avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δείχνω ένα συνηθισμένο κανελί σκυλί απο τα τόσα σε κανελί απόχρωση που κυκλοφορούν κ δεν τους δίνουμε σημασία. Δείχνω τόσο συνηθισμένος ,(είμαι ημιαιμο πόιντερ) όμως, σε κοιτάζω στα μάτια και σε αποδέχομαι όπως κι αν είσαι…Με φωνάζεις με τ όνομα μου κ τρέχω κοντά σου γιατί νομίζω ότι θα μου χαϊδέψεις το κεφάλι….Σε κοιτάζω με τη γλώσσα μου να κρέμεται και νιώθεις το ποσό αποζητώ το χάδι κ την προσοχή σου….Έτσι κι ακούσω το τόνο της φωνής σου χαϊδευτικό, ακουμπώ στα πόδια σου κ ψάχνω τα χεριά σου για να κουρνιάσω, σε γλύφω ίσως λίγο ατσουμπαλα γιατί είμαι κουτάβι ακόμα, σου κουνάω την ουρά κι αναρωτιέμαι αν θέλεις να με παίξεις…
Εγώ είμαι ο Ρουντυ…..Με αστείρευτα αποθέματα τρυφερότητας κ συντροφικότητας, γυρεύω καταφύγιο στο ζεστό σου σπίτι η και στο κήπο σου ακόμα γιατί είμαι κ γενναίος φύλακας….Ξέρω τι με περιμένει εκεί έξω αργά η γρήγορα….Είδα τους γονείς κ τα αδέλφια μου να πεθαίνουν από φόλες, γνώρισα το κρύο, την πείνα,, τον αναίτιο διωγμό….Σώθηκα χάρη στην αγάπη κ την προστασία του ανθρώπου που από μικρακι με προστάτεψε και…..να’μαι τώρα…..σε περιμένω.
Σε μια πανσιον βλέπω τις μέρες να γίνονται νύχτες…δεν κινδυνεύω πια από τις φόλες…η ύπαρξη μου ολόκληρη διψά γι το ανθρώπινο σου χάδι….
Είναι πολλά ήδη τα ζώα μες το σπίτι κ δεν μπορώ να τον κρατήσω, όμως ήδη ζηλεύω οποίον τον βάλει στη ζωή του κ μεγαλώσει μαζί του…
Είναι μόνο 9 μηνών κ δεν θα μεγαλώσει άλλο, είναι ο γλυκοκουταβος που θα ομορφύνει τη ζωή σου…εμβολιασμένος, φροντισμένος, πιστός….έτοιμος ν αποκτήσει αγάπη και σπίτι
Τηλεφωνήστε μου για τον Ρουντακο στο 6945386096 η αν προτιμάτε το διαδίκτυο στο olgapeyi@otenet.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν ολα πανε καλα αυριο θα εχει σπιτακι ο καλος μου
ΕΠΕΙΓΟΝ...ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΣΑς ΕΝΕΡΓΕΙΑ....αυριο το μεσημερι να στελνετε θετικες σκεψεις στο ρουντακο......Ο ΡΟΥΝΤΥ ΣΑς ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....αντε να χαρει η αδικοχαμενη λιμπερτυ....το ξερω οτι μας κοιτα απο ψηλα η ψυχουλα της η φοβισμενη!!!
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Απίστευτο μου φάινεται.
Εύχομαι να βρουν και τα δυο σκυλάκια σύντομα σπίτι γιατι η πανσιόν μόνιμα δεν είναι λύση. Και όσο μεγαλώνουν μην ξεχνάς ότι θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
δρουσιλακο....εχεις δικιο οτι η πανσιον δεν ειναι λυση, ουτε κ την θελω...ομως αν δεν νιωσω διαισταντικα κ κυριολεκτικα καλα με τον ανθρωπο που τα θελει...δεν προχωρω σε υιοθεσια......ειναι θεμα εμπνευσης κ διαισθησης...τι αυρα εχει ο συνομιλητης μου...ειναι περιπλοκο, αλλα ετσι λειτουργω....
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
ας μην ειμαι αχαριστη....ειναι τοσο καλος κυριος κι ανθρωπος...μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι τετοιοι με χρυση καρδια......
Καλοτυχος σταθηκε ο χαζοκουταβος ρουντακος μου....χαλαλι!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχει ξετρελλαθει με τον ρουντακο....το καλο μου τυχερο παλικαρι!!!!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχετε ξανακουσει τετοιο ατυχημα???? Ο σκυλος εσωσε τη ζωη κ την αρτιμελεια του παιδιου!!!
Απωλειες: Ο μηχανοβιος εσπασε χερι, ο σκυλος εσπασε ποδι το παιδι δεν εσπασε τιποτα αλλα επαθε διασειση με σοκ κι αμνησια....4 μερες τωρα δεν θυμαται τιποτα....Ο κυρ σπυρος λογω δουλειας των γονιων του μενει συνεχεια μαζι του.....δεν ειναι σε θεση να σκεφτει εμενα το Ρουντυ....
Δεν ξερω τι θ απογινει...Ολα εξαρτωνται απο την πορεια της υγειας του παιδιου.....Εγω παντως δηλωνω ξανα διαθεσιμος για υιοθεσια......
Ειμαι ακομα και στη τυχη μου σουπερ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟΣ!!!!!!
Ελατε λοιπον να με γνωρισετε....ειμαι το κατι αλλο!!!
avrilio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool