Ρώσικη μπλε

Εχω εναν κουκλο γατο που ειναι ρωσικη μπλε με βρετανικη .. Και οφειλω να πω πως ειναι πανεμορφος! Πραγματικα τετια γατα δεν εχω ξανα δει! :d τον εχω 3 μερες! Και ηδη τον εχω αγαπισει παραπολυυ!!! <3
Τον λενε σιλβερ και ειναι παραπολυ ησυχος!!! Σας προτεινω να παρετε ενα και δεν θα χασατε!!!!:clapup:
Μονο που του αρεσει πααραπολυ να κοιματε :worry::whistle::P:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Χαρακτηριστικά Γάτας Russian Blue

Κάλησπέρα σας,

Με λένε κυριάκο και είμαι έτοιμος να αγοράσω μια γάτα Russian Blue. το θέμα μου είναι ότι υποπτεύομαι το ενδεχόμενο να μην είναι καθαρόαιμη. θα ήθελα άμα μπορείτε να μου πείτε κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά (χρώμα τριχώματος, χρώμα ματιών κλπ) που έχουν οι Russian Blue και δεν αλάζουν με τίποτα.

Επίσης θα ήθελα μια ακόμη πληροφορία. Μόλις με είδε η μικρούλα κατευθείαν ανέβηκε επάνω μου και δεν ήθελε να κατέβει (την έβαζα στο κλουβάκι της και ξαναερχόταν πάνω μου). Ο πωλητής μου είπε "μάλλον σε διάλεξε... " Πίστεύετε ότι απλά προσπαθούσε να πουλήσει και το είπε ή ότι παίζει ρόλο η χημεία μεταξύ μας?

Συγχρήστε με αν όλα αυτά ακούγονται χαζά αλλά είναι ή πρώτη φορά που παίρνω γάτα και θέλω να μάθω τα βάσικά και στην συνέχεια όσο περισότερα γίνετε!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έχω υιοθετήσει έναν γατούλη ημίαιμο ρωσικο μπλε αλλα έχω ένα πρόβλημα! :( πριν λίγο καιρό μια φιλί m τη χτύπησε καταλάθος k από τότε δη ήθελε να πλησιάσει κανέναν εκτος από εμενα.τώρα πλησιάζει τις φίλες m αλλα δη είναι τόσο κοινωνικός όσο ήταν. μπορείτε να με βοηθήσετε????

please!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
έχω υιοθετήσει έναν γατούλη ημίαιμο ρωσικο μπλε αλλα έχω ένα πρόβλημα! :( πριν λίγο καιρό μια φιλί m τη χτύπησε καταλάθος k από τότε δη ήθελε να πλησιάσει κανέναν εκτος από εμενα.τώρα πλησιάζει τις φίλες m αλλα δη είναι τόσο κοινωνικός όσο ήταν. μπορείτε να με βοηθήσετε????

please!!!

Πόσος καιρός πάει από το περιστατικό? Μήπως είναι πρόσφατο και απλά δεν το έχει ξεπεράσει ακόμη?Τον χτύπησε πολύ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βοηθήσεις τον γατούλη να ξεπεράσει ένα γεγονός πριν το ξεπεράσει.. χρειάζεται χρόνο προφανώς αν και πιθανον να επιλέξει να συνεχίσει να συναναστρέφεται με σένα μόνο, ίσως και με κάποια άλλα (λίγα) άτομα που σταδιακά θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του. Η εμπιστοσύνη του όμως δεν μπορεί να κερδηθεί από την μια στιγμή στην άλλη, χρειάζεται να αρχίσει να συνδυάζει κάποια άτομα με θετικά. Π.χ μπορείς να βάζεις τη μαμά σου να του δίνει μια γατολιχουδιά κάποιες φορές ούτως ώστε να την συνδάσει με την γατολιχουδιά. Αλλά πάντα να αφήνετε στον γάτο το περιθώριο να φύγει όταν ο ίδιος το επιθυμεί και ποτέ να μην τον πιέζετε να μείνει, ή να τον κρατάτε χωρίς ο ίδιος να το θέλει. Να σου πω την αλήθεια όμως; Κάποια γατιά απλά δεν γουστάρουν την πολυκοσμία, προτιμούν να συναναστρέφονται μόνο με ένα άτομο, εκείνο που εμπιστεύονται 100%, εκείνο που τα φροντίζει.. κι αυτό σε τιμά ;)

βλέπω έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο μήνυμα..
και για να μπω στο θέμα κατευθείαν ψάχνω για ρώσικη μπλε από εκτροφείο.
γνωρίζει κάποιος πλέον αν υπάρχει κάποιο στην Ελλάδα; πληροφοριακά δεν υποστηρίζω τα πετ σοπ και γι'αυτό ψάχνω από εκτροφείο εκτός και αν τα πρώτα είναι η τελευταία μου επιλογή..
ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

www.eog.gr
Πάντως δε βλέπω γιατί να ήταν τα pet shop ποτέ επιλογή. Υπάρχουν εκτροφείς και στην Ελλάδα και ακόμα περισσότεροι στο εξωτερικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν είναι επιλογή συμφωνώ..
όσον αφορά τα εκτροφεία του εογ δεν έχουν γεννητούρια άμεσα

Πληροφοριακα παντα,δεν εναι ολα τα εκτροφεια με τοσες γατουλες ωστε να εχουν παντα μικρα διαθεσιμα,ειτε λογω χωρου,τροπου ζωης κτλ,ειτε συνειδητα,εμεις ας πουμε δεν θελουμε να εχουμε πανω απο δυο γεννες το χρονο.Οποτε ισως χρειαστει να περιμενετε για το γατακι των ονειρων σας,εγω για να παρω την τριχρωμη μικρη μου περιμενα δυο χρονια γιατι ηθελα απο συγκεκριμενους γονεις κι εκτροφειο.Οποτε φανταζομαι δεν ειναι πολυ δυσκολο να περιμενετε μερικους μηνες,ωστε να μην καταφυγετε σε πετ σοπ,με οτι αυτο συνεπαγεται.

θα συμφωνήσω..
εξάλλου και για την πρώτη μου γάτα είχα περιμένει πάλι αρκετούς μήνες

Οπότε καλή τυχη στην αναζήτηση και ελπίζω συντομα να έχετε το γατάκι που ψάχνετε στην αγκαλια σας.:)

ευχαριστώ :)

_MG_7834.JPG

Γεια σας!
Αυτή είναι η Σελίνα! Το νέο μέλος της οικογένειας! Μήπως ξέρετε αν ανήκει στη ράτσα russian blue?
Ευχαριστώ!:):)
Χαρά

Συνημμένα

• _MG_7834.JPG
    _MG_7834.JPG
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 87
  • _MG_7834.JPG
    _MG_7834.JPG
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 87
Αν και δεν ξέρω πολλά από τη συγκεκριμένη ράτσα, θα έλεγα ότι είναι πιθανόν.
Είναι πανέμορφη πάντως, να την χαίρεστε! :)

Kαλησπερα,η γατουλα σας ειναι πανεμορφη!Αν δεν εχει Pedigree,ή εστω οι γονεις της,δεν ειναι Μπλε Ρωσικη.;):)

Έχω κι εγώ μία!!! Είναι ο μικρούλης μου Ιβάν!!!:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Θα χαρούμε να γνωρίσουμε τον Ιβάν και να τον θαυμάσουμε και σε φωτο εδώ η σελίδα μας, όποτε επιθυμείς στη διάθεσή σου!
t09022.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back