βρήκα τπτ σαν τι λιχουδιές ας πούμε υπάρχουν μερικές φόρες ειδικά που θέλω να την επιβραβεύσω για κάτι που δεν το κάνει σχεδόν ποτέ και ψάχνω κάτι για την Μπουκίτσα μου αλλά δεν βρίσκω :blink:

εγω τους δινω ξηρα τροφη μονο. αμα τους δωσω που κ που καμια κονσερβα (καλη ομως οχι του πεταματου) γινεται χαμος.

εγω τους δινω ξηρα τροφη μονο. αμα τους δωσω που κ που καμια κονσερβα (καλη ομως οχι του πεταματου) γινεται χαμος.

Μου είπαν να μην τις δίνω κονσέρβα γιατί κάνει ….. και γίνονται όλα χάλια (αν κατάλαβες…) ισχύει? :hmm:

Μου είπαν να μην τις δίνω κονσέρβα γιατί κάνει ….. και γίνονται όλα χάλια (αν κατάλαβες…) ισχύει? :hmm:
δε καταλαβα.

Εγώ έψαξα για λιχουδιές αλλά δεν βρήκα τπτ σαν τι λιχουδιές ας πούμε υπάρχουν μερικές φόρες ειδικά που θέλω να την επιβραβεύσω για κάτι που δεν το κάνει σχεδόν ποτέ και ψάχνω κάτι για την Μπουκίτσα μου αλλά δεν βρίσκω :blink:
Έχουν τα πετ-σοπς, κάτι σαν κροκέτες είναι. Πήρα δύο φορές, ούτε να τις μυρίσει η Μπασσέτ μου!! Τις πέταξα.Μετά της πήρα, επίσης από πετ-σοπ ,άλλη λιχουδιά, πατέ σολωμού σε σωληνάριο. Αυτό το τρώει, αλλά, διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Της έδωσα μια φορά μετά το μπάνιο, που ήταν πολύ καλό κοριτσάκι, μετά το έβαλα στο ψυγείο και.....το ξέχασα, γιατί είναι πολύ καλό γατάκι :rolleyes:Τα νύχια μόνο ξύνει στον καναπέ, μόλις τη βάλω στο ονυχοδρόμιο τα ξύνει εκεί, αλλά, πού να βγάζω τότε σωληνάρια με πατέ και πιάτα, της κάνω χαδάκια κι αυτό είναι:)Το πέταξα και το πατέ σολωμού:lol::lol::lol::lol::lol:

δε καταλαβα.
Τα κακάκια του μωρέ δεν είναι όπως φυσιολογικά με της κονσέρβες

Έχουν τα πετ-σοπς, κάτι σαν κροκέτες είναι. Πήρα δύο φορές, ούτε να τις μυρίσει η Μπασσέτ μου!! Τις πέταξα.Μετά της πήρα, επίσης από πετ-σοπ ,άλλη λιχουδιά, πατέ σολωμού σε σωληνάριο. Αυτό το τρώει, αλλά, διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα. Της έδωσα μια φορά μετά το μπάνιο, που ήταν πολύ καλό κοριτσάκι, μετά το έβαλα στο ψυγείο και.....το ξέχασα, γιατί είναι πολύ καλό γατάκι :rolleyes:Τα νύχια μόνο ξύνει στον καναπέ, μόλις τη βάλω στο ονυχοδρόμιο τα ξύνει εκεί, αλλά, πού να βγάζω τότε σωληνάρια με πατέ και πιάτα, της κάνω χαδάκια κι αυτό είναι:)Το πέταξα και το πατέ σολωμού:lol::lol::lol::lol::lol:
τελικα αποκλεισαμε τα ρουχα , θα αποκλεισουμε τις λιχουδιες, ας επικεντρωθουμε λοιπον στα χαδια. πιο πολλα χαδια λοιπον. ε αυτο σιγουρα τους αρεσει.
πωπω δυσκολες αυτες οι γατες.:P. θα κανω τη καρδια μου πετρα:P:) κ θα τις χαιδευω συνεχειααααααααααααααααααααααααα

Τα κακάκια του μωρέ δεν είναι όπως φυσιολογικά με της κονσέρβες
δεν παρατηρησα κατι τετοιο. εγω τους δινω κονσερβα πολυ σπανια. υπαρχουν κατι κονσερβες που ειναι πολυ καλης ποιοτητας.
δε ξερω τι να σου πω

Χαχαχαχα σωστό και αυτό ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα εδώ άσχετο?
Η Μπου μου είναι 4 μηνών επιχείρησα μια φορά να την κάνω μπάνιο και τρελάθηκε εγώ την υιοθέτησα όταν ήταν 2.5 ξέρω ότι πρέπει να το κάνεις από μικρό για να συνηθίσει δεν μπορώ να την κάνω να μάθει τώρα? Γιατί είναι και πεισματάρα. :rolleyes:

δεν παρατηρησα κατι τετοιο. εγω τους δινω κονσερβα πολυ σπανια. υπαρχουν κατι κονσερβες που ειναι πολυ καλης ποιοτητας.
δε ξερω τι να σου πω

ok ευχαριστώ θα το [FONT=&quot]επιχειρήσω [/FONT]:P

Χαχαχαχα σωστό και αυτό ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα εδώ άσχετο?
Η Μπου μου είναι 4 μηνών επιχείρησα μια φορά να την κάνω μπάνιο και τρελάθηκε εγώ την υιοθέτησα όταν ήταν 2.5 ξέρω ότι πρέπει να το κάνεις από μικρό για να συνηθίσει δεν μπορώ να την κάνω να μάθει τώρα? Γιατί είναι και πεισματάρα. :rolleyes:
μπανιο κα γατα ειναι οπως ο διαολος το λιβανι.:mpliaks:
καποιες, οι περισσοτερες δεν το συνηθιζουν ποτε.

μπανιο κα γατα ειναι οπως ο διαολος το λιβανι.:mpliaks:
καποιες, οι περισσοτερες δεν το συνηθιζουν ποτε.
χαχαχαχα οκ :P
Λοιπόν εγώ πρέπει να την κάνω για λίγο πάω να ετοιμάσω τις βαλίτσες μας (εμένα και της Μπου μου) :cat::happy:
Φεύγουμε αύριο ελπίζω να μην μου κάνουν πρόβλημα με το αεροπλάνο :blink:
Φιλάκια :kiss:ευχαριστώ για τις πληροφορίες :hello:

χρονια πολλα καλο ταξιδι. σματς σμουτς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back