Ρούντυ... 3 μήνες μετά...

avrilio

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η avrilio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών. Έχει γράψει 397 μηνύματα.
Είμαι ο Ρουντυ

Δείχνω ένα συνηθισμένο κανελί σκυλί απο τα τόσα σε κανελί απόχρωση που κυκλοφορούν κ δεν τους δίνουμε σημασία. Δείχνω τόσο συνηθισμένος ,(είμαι ημιαιμο πόιντερ) όμως, σε κοιτάζω στα μάτια και σε αποδέχομαι όπως κι αν είσαι…Με φωνάζεις με τ όνομα μου κ τρέχω κοντά σου γιατί νομίζω ότι θα μου χαϊδέψεις το κεφάλι….Σε κοιτάζω με τη γλώσσα μου να κρέμεται και νιώθεις το ποσό αποζητώ το χάδι κ την προσοχή σου….Έτσι κι ακούσω το τόνο της φωνής σου χαϊδευτικό, ακουμπώ στα πόδια σου κ ψάχνω τα χεριά σου για να κουρνιάσω, σε γλύφω ίσως λίγο ατσουμπαλα γιατί είμαι κουτάβι ακόμα, σου κουνάω την ουρά κι αναρωτιέμαι αν θέλεις να με παίξεις…
Εγώ είμαι ο Ρουντυ…..Με αστείρευτα αποθέματα τρυφερότητας κ συντροφικότητας, γυρεύω καταφύγιο στο ζεστό σου σπίτι η και στο κήπο σου ακόμα γιατί είμαι κ γενναίος φύλακας….Ξέρω τι με περιμένει εκεί έξω αργά η γρήγορα….Είδα τους γονείς κ τα αδέλφια μου να πεθαίνουν από φόλες, γνώρισα το κρύο, την πείνα,, τον αναίτιο διωγμό….Σώθηκα χάρη στην αγάπη κ την προστασία του ανθρώπου που από μικρακι με προστάτεψε και…..να’μαι τώρα…..σε περιμένω.
Σε μια πανσιον βλέπω τις μέρες να γίνονται νύχτες…δεν κινδυνεύω πια από τις φόλες…η ύπαρξη μου ολόκληρη διψά γι το ανθρώπινο σου χάδι….

Είναι πολλά ήδη τα ζώα μες το σπίτι κ δεν μπορώ να τον κρατήσω, όμως ήδη ζηλεύω οποίον τον βάλει στη ζωή του κ μεγαλώσει μαζί του…
Είναι μόνο 9 μηνών κ δεν θα μεγαλώσει άλλο, είναι ο γλυκοκουταβος που θα ομορφύνει τη ζωή σου…εμβολιασμένος, φροντισμένος, πιστός….έτοιμος ν αποκτήσει αγάπη και σπίτι
Τηλεφωνήστε μου για τον Ρουντακο στο 6945386096 η αν προτιμάτε το διαδίκτυο στο olgapeyi@otenet.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ρου1.JPG
    ρου1.JPG
    136,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • r2.JPG
    r2.JPG
    122,5 KB · Εμφανίσεις: 32
Να κι ο Ρούντυ μας εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απιστευτο κι ομως αληθινο....μ τηλεφωνησε μια κυρια που ειανιΑΣΤΕΓΗ κ ζητησε το ρουντυ να τον εχει μαζι της για να μην ειναι στη πανσιον....μουλεγε οτι λατρευει τα σκυλια, αλλα, απορουσε που, οτι σκυλι εσερνε μαζι της μετα απο λιγο καιρο....εξαφανιζοταν...τι αλλο θα μου τυχει???την ευχαριστησα, αλλα της εξηγησα πως ψαχνω ενα σπιτι για το ρουντακο κ πως αν θελει να φροντισει ενα ζωο, υπαρχουν τοσα αδεσποτα...δεν ξερω περισσοτερα γι αυτην....Χριστε μου!!!!!τι αλλο θα με βρει????

Υπομονή όλο και κάτι θα βρεθεί για τον κούκλο.Μην ανησυχείς για τη μη ύπαρξη σχολίων στο μπλογκ,συνήθως τηλεφωνούν κατευθείαν στον αριθμό της αγγελίας.;)

μακαρι να ειναι οπως τα λες μουκελακο.....αν εχεις ορεξη κ χωρο...θες να βαλεις κ τον γκουφακο???ειναι ο "μια θεση κ για μενα???" οτι μπορεις!!!!σ ευχαριστω!!!

ΟΚ,το φτιάχνω και τον βάζω!Ελπίζω να κάνει Πασχαλιά με μια καλή οικογένεια ο κάθε σκυλάκος!:up:

φιλες....φιλοι....μεσα στο πασχα 6 υιοθεσιες του ρουντυ απερριψα κ λογω αποστασης καποιων κ λογω μη εκγρισης τους.....ηρθς η στιγμη που βρηκα με ΕΓΓΥΗΣΗ το σπιτι που θα παει ο ρουντακος μου...
Αν ολα πανε καλα αυριο θα εχει σπιτακι ο καλος μου
ΕΠΕΙΓΟΝ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑς ΕΝΕΡΓΕΙΑ....αυριο το μεσημερι να στελνετε θετικες σκεψεις στο ρουντακο......Ο ΡΟΥΝΤΥ ΣΑς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....αντε να χαρει η αδικοχαμενη λιμπερτυ....το ξερω οτι μας κοιτα απο ψηλα η ψυχουλα της η φοβισμενη!!!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τον Ρουντάκο

ζετα καλη μας φιλη...εσυ που τοσο εχεις περιποιηθει αυτα τα 2 σκυλακια.....εσυ που ξερω οτι αν κ γατοφιλη, αγαπησες αυτα τα πλασματακια....στειλε τις καλυτερες σκεψεις σου απο τις 13 κ μετα...να πανε ολα καλα!!!!Μακαρι καλη μας θεια Ζετα!!!!

Καλη τυχη στον κουκλο σου!!! Ευχομαι ολοψυχα να πανε οοολα καλα.

εμμμμ ναι μεσα στους εξι απεριψες και ενα ξαδερφο μου αν δεν κανω λαθος ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος και ευαισθητος με τα ζωα....:/:

Βρε όλγα, έχεις απορρίψει 6 υποψήφιους;! Και ήταν όλοι ακατάλληλοι;!:confused:
Απίστευτο μου φάινεται.
Εύχομαι να βρουν και τα δυο σκυλάκια σύντομα σπίτι γιατι η πανσιόν μόνιμα δεν είναι λύση. Και όσο μεγαλώνουν μην ξεχνάς ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

αποκλειεται να πηρε εμενα ο ξαδελφος σου...απο μακρια μιλησα μονο με γυναικες...καβαλα αλεξανδρουπολη κ σερρες...μηπως τηλ. η γυναικα του????

ελενιπ σ ευχαριστω θερμα...
δρουσιλακο....εχεις δικιο οτι η πανσιον δεν ειναι λυση, ουτε κ την θελω...ομως αν δεν νιωσω διαισταντικα κ κυριολεκτικα καλα με τον ανθρωπο που τα θελει...δεν προχωρω σε υιοθεσια......ειναι θεμα εμπνευσης κ διαισθησης...τι αυρα εχει ο συνομιλητης μου...ειναι περιπλοκο, αλλα ετσι λειτουργω....

Ο Ρουντυ απο μεθαυριο θα κοιμαται σε σπιτι αγκαλια με τον κυρ σπυρο που τον εχει τοσο ερωτευτει που δεν αντεχει να μην τον παρει....Κριμα η χαρα που πηρα οτι καταφερα να υιοθετησω το μπλακυ.....
ας μην ειμαι αχαριστη....ειναι τοσο καλος κυριος κι ανθρωπος...μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι τετοιοι με χρυση καρδια......
Καλοτυχος σταθηκε ο χαζοκουταβος ρουντακος μου....χαλαλι!!!!

Μπράβο Ρούντυ!Θα κλειδωθεί,είναι οριστικό;

κατα πως δειχνουν τα πραγματα....ναι ειναι οριστικο...το σαββατο παει ηλιουπολη...θριλερ αυτη η υιοθεσια....το σιγουρο ειναι οτι ο κυρ σπυρος ειναι καταπληκτικος ανθρωπος....ευχομαι να υπηρχαν περισσοτεροι σπυροι στο κοσμο μας...θα ηταν καλυτερος.....
Εχει ξετρελλαθει με τον ρουντακο....το καλο μου τυχερο παλικαρι!!!!

Ακουστε ιστορια...2 ωρες πριν την υιοθεσια μου απο τον κυρ σπυρο...εγινε το κακο..Σκηνικο: Το 8χρονο εγγονακι παιζει στο πεζοδρομιο με το μαυρο λυκο του γειτονα..Ενας μηχανοβιος που περναει, γλιστρα σε σαπουναδες, εκσφενδονιζεται κι αυτος κι η μηχανη κ πεφτουν πανω στο λυκο που με τη σειρα του πεφτει πανω στο απιδι κ τολοι κολλανε σα χαλκομανια στο τοιχο!!!!!
Εχετε ξανακουσει τετοιο ατυχημα???? Ο σκυλος εσωσε τη ζωη κ την αρτιμελεια του παιδιου!!!
Απωλειες: Ο μηχανοβιος εσπασε χερι, ο σκυλος εσπασε ποδι το παιδι δεν εσπασε τιποτα αλλα επαθε διασειση με σοκ κι αμνησια....4 μερες τωρα δεν θυμαται τιποτα....Ο κυρ σπυρος λογω δουλειας των γονιων του μενει συνεχεια μαζι του.....δεν ειναι σε θεση να σκεφτει εμενα το Ρουντυ....
Δεν ξερω τι θ απογινει...Ολα εξαρτωνται απο την πορεια της υγειας του παιδιου.....Εγω παντως δηλωνω ξανα διαθεσιμος για υιοθεσια......
Ειμαι ακομα και στη τυχη μου σουπερ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ!!!!!!
Ελατε λοιπον να με γνωρισετε....ειμαι το κατι αλλο!!!

με ξεχασατε βλεπω...τοση περιπετεια περασα ακομα ειμαι στη πανσιον....αλλα εκτος απο τη μαμα μου δεν ερχεται κανεις να με δει.....Γιατι????

:blink::blink::blink::blink::blink::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back