MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
η ίδια ερώτηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάτι που έκανε που σας έκανε να νιώσετε περήφανοι γατογονείς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όταν την είχαμε βρει ήταν πολύ φιλική και ναζιάρα και έμαθε κατευθείαν την αμμολεκάνη της!
Και γενικότερα είμαι για όλα περήφανη!!!!! Το λατρεύω το σκασμένο!!!

Ποιο είναι το αγαπημένο τους "ονυχοδρόμιο" στο σπίτι??
..Εμένα μου έχει τσακίσει 2 τσάντες....
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
τι φαγητό τους αρέσει, που δεν κάνει όμως να το τρώνε;

Τι σχέση έχει με τις κουρτίνες;;
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το πιο περίεργο μέρος που τον/την έχετε ανακαλύψει να κρύβεται. (αφού πρώτα σας κοψοχόλιασε που τον/την ψάχνατε και δεν τον/την βρίσκατε)!

Υγ: Sorry Μαυρούλη, δεν είχα δει το σχόλιο σου!!! Δυστυχώς του αρέσουν τα γλυκά...
Ποιά ήταν η πιό τρομαχτική εμπειρία για το γατούλη/ τη γατοούλα σας; Πώς αντέδρασε;
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
αρεσει στον γατακι σας να πινει απο την βρυση?κ τι κανετε γι αυτο?
bulukitsa
Νεοφερμένο μέλος
Τι περίεργες συνήθειες έχει η γάτα σου
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην αρχή ο γιατρός μας είχε πιστέψει ότι έχει κάποια δερματίτιδα και γι αυτό γλύφεται επίμονα εκεί, αλλά μόλις του εξηγήσαμε κάθε πότε το κάνει και ότι στην ουσία δεν γλύφει αλλά πιπιλάει μας είπε ότι είναι θέμα συμπεριφοράς και ότι μπορεί να του έμεινε επειδή χωρίστηκε νωρίς από την οικογένεια του και αυτός ήταν ο τρόπος του για να ηρεμεί, ίσως αυτό όταν ήταν νεογέννητος το έκανε στη μαμά του η στα αδέρφια του. (βέβαια ο γιατρός λέει βλακείες, γιατί εμείς είμαστε η οικογένεια του! Άντε μπράβο! Ακούς εκεί χωρίστηκε από την οικογένεια του!!!)

Τι σας κέρδισε πάνω του/της και τον/την επιλέξατε?
A-Ch
Νεοφερμένο μέλος
Ποια ήταν η πιο περίεργη αντίδραση που είχε η γατούλα σας όταν είδε κάτι καινούριο?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τι φοβαται περισσοτερο η γατουλα σου;
Garfieldakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ωραιότερη σας ανάμνηση μαζί του/της μέχρι τώρα?

Κι άλλες φορές, απλά αυτή μου ήρθε τώρα... Γενικά όταν σου δείχνει πως κατά βάθος σ' αγαπά...Ποια είναι η μεγαλύτερη γκάφα που κάνατε όσον αφορά τη γάτα σας;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Νομίζω ένα απόγευμα που κοιμόμασταν στον καναπέ και είχε χωθεί κάτω από τα σκεπάσματα και καθώς ξύπνησα την είδα που κοιμόταν αγκαλίτσα στο χέρι μου... Το είχε τυλίξει με τα δυό της ποδαρακια....Κι άλλες φορές, απλά αυτή μου ήρθε τώρα... Γενικά όταν σου δείχνει πως κατά βάθος σ' αγαπά...
Ποια είναι η μεγαλύτερη γκάφα που κάνατε όσον αφορά τη γάτα σας;
Η μόνιμη γκάφα που έκανα και κάνω, είναι να ξεχνώ οτι οι γατίσιες κύριες αισθήσεις της είναι σε πολλαπλάσιο βαθμό οξύτερες από τις δικές μας (με ό,τι αυτό συνεπάγεται)

Ποιό είναι το πιο μόνιμα αγαπημένο παιχνίδι που ασχολείται?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Απο οσα κανει, τι σε κανει να λοιωνεις;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τα δαχτυλα των ποδιων μου οταν ειμαι σκεπασμενη στο κρεββατι, σε ολα τα γατια μου ομως!
Απο οσα κανει, τι σε κανει να λοιωνεις;
Όταν της λεω γλυκά "Τι έιναι κοπελάρα μου? Τι κάνει η ζουζούνα μου?" και αμέσως γυρίζει και μου κάνει βαρελάκια!

Πιστεύεις οτι η/ο γάτα/ος σου σου μοιάζει? (υπάρχει η απόψη την οποία μάλλον ενστερνίζομαι, οτι μετά από καιρό το κατοικίδιο αρχίζει και μοιάζει στον ιδιοκτήτη του
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ποια ειναι η αγαπημενη του/της σταση για υπνο;
A-Ch
Νεοφερμένο μέλος
Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που της αρέσει να τρώει?
(όπου Claudette ο φύκος μου, τον οποίο αρχικά είχα αγοράσει για το γραφείο και τον έφερα εδώ αργότερα... αλλά πλέον λέω να ξαναεπιστρέψω στη δουλειά
)Πού της αρέσει να κάνει να νυχάκια της, ειδικά πέρα από το γατόδεντρο...;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool