Ρώσικη μπλε

Χμ...τι τον ταϊζεις;Συνηθως οσα τρωνε κονσερβα εχουν αρκετα πιο δυσοσμα κοπρανα απο οτι αυτα που τρωνε ξηρα τροδη.Αποπαρασιτωση εχει κανει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ξηρα δεν τρωει καθολου αλλα γενικα δεν εχει φαει κ πολυ αυτες τις μερες :(ξερω πως εχει κανει το πρωτο του εμβολειο"rabies"καπως ετσι..αυτο πρεπει να ειναι κ θα ρθει ο ιατρος να του κανει το επομενο απο δευτερα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρεπει να εχει κανει το τριπλο,ή το τετραπλο,δες το αυτοκολλητακι στο βιβλιαριο του.Επισης καπου στο βιβλιαριο πρεπει να γραφει αν εχει κανει εσωτερικη αποπαρασιτωση,το σκευασμα ειναι Banminth,Flutemnium,Drontal...κατι τετοιο.Καλο θα ηταν να του αρχισεις ξηρα τροφη...καλες ειναι οι κονσερβες αλλα δεν καλυπτουν ενα γατακι της ηλικιας του κατα τη γνωμη μου.

καταλαβα..θα ρθει κ γιατρος για το εμβολειο απο εβδομαδα κ θα μου πει..το βιβλιαριο ειναι ρουμανικο κ δεν καταλαβαινω κ πολλα:(τωρα αρχισε να τρωει κ ξηρα..το κλαμα δε σταματησε μονο..οσο δε τον εχω αγκαλια η δε τον χαιδευω νιαουριζει..

Εγω θα ελεγα αν του λειπει τοσο πολυ η παρεουλα και σας "παιρνει" οικονομικα και ψυχικα,να παρετε ενα γατακι ακομα.

το επεξεργαζομαι..τι θα ηταν καλυτερο του ιδιου η του αντιθετου φυλου??

Δεν εχει τοση σημασια αφου θα στειρωθουν...Ισως θα ηταν καλυτερα να βρειτε ενα ενηλικο γατακι που να εχει δειξει χαρακτηρα για να ειστε σιγουροι οτι ειναι κοινωνικο και απολαμβανει κι αυτο την παρεουλα.

λογικο πολυ μοθ ακουγεται..:)ευχαριστω..

καλησπερα εχω τον τζιντζερ και ολο στο μυαλο μου ειναι να του παρω μια παρεα .... ο τζιντζερ ειναι σιαμ αρσενικο και εχω βρει ενα ρωσσικο γκρι-ασημι 3 μηνων με πρασσινα ματακια απλα στο σαγονι του εχει μια κουκιδα ασπρο ειναι αρσενικο και ηθελα παρα πολυ την γνωμη σας,,, ειναι καθαροαιμο γιατι η γυναικα μου λει πως εχει και pedigree σε περιπτωση που το θελω,, στο γατακι μου το δινει 160 ευρω με τα εμβολια του εχει κανει 2 μου ειπε και πως δεν χρειαζεται αλλο .... και εχω 2 αποριες

1) με τον τζιντζερ που ειναι σιαμ κανει να τον παρω? που και αυτος ειναι αρσενικο ρωσσικο... και τα 2 θα τα στειρωσω
2) η ασπρη κουκιδα ειναι ελλατωμα και δεν ειναι γνησιο... ? γιατι αυτη μου ειπε πως ειναι γνησιο απλα δεν μπορει να λαβει σε διαγωνισμο μερος

σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι αυριο θα παω να τον δω και μαλλον δεν θα κρατηθω,, ευχαριστω πολυ πολυ

1. αποψη μου να στειρωσεις τον τζιτζερ κ μετα να παρεις αλλη γατα..ειτε αρσενικο ειτε θηλυκο
2. ναι , φανταζομαι μια ασπρη κουκκιδα θα ειναι σαν ελαττωμα, ασχετα αν ειναι καθαροαιμο ή οχι..προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι καθαροαιμο το γατιο..το πεντικρι στο εδειξε?τα πεντικρι των γονιων?
εσυ γιατι θες ρωσακι? λογω εμφανισης? αν ναι, υπαρχουν παρα πολλα γκριζακια-μπλεδακια που μοιαζουν με ρωσακια, θελουν σπιτακι κ ειναι κ δωρεαν.;)

Συμφωνω με την Εβελυν,ριξε μια ματια κι εδω πριν αποφασισεις.Κατα τη γνωμη μου δε θα πρεπει να βασιστεις στο ποσο γλυκο ειναι το γατακι,ολα τα γατακια γλυκα ειναι,αλλα καλο ειναι αν δεν εχει γινει η εκτροφη του σε ανθρωπινες συνθηκες και με υπευθυνοτητα να μην διαιωνιζουμε αυτη την κατασταση.

αμα εβρισκα ενα που να μοιαζει με ρωσακι και να ειχε πρασινα ματακια θα το επαιρνα

Αυτον τον κουκλο τον εχεις δει;
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-γατούλης-γκριζάκος-μπλεδάκος-ημίαιμος.226580/
Ειναι λιγο πιο μακρυτριχος απο τη μπλε ρωσσικη,θα ελεγα οτι μοιαζει περισσοτερο με Nebelung με το χειμωνιατικο του τριχωμα.
DSCF0156.jpg

DSCF00742.jpg

DSCF00762.jpg

θα παω σημερα δωρα να δω το περσικο ευχομαι να μου αρεσει και να το παρω!!!!!!!!

πιο περsικο καλε?? :P

η βουλα μου βρηκε ενα περσικο λευκο αλλα τελικα το πηραν, πηγα φλοισβο σημερα αλλα δεν μπορεσα να βγαλω κανενα ηταν ολα μεσα

αν δεν βιαζεσαι σιγουρα θα βρεις μπλεδακι ή μακρυτριχο σε αγγελιες.:)

Mα δεν ειναι υπεροχες;Ζωντανα εργα τεχνης...
n1187497841301416052857.jpg
n118749784130141598395.jpg
n118749784130141597196.jpg
n1187497841301415969987.jpg
n1187497841301415959798.jpg
n1187497841301415874682.jpg

img6249m.jpg
img6242m.jpg
img3112j.jpg
gytta20.jpg
gytta19.jpg
gytta18.jpg
gytta17.jpg
gytta15.jpg

gytta13.jpg
gytta10.jpg
gytta9.jpg
gytta8.jpg
gytta6.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back