elot cat
Νεοφερμένο μέλος
Τον λενε σιλβερ και ειναι παραπολυ ησυχος!!! Σας προτεινω να παρετε ενα και δεν θα χασατε!!!!
Μονο που του αρεσει πααραπολυ να κοιματε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koulisvaf
Νεοφερμένο μέλος
Κάλησπέρα σας,
Με λένε κυριάκο και είμαι έτοιμος να αγοράσω μια γάτα Russian Blue. το θέμα μου είναι ότι υποπτεύομαι το ενδεχόμενο να μην είναι καθαρόαιμη. θα ήθελα άμα μπορείτε να μου πείτε κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά (χρώμα τριχώματος, χρώμα ματιών κλπ) που έχουν οι Russian Blue και δεν αλάζουν με τίποτα.
Επίσης θα ήθελα μια ακόμη πληροφορία. Μόλις με είδε η μικρούλα κατευθείαν ανέβηκε επάνω μου και δεν ήθελε να κατέβει (την έβαζα στο κλουβάκι της και ξαναερχόταν πάνω μου). Ο πωλητής μου είπε "μάλλον σε διάλεξε... " Πίστεύετε ότι απλά προσπαθούσε να πουλήσει και το είπε ή ότι παίζει ρόλο η χημεία μεταξύ μας?
Συγχρήστε με αν όλα αυτά ακούγονται χαζά αλλά είναι ή πρώτη φορά που παίρνω γάτα και θέλω να μάθω τα βάσικά και στην συνέχεια όσο περισότερα γίνετε!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilovempouli
Νεοφερμένο μέλος
πριν λίγο καιρό μια φιλί m τη χτύπησε καταλάθος k από τότε δη ήθελε να πλησιάσει κανέναν εκτος από εμενα.τώρα πλησιάζει τις φίλες m αλλα δη είναι τόσο κοινωνικός όσο ήταν. μπορείτε να με βοηθήσετε????please!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
έχω υιοθετήσει έναν γατούλη ημίαιμο ρωσικο μπλε αλλα έχω ένα πρόβλημα!πριν λίγο καιρό μια φιλί m τη χτύπησε καταλάθος k από τότε δη ήθελε να πλησιάσει κανέναν εκτος από εμενα.τώρα πλησιάζει τις φίλες m αλλα δη είναι τόσο κοινωνικός όσο ήταν. μπορείτε να με βοηθήσετε????
please!!!
Πόσος καιρός πάει από το περιστατικό? Μήπως είναι πρόσφατο και απλά δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη?Τον χτύπησε πολύ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

και για να μπω στο θέμα κατευθείαν ψάχνω για ρώσικη μπλε από εκτροφείο.
γνωρίζει κάποιος πλέον αν υπάρχει κάποιο στην Ελλάδα; πληροφοριακά δεν υποστηρίζω τα πετ σοπ και γι'αυτό ψάχνω από εκτροφείο εκτός και αν τα πρώτα είναι η τελευταία μου επιλογή..
ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάντως δε βλέπω γιατί να ήταν τα pet shop ποτέ επιλογή. Υπάρχουν εκτροφείς και στην Ελλάδα και ακόμα περισσότεροι στο εξωτερικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
όσον αφορά τα εκτροφεία του εογ δεν έχουν γεννητούρια άμεσα
moukelis
Επιφανές μέλος
εξάλλου και για την πρώτη μου γάτα είχα περιμένει πάλι αρκετούς μήνες
moukelis
Επιφανές μέλος

Chara1983
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πανέμορφη πάντως, να την χαίρεστε!

moukelis
Επιφανές μέλος

Ivan_the_cat
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool