Ρώτα με να σε ρωτώ (MyCat Version)

είχε φέρει μέσα ένα σπουργίτι και άρχισε να χοροπηδάει πάνω στα έπιπλα για να το πιάσει, με αποτέλεσμα να μας γεμίσει φτερά και σπασμένα πιάτα (μετά του πήραμε όμως το πουλί που είχε λυποθημήσει και το αφήσαμε ελεύθερο)

η ίδια ερώτηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικότερα και λόγω δουλειάς και λόγω χόμπι περνάω αρκετές ώρες την ημέρα σπίτι, καθισμένος στο γραφείο μου. Οπότε είχα δώσει κάτι παραπάνω και είχα πάρει μία δερμάτινη πολύ αναπαυτική πολυθρόνα για να μην επιβαρύνω την μέση και την πλάτη μου χωρίς λόγω. Η έτσι υπολόγιζα εγώ τουλάχιστον, γιατί ο Garfield ανακάλυψε ότι δεν είναι πολυθρόνα αλλά ονυχοδρόμιο για να ξύνει τα νύχια του και να ζυμώνει... Το ονυχοδρόμιο του ούτε να το φτύσει απ' όταν ανακάλυψε την πολυθρόνα... Ε μην τα πολυλογώ, στην αρχή τον μάλωνα συνέχεια όταν το έκανε αλλά με τον καιρό...πέρασε το δικό του. Τώρα πλέον είναι η μισοκατεστραμένη πολυθρόνα μου και το πολύτιμο ονυχοδρόμιο του ταυτόχρονα! :P

Κάτι που έκανε που σας έκανε να νιώσετε περήφανοι γατογονείς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ενώ εισέβαλε με ορμή στο σπίτι ο σκύλος της ξαδέρφης μου γαυγίζοντας προς την Ήρα, εκείνη ούτε πήρε αμυντική στάση επίθεσης ούτε γρύλιζε απλά έκατσε πιο πίσω και τον κοιτούσε και δεν κρύφτηκε!!!!!! Και ακόμη δεν την είχαμε στειρώσει...
Και όταν την είχαμε βρει ήταν πολύ φιλική και ναζιάρα και έμαθε κατευθείαν την αμμολεκάνη της!
Και γενικότερα είμαι για όλα περήφανη!!!!! Το λατρεύω το σκασμένο!!! :inlove::inlove:

Ποιο είναι το αγαπημένο τους "ονυχοδρόμιο" στο σπίτι??
..Εμένα μου έχει τσακίσει 2 τσάντες....

το χαλάκι της πόρτας

τι φαγητό τους αρέσει, που δεν κάνει όμως να το τρώνε;

Εμένα κυρίως το ονυχοδρόμιό τους και το ψάθινο καλάθι απλύτων. Αλλά αρέσκονται να ξύνουν νυχάκια και σε καναπέ και κρεβάτι, ενίοτε και στην πολυθρόνα του γραφείου. Νομίζω όμως αν είχα άλλα ένα-δυο ονυχοδρόμια σε εύστοχα σημεία (τρίβοντας και λίγη βαλεριάνα, χεχε!), ή αν τα μάλωνα λίγο περισσότερο, θα το έκοβαν. Τα έχω όμως κακομαθημένα! :)

Τι σχέση έχει με τις κουρτίνες;;

Τις λατρεύει, παίζει μαζί τους με τις ώρες, κυλιέται μέσα τους και τις τραβολογάει αλλά κατά περίεργο τρόπο δεν χρησιμοποιεί τα νύχια του και δεν τους έχει κάνει το παραμικρό γδάρσιμο! Άβυσσος η ψυχή του Garfield! :hmm:

Το πιο περίεργο μέρος που τον/την έχετε ανακαλύψει να κρύβεται. (αφού πρώτα σας κοψοχόλιασε που τον/την ψάχνατε και δεν τον/την βρίσκατε)! :P

Υγ: Sorry Μαυρούλη, δεν είχα δει το σχόλιο σου!!! Δυστυχώς του αρέσουν τα γλυκά...

Τελευταία επεξεργασία:
Εντοιχισμένη σε ράφι (Ρόζα). Εντάξει, δεν κρυβόταν ακριβώς, αλλά καθόταν ακίνητη και αμίλητη και δεν την έπιανε το μάτι μου, ήταν ένα με το ντεκόρ. Ολόμαυρη σκατούλα.

Ποιά ήταν η πιό τρομαχτική εμπειρία για το γατούλη/ τη γατοούλα σας; Πώς αντέδρασε;

η πρωτη φορα που τα εβαλα σε ξεχωριστες γατοφορους για ξνα τα παω στον κτηνιατρο καθοτι ειχε γινει λιγο τεραστιος κ την καημενη την ζοριζε κ απο το αγχος του κ παρολο που τους μιλαγα στην διαδρομη αυτος μας εχεσε ..και του ειχα κ το αγαπημενο του καλυμμα..απο τοτε απλα αγορασα μια μεγαλη γατοφορο κ τα δυο μεσα..

αρεσει στον γατακι σας να πινει απο την βρυση?κ τι κανετε γι αυτο?

δεν εχω δει ποτέ την δικιά μου να πίνει απο την βρύση.

Τι περίεργες συνήθειες έχει η γάτα σου

Μια περίεργη αλλά ταυτόχρονα πολύ γλυκιά συνήθεια του είναι ότι όταν είτε τον χαϊδεύουμε και έχει διάθεση για χάδια, είτε τον χαϊδεύουμε και νυστάζει και είναι έτοιμος να κοιμηθεί, πιπιλάει το δεξί του χεράκι, στο σημείο ανάμεσα στην πατούσα και τον αγκώνα.

Στην αρχή ο γιατρός μας είχε πιστέψει ότι έχει κάποια δερματίτιδα και γι αυτό γλύφεται επίμονα εκεί, αλλά μόλις του εξηγήσαμε κάθε πότε το κάνει και ότι στην ουσία δεν γλύφει αλλά πιπιλάει μας είπε ότι είναι θέμα συμπεριφοράς και ότι μπορεί να του έμεινε επειδή χωρίστηκε νωρίς από την οικογένεια του και αυτός ήταν ο τρόπος του για να ηρεμεί, ίσως αυτό όταν ήταν νεογέννητος το έκανε στη μαμά του η στα αδέρφια του. (βέβαια ο γιατρός λέει βλακείες, γιατί εμείς είμαστε η οικογένεια του! Άντε μπράβο! Ακούς εκεί χωρίστηκε από την οικογένεια του!!!) :pfff:

Τι σας κέρδισε πάνω του/της και τον/την επιλέξατε?

Η Ξένια μου με κέρδισε την πρώτη στιγμή που την είδα στον δρόμο. Σαράντα ημερών γατάκι να έρχεται νιαουρίζοντας κατά πάνω σου για αγκαλίτσες, είναι να μην σε κερδίσει?

Ποια ήταν η πιο περίεργη αντίδραση που είχε η γατούλα σας όταν είδε κάτι καινούριο?

Εκανε μια καθετη προσαπογειωση μολις ακουσε τον ηχο της φυσαρμονικας, μεχρι το ταβανι κοντεψε να φτασει. Η Ζουζουκα μου αυτο.

Τι φοβαται περισσοτερο η γατουλα σου;

Χωρίς αμφιβολία την ηλεκτρική σκούπα! Είναι ο χειρότερος εφιάλτης του! Με τον που την βλέπει, πριν ακόμα την βάλουμε στην πρίζα, τρέχει όσο πιο μακριά μπορεί και κρύβεται κάτω από κρεβάτια και γενικότερα όπου μπορεί!

Η ωραιότερη σας ανάμνηση μαζί του/της μέχρι τώρα?

Νομίζω ένα απόγευμα που κοιμόμασταν στον καναπέ και είχε χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα και καθώς ξύπνησα την είδα που κοιμόταν αγκαλίτσα στο χέρι μου... Το είχε τυλίξει με τα δυό της ποδαρακια.... :inlove::inlove: Κι άλλες φορές, απλά αυτή μου ήρθε τώρα... Γενικά όταν σου δείχνει πως κατά βάθος σ' αγαπά...

Ποια είναι η μεγαλύτερη γκάφα που κάνατε όσον αφορά τη γάτα σας;

Νομίζω ένα απόγευμα που κοιμόμασταν στον καναπέ και είχε χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα και καθώς ξύπνησα την είδα που κοιμόταν αγκαλίτσα στο χέρι μου... Το είχε τυλίξει με τα δυό της ποδαρακια.... :inlove::inlove: Κι άλλες φορές, απλά αυτή μου ήρθε τώρα... Γενικά όταν σου δείχνει πως κατά βάθος σ' αγαπά...

Ποια είναι η μεγαλύτερη γκάφα που κάνατε όσον αφορά τη γάτα σας;

Η μόνιμη γκάφα που έκανα και κάνω, είναι να ξεχνώ οτι οι γατίσιες κύριες αισθήσεις της είναι σε πολλαπλάσιο βαθμό οξύτερες από τις δικές μας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται):P

Ποιό είναι το πιο μόνιμα αγαπημένο παιχνίδι που ασχολείται?

Τα δαχτυλα των ποδιων μου οταν ειμαι σκεπασμενη στο κρεββατι, σε ολα τα γατια μου ομως!:/:

Απο οσα κανει, τι σε κανει να λοιωνεις;

Τα δαχτυλα των ποδιων μου οταν ειμαι σκεπασμενη στο κρεββατι, σε ολα τα γατια μου ομως!:/:

Απο οσα κανει, τι σε κανει να λοιωνεις;

Όταν της λεω γλυκά "Τι έιναι κοπελάρα μου? Τι κάνει η ζουζούνα μου?" και αμέσως γυρίζει και μου κάνει βαρελάκια!:jumpy:

Πιστεύεις οτι η/ο γάτα/ος σου σου μοιάζει? (υπάρχει η απόψη την οποία μάλλον ενστερνίζομαι, οτι μετά από καιρό το κατοικίδιο αρχίζει και μοιάζει στον ιδιοκτήτη του:P)

Μονο δυο απο τα γατια μου εχουν δειξει τετοια στοιχεια, ο Κοναν και η Ζουζου, ισως επειδη τα πηρα πολυ μικρα και μεγαλωνοντας νομιζαν πως ειναι ανθρωποι.:P

Ποια ειναι η αγαπημενη του/της σταση για υπνο;

Κουλουριάζεται στο πλάι και βάζει τα ποδαράκια της κάτω από το κεφάλι της, αν είναι και στην αγκαλιά μου δεν ξεκουνιέται με τίποτα!

Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που της αρέσει να τρώει?

Το χώμα της Claudette. :mad: (όπου Claudette ο φύκος μου, τον οποίο αρχικά είχα αγοράσει για το γραφείο και τον έφερα εδώ αργότερα... αλλά πλέον λέω να ξαναεπιστρέψω στη δουλειά :hehe: )

Πού της αρέσει να κάνει να νυχάκια της, ειδικά πέρα από το γατόδεντρο...;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back