Ρόκυ..το πιο χαρούμενο πλάσμα!!

Τι κουκλος ειναι αυτος καλε, τι αγορι πανεμορφο και ραχατρλιδικο, φτου σκορδα σου αγορι μου. :D
Ολους τους διαγωνισμους εσυ θα τους κερδιζες, ε και κανεναν να αφηνες για τον Λακη μας δεν θα μας πειραζε.;)

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!Αυτο βρε!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!Αυτο βρε!!!!:)
Απαπα, τιποτα δεν ξερετε απο την γλωσσα της πιατσας, ολα εγω πρεπει να σας τα μαθω πια.:P
Βγαινει απο το ραχατι, που ειναι η καλοπεραση στα τουρκικα, αρα ραχατλης ειναι αυτος που του αρεσει η καλοπεραση.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είσαι Θεά...τέλος..

Ούτε εγω το ξερα!! Μάθαμε κάτι κι απόψε, θα το πω σε μια φίλη μου Τουρκάλα να την εντυπωσιάσω!!

Μόλις διάβασα και την ιστορία της Ρόκυ και το πως έμεινε στην οικογένειά σας! Αυτό θα πει μοίρα! Να είστε πάντα δεμένες κι ευτυχισμένες μαζί!
ΥΓ: Ναι, είναι κούκλα, εννοείται!!!!!! Και έναν και δύο και 10 διαγωνισμούς θα κέρδιζε ασυζητητί!

Και υπάρχουν και περαιτέρω λεπτομέρειες, που έκαναν ακόμη πιο μοναδική την υιοθεσία της. Όπως για παράδειγμα, ότι η φιλοζωική ήθελε ένα όνομα κάποιου που θα την κρατούσε για να υπογράψει το σ/λαιο υιοθεσίας.Οι δικοί μου ούτε λόγος και κλαιγόμουν επί βδομάδες σε μια γειτόνισα, να υπογράψει αυτή, όπως και έγινε. Και τώρα η μάνα μου την πηγαίνει δυό βόλτες την ημέρα και της μαγειρεύει σπιτικό φαγητό. Ε, ρε ξύλο που θέλει!!!!!!!:P

Χαχαχαχα! Ε κάπως έτσι γίνεται συνήθως! Γκρίνια, γκρίνια αλλά μετά η αγάπη απλώνεται απέραντη...

Φωτογραφίες από τις διακοπές μας, σας έχουμε βάλει???Δεν σας έχουμε βάλει...
P9010294_zps6ed45648.jpg

P8300208_zps18e8a9a9.jpg

Πολύ μας αρέσουν οι διακοπές οικογενειακώς..εκτός από τα χαζόγατα, που δεν θέλουν να έρθουν.Αυτό βέβαια είναι καλό για εμένα, γιατί έτσι τρώω όλο το φαγητό..βέβαια τετοιοι που είναι αυτοί, μπορεί να μην έφεραν τις γάτες τους μαζί, αλλά υιοθέτησαν μια αδέσποτη εδώ πέρα να μου σπάει τα νεύρα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχααχαχαχαχαχχαχαχα,κουκλαρα η Ροκυ!:D
Βλεπω le chat μου,οτι μας αρεσει ο ιδιος τροπος διακοπων.Λατρευω το καμπινγκ!:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βέβαια τετοιοι που είναι αυτοί, μπορεί να μην έφεραν τις γάτες τους μαζί, αλλά υιοθέτησαν μια αδέσποτη εδώ πέρα να μου σπάει τα νεύρα...
:rofl: :rofl: Πεθαίνω λέμε!

χαχααχαχαχαχαχχαχαχα,κουκλαρα η Ροκυ!:D
Βλεπω le chat μου,οτι μας αρεσει ο ιδιος τροπος διακοπων.Λατρευω το καμπινγκ!:clapup:

Και εγώ το ίδιο Εφάκι. Δεν έχω πρόβλημα με τα ξενοδοχεία, αλλά σε σχέση με το καμπινγκ, πάντα υστερούν. Ειδικά αν είναι και ελεύθερο, όπου μπορεί να είναι και το μπουμπούκι μου χωρίς λουρί, είναι ασύγκριτο!!
Φωτεινή..την γάτα δεν την περίμενε και της ήρθε κεραμίδα της κυρίας..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back