niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι καινούργιο μέλος και παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι πολλοί που δεν θα μου έλεγαν "πως κάνεις έτσι..ένα ζώο είναι" όπως αρκετός κόσμος
!Θέλω να σας διηγηθώ μία από τις τόσες ιστορίες της γατούλας μου της Ρούμπερτ,που όταν τη θυμάμαι με συγκινεί ιδιαίτερα και με κάνει να πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι και τα ζώα έχουν αισθήματα.Λοιπόν...όταν μέναμε στο χωριό έξω από τα Γιάννενα πριν 9 χρόνια περίπου είχαμε την Ρούμπερτ,άσπρη με γκρι στάμπες (κούκλα:kiss
.Έίχαν περάσει αρκετές βδομάδες που είχε γεννήσει τα κουκλάκια της και μια μέρα ακούσαμε από τον αχαιρώνα που ήταν δίπλα στο σπίτι μας νιαουρίσματα μωρών.Ξέρετε βέβαια όλοι πως νιαουρίζουν τα μικρά..σου βγάζουν τα αυτιά..Τα γατιά ήταν προφανώς μιας άλλης γάτας η οποία δεν έλεγε να εμφανιστεί και τα μικρά συνέχιζαν να τσιρίζουν.Πάμε και τα βρίσκουμε με την αδερφή μου..ήταν 2 αξιολάτρευτα γατούλια τρίχρωμα που αναζητούσαν τη μανούλα τους.. :cry: Η γατούλα δεν ερχόταν και εμείς παλεύαμε να τα ταϊσουμε με μπιμπερό αλλά τζίφος.Πιάνουμε λοιπόν τη Ρούμπερτ η οποία θήλαζε ακόμα τα δικά της,και την βάζουμε μπροστά στα μικρά που φώναζαν..Την παρακαλάγαμε στην κυριολεξία να τα πάρει.."έλα Ρούμπερτ..πάρε τα καημένα..χάθηκε η μανουλα τους..δε τα λυπάσαι κτλ κτλ κτλ" Μετά από λίγο...το θαύμα!!Η Ρούμπερτ πιάνει το ένα μωρό από το λαιμό και μετά από λίγο αρχίζει να το θηλάζει..εμείς της φωνάζαμε.."και το άλλο πάρε και το άλλο!!!" Ύστερα από λίγο πήρε και το άλλο και τα έσωσε καθώς μάθαμε μετά από μέρες ότι ένα αμάξι είχε σκοτώσει μια τρίχρωμη γατούλα λίγο πιο πάνω από το σπίτι μας (υποθέσαμε τη μαμά των μικρών)..Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά πιστεύω είναι ωραία ιστοριούλα..Όταν θυμάμαι τη Ρουμπέρτα μου..κλαίω..τι καλή γατούλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....τι σου είναι η μάνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η δική σου Raisa είναι φοβερή!!!Για ζούληγμα!!:cat:
Raisa
Περιβόητο μέλος

Η Ραισα ευχαριστεί πολύ για τα καλά λόγια...

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την καταλαβαίνω πολύ καλά την ασπρούλα...λίγο χρώμα βρε παιδί μου, σοκολατί μαύρισμα για σέξυ εμφανίσεις...![]()
Η Ραισα ευχαριστεί πολύ για τα καλά λόγια...![]()
Χαχαχα!!

Δίκιο έχεις!!όπως βλέπεις όμως έχουμε και την '"κυρία με τα μαύρα" στο avatar!!Η δεσποινίς Ηλέκτρα..:kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όσο για την Ρούμπερτ ήταν γάτα με μεγάλη καρδιά (...και μητρικό φίλτρο καλά ανεπτυγμένο) από ότι αποδείχτηκε..
Γλύκα και το δικό σου με τη μασκούλα του..
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m ευχαριστώ για την υποδοχή!
Όσο για την Ρούμπερτ ήταν γάτα με μεγάλη καρδιά (...και μητρικό φίλτρο καλά ανεπτυγμένο) από ότι αποδείχτηκε..
Γλύκα και το δικό σου με τη μασκούλα του..

Ε βέβαια, γίνεται 17Ν χωρίς μάσκα?

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα θυμήθηκα την ιστορία..την είχα διαβάσει σε κάποιο post!
Φτού σου κουκλάκι!:kiss:
Και οι δικές μας γατούλες,η Τζίνα και η Καλομοίρα που γέννησαν ταυτόχρονα θήλαζαν εναλλάξ τα γατάκια,τα οποία τα είχαν σε μία φωλιά.7 γατάκια και 2 μαμάδες!

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν την πήραμε,δεν ήμουν αρκετά ενημερωμένη πάνω στις συνθήκες αναπαραγωγής και ζωής των ζώων αυτών...
Οπότε αν το αποφασίσεις για ράτσας,πάρε από εκτροφέα ή ακόμη καλύτερα από γέννα ιδιώτη,που είμαι σίγουρη ότι θα τα φροντίζει ακόμα περισσότερο και ίσως δε σου στοιχίσει και τίποτα!

ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
. κ γω απο πετ σοπ τον πήρα κ είχε τρελά προβλήματα.ωστόσο θα θελα να σταθώ σε κάτι που είπες στην αρχή,πέρα απο την ωραία ιστοριούλα σου.γιατί δε μπορεί κανείς να καταλάβει(καλα πέρα από λίγους) πως αυτά τα πλασματάκια αξίζουν να ζουν όπως αξίζει ο κάθε άνθρωπος?κ γιατί να μην μπορουν να καταλάβουν ότι τα γατάκια μας τα λατρεύουμε κ το δέσιμο που έχουμε με αυτα?όλοι μου λένε ότι πως κάνω έτσι,ότι είναι υπερβολή να ασχολούμαι τόσο κ "μια γάτα είναι"!κ όμως το έχω σαν παιδάκι μου κ χαίρομαι που όλοι εδώ είναι σαν εμένα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
θα συμφωνήσω με το αδερφάκι του Περσέα μου(βλ.bianca). κ γω απο πετ σοπ τον πήρα κ είχε τρελά προβλήματα.ωστόσο θα θελα να σταθώ σε κάτι που είπες στην αρχή,πέρα απο την ωραία ιστοριούλα σου.γιατί δε μπορεί κανείς να καταλάβει(καλα πέρα από λίγους) πως αυτά τα πλασματάκια αξίζουν να ζουν όπως αξίζει ο κάθε άνθρωπος?κ γιατί να μην μπορουν να καταλάβουν ότι τα γατάκια μας τα λατρεύουμε κ το δέσιμο που έχουμε με αυτα?όλοι μου λένε ότι πως κάνω έτσι,ότι είναι υπερβολή να ασχολούμαι τόσο κ "μια γάτα είναι"!κ όμως το έχω σαν παιδάκι μου κ χαίρομαι που όλοι εδώ είναι σαν εμένα.
Συμφωνώ κ εγώ πάνω σ'αυτά αδερφούλη!

Δεν πα' να λένε;;;

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

που είμαι στο forum.Καλά Ορφέα και ο Περσέας σου σκίζει..............
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κ εγώ πάντα από το δρόμο μου τις μάζευα...Ο αδερφός μου μου την πήρε την Μπιάνκα δώρο για τα γενέθλια μου.Είναι πανέμορφο το ζουζουνάκι μου,και είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω,αλλά λυπάμαι που την πήρα από πετ σοπ...Ήταν τόσο ταλαιπωρημένη...Ποιος ξέρει τι τράβηξε!
Όταν την πήραμε,δεν ήμουν αρκετά ενημερωμένη πάνω στις συνθήκες αναπαραγωγής και ζωής των ζώων αυτών...
Οπότε αν το αποφασίσεις για ράτσας,πάρε από εκτροφέα ή ακόμη καλύτερα από γέννα ιδιώτη,που είμαι σίγουρη ότι θα τα φροντίζει ακόμα περισσότερο και ίσως δε σου στοιχίσει και τίποτα!![]()
Και εγώ στην αρχή δεν ήξερα πως είναι η κατάσταση στα πετ σοπ ούτε το είχα μελετήσει ποτέ το θέμα.Να φανταστείς ήθελα να ανοίξω και πετ σοπ κάποια στιγμή μικρή...τρομάρα μου!!Τώρα όμως πιστεύω ξέρω αρκετά...
Όσο για γατούλα ράτσας θα έπαιρνα σίγουρα από εκτροφέα και μετά από πολύ ψάξιμο..Νομίζω όμως ότι αν κάποιος δεν έχει τρελό κόλλημα με ράτσα..καλυτερα αδεσποτούλι

Πω ρε παιδιά..να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα άτομα που να αγαπάνε τόσο τα ζώα και τις γάτες ειδικά,όπως εγώ..από όλους τους συγγενείς,φίλους και γνωστούς ελάχιστοι είναι αυτοί που τρέφουν τέτοια συναισθήματα..Επομένως χαίρομαι πολύπου είμαι στο forum.Καλά Ορφέα και ο Περσέας σου σκίζει..............
![]()
γι'αυτό υπάρχει το my cat!
Και εγώ στην αρχή δεν ήξερα πως είναι η κατάσταση στα πετ σοπ ούτε το είχα μελετήσει ποτέ το θέμα.Να φανταστείς ήθελα να ανοίξω και πετ σοπ κάποια στιγμή μικρή...τρομάρα μου!!Τώρα όμως πιστεύω ξέρω αρκετά...
Όσο για γατούλα ράτσας θα έπαιρνα σίγουρα από εκτροφέα και μετά από πολύ ψάξιμο..Νομίζω όμως ότι αν κάποιος δεν έχει τρελό κόλλημα με ράτσα..καλυτερα αδεσποτούλι![]()
Συμφωνώ κ εγώ!Απολύτως...
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
.ευχαριστώ πολύ.έχεις δίκιο,καλύτερα αδεσποτούλια, απλά εμένα με κέρδισε ο μικρός μου στο πετ σοπ,με κοίταζε με ένα τόσο μελαγχολικό βλεμματάκι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
oρφ'εας ήταν το αρχικό όνομα του περσέα κ ξέμεινε!εγώ κοπέλα είμαι.ευχαριστώ πολύ.έχεις δίκιο,καλύτερα αδεσποτούλια, απλά εμένα με κέρδισε ο μικρός μου στο πετ σοπ,με κοίταζε με ένα τόσο μελαγχολικό βλεμματάκι...
...ωχ..γκάφα!
συγνώμη
!!!με τέτοιο βλέμμα το χρυσό μου..λιώμα σε κάνει:kiss:φαίνεται μικρούλης σε μέγεθος όμως..είναι μικρός στην ηλικία ή απλά δε μεγαλώνει πολύ αυτή η ράτσα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool