Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Πιανεις κουβεντα με την γατουλα σου;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο Θανάσης δεν απαντάει, ακούει όμως και χαίρεται. Με την άλλη που νιαουρίζει τελευταία σαν διαολεμένη κάνουμε και ερωταπαντήσεις!
-Τί κάνεις Ρόζα;
-Νιάου
-Μπράβο ωραία νέα
-Νιάου
-Σοβαρά; Πότε
-Νιάου
-Μπράβο κούκλα μου
-Νιάου
κ.ο.κ.
Πως αντιδρούν στο χτένισμα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πως διαλέξατε το γατάκι σας;
Ναι, όλοι στο γατοσάιτ βρήκαμε, εκτός από το Γίδι! Της τα κρύβει η Μπριάμ για να τη βασανίζει!!![]()

Εννοείται! Με τη Μίσι πίνουμε και καφέ μαζί! Μεγάλη αγάπη! Ο Ορφέας είναι πολλά βαρύς, ολιγόλογος...
Πως διαλέξατε το γατάκι σας;
Την είδα στην αγγελία μίας φιλοζωικής κι είπα τέτοια γυναικάρα με τη γοητεία μιας ξανθιάς, τη σοφία μιας ασπρομάλλας και την εξυπνάδα μιας μελαχρινής πρέπει να την κάνω δική μου

Κοιμάστε μαζί με το γατούλι σας τα βράδια;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Τι κανει η γατουλα σας οταν μαγειρευετε;
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Αν παίρνατε ποτέ ράτσα, ποια θα προτιμούσατε?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Την ερωτηση της Elko, πως αντιδραει στο χτενισμα;
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Ποιά είναι η σχέση της γάτας σου με το μπαλκόνι?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ποιο ειναι το πιο συγκινητικο πραγμα που εκανε ποτε;
Η ίδια ερώτηση

Η ίδια ερώτηση
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ιδια ερωτηση.
Πριν χρονια, ελειπα στην δουλεια Σαββατο πρωι και ο αντρας μου κοιμοταν. Εκεινη την ωρα επαθε η πεθερα μου καρδιακη κριση και ο αντρας μου δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Πηγε λοιπον η Ζουζουκα μου, ανεβηκε σε ενα επιπλο που ειχαμε στον διαδρομο, επεσε πανω στο πομολο και ανοιξε την πορτα και αρχισε να του νιαουριζει, μεχρι που σηκωθηκε και τον πηγε μεχρι το δωματιο της πεθερας μου. Τι κοριτσακι ειχα ομως!
Ιδια ερωτηση.
Αι στο καλό! Ανατρίχιασα....
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

η ίδια ερώτηση
Ποια είναι η μεγαλύτερη παραξενιά της γατούλας σας;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ιδια ερωτηση.

Και τα μπιγκουντί την τρελαίνουν, αλλά αυτό δε με νοιάζει τόσο μιας και δε φτιάχνω τα μαλλιά μου.
Νέα ερώτηση, για να μην κολλάμε:
Τι χρώμα(τα) έχουν τα πατουχάκια του γατόπαιδού σου;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αυτη η τρελλα της με τα ταμπον ειναι λοιπον το πιο παραξενο που εχω δει σε γατα!Τα ταμπόν. Δεν μπορώ να έχω περίοδο, με το που θα τα δει, έστω και με την άκρη του ματιού της, θα τα διεκδικήσει.
Και τα μπιγκουντί την τρελαίνουν, αλλά αυτό δε με νοιάζει τόσο μιας και δε φτιάχνω τα μαλλιά μου.
Νέα ερώτηση, για να μην κολλάμε:
Τι χρώμα(τα) έχουν τα πατουχάκια του γατόπαιδού σου;

Λοιπον στο θεμα μας, του Κοναν ειναι ροζουλια και της Τασουλας ειναι πολυχρωμα, εχει ακομα και μαυρο.
Τι χρωμα εχουν τα αυτακια της γατουλας σου;
MarwΜew
Νεοφερμένο μέλος
Αυτη η τρελλα της με τα ταμπον ειναι λοιπον το πιο παραξενο που εχω δει σε γατα!
Λοιπον στο θεμα μας, του Κοναν ειναι ροζουλια και της Τασουλας ειναι πολυχρωμα, εχει ακομα και μαυρο.
Τι χρωμα εχουν τα αυτακια της γατουλας σου;
χμμμμμ.....μαυρο,σκουρο καφετι και ξανθο, με ασπρες τριχουλες να βγαινουν απο μπροστα....σωστη παλετα....
ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχετε δει το ζουζούνι σας να κάνει? (εμενα ειναι απο τα πιο τρελα γατια που εχω δει.....δεν περναει μερα που να μην με κανει να ξεκαρδιζομαι στα γελια)
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Ποια ηταν η φορα που φοβηθηκατε περισσοτερο για τον/την γατουλα/η σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool