Ρώτα με να σε ρωτώ (MyCat Version)

Μικρο και μαυρουλακι.:inlove::inlove::inlove:

Πιανεις κουβεντα με την γατουλα σου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται!
Ο Θανάσης δεν απαντάει, ακούει όμως και χαίρεται. Με την άλλη που νιαουρίζει τελευταία σαν διαολεμένη κάνουμε και ερωταπαντήσεις!
-Τί κάνεις Ρόζα;
-Νιάου
-Μπράβο ωραία νέα
-Νιάου
-Σοβαρά; Πότε
-Νιάου
-Μπράβο κούκλα μου
-Νιάου
κ.ο.κ.

Πως αντιδρούν στο χτένισμα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται! Με τη Μίσι πίνουμε και καφέ μαζί! Μεγάλη αγάπη! Ο Ορφέας είναι πολλά βαρύς, ολιγόλογος...

Πως διαλέξατε το γατάκι σας;

Ναι, όλοι στο γατοσάιτ βρήκαμε, εκτός από το Γίδι! Της τα κρύβει η Μπριάμ για να τη βασανίζει!! :D

:cry_x::cry_x::teasing:

Εννοείται! Με τη Μίσι πίνουμε και καφέ μαζί! Μεγάλη αγάπη! Ο Ορφέας είναι πολλά βαρύς, ολιγόλογος...

Πως διαλέξατε το γατάκι σας;

Την είδα στην αγγελία μίας φιλοζωικής κι είπα τέτοια γυναικάρα με τη γοητεία μιας ξανθιάς, τη σοφία μιας ασπρομάλλας και την εξυπνάδα μιας μελαχρινής πρέπει να την κάνω δική μου :D

Κοιμάστε μαζί με το γατούλι σας τα βράδια;

Κοιμομουνα, ειναι τωρα μερικες μερες που αφηνω στον καναπε μια καινουργια κουβερτουλα που χρησιμοποιουμε τα βραδυα που καθομαστε εκει και πανε και κοιμουνται σ' αυτην και μενα δεν με καταδεχονται πια.:(

Τι κανει η γατουλα σας οταν μαγειρευετε;

Έρχεται ανά φάσεις στην κουζίνα, σηκώνεται στα 2 πόδια πατώντας στο ντουλάπι και αρχίζει νιάου, νιάου, νιάου λέμεεεεε!!!!!:P

Αν παίρνατε ποτέ ράτσα, ποια θα προτιμούσατε?

Νορβηγικου δασους οπωσδηποτε, τις λατρευω.

Την ερωτηση της Elko, πως αντιδραει στο χτενισμα;

Ασχολίαστο.. προσπαθεί να φύγει, γυρνάει να με δαγκώσει, γρατζουνάει και νιαουρίζει σπαρακτικά. Αν ακούει κανείς θα νομίζει πραγματικά ότι την κακοποιούμε..:P

Ποιά είναι η σχέση της γάτας σου με το μπαλκόνι?

Ερωτικη θα ελεγα, το λατρευουν ολα, συμπεριλαμβανομενου και του White.

Ποιο ειναι το πιο συγκινητικο πραγμα που εκανε ποτε;

Όταν ο Θανάσης είχε χτυπήσει από πτώση και τον είχαμε αναγκαστικά κάποιες μέρες σε κλουβί, η Ρόζα κοιμόταν συνέχεια μπροστά από το κλουβί και προσπαθούσε να τον βοηθήσει να "δραπετεύσει". Έξυνε και του άνοιγε τρύπες στο χαρτόκουτο...

Η ίδια ερώτηση

Το μωράκι μου μετά τη στείρωση τριγυρνούσε τρεκλίζοντας προσπαθώντας να συνέλθει από τη νάρκωση και όλο κοντά μου βρισκόταν... Στο τέλος κατάφερε να ηρεμήσει κι αποκοιμήθηκε μόνο όταν ξάπλωσα από πάνω της.... Η ψυχή μου... :'(

Η ίδια ερώτηση

Πριν χρονια, ελειπα στην δουλεια Σαββατο πρωι και ο αντρας μου κοιμοταν. Εκεινη την ωρα επαθε η πεθερα μου καρδιακη κριση και ο αντρας μου δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Πηγε λοιπον η Ζουζουκα μου, ανεβηκε σε ενα επιπλο που ειχαμε στον διαδρομο, επεσε πανω στο πομολο και ανοιξε την πορτα και αρχισε να του νιαουριζει, μεχρι που σηκωθηκε και τον πηγε μεχρι το δωματιο της πεθερας μου. Τι κοριτσακι ειχα ομως!

Ιδια ερωτηση.

Πριν χρονια, ελειπα στην δουλεια Σαββατο πρωι και ο αντρας μου κοιμοταν. Εκεινη την ωρα επαθε η πεθερα μου καρδιακη κριση και ο αντρας μου δεν πηρε χαμπαρι τιποτα. Πηγε λοιπον η Ζουζουκα μου, ανεβηκε σε ενα επιπλο που ειχαμε στον διαδρομο, επεσε πανω στο πομολο και ανοιξε την πορτα και αρχισε να του νιαουριζει, μεχρι που σηκωθηκε και τον πηγε μεχρι το δωματιο της πεθερας μου. Τι κοριτσακι ειχα ομως!

Ιδια ερωτηση.

Αι στο καλό! Ανατρίχιασα....

όταν λείπαμε διακοπές για δέκα μέρες τον αφήσαμε κάτω. κάποιες μέρες τον έψαχναν, τον έψαχναν και τελικά τον βρήκαν να κάθεται μπροστά από την πόρτα μας και να την κοιτάζει :'(

η ίδια ερώτηση

Χμμμμ για να ξεκολλήσει λίγο το πράγμα, να πω πως ο Ορφίκος ήταν συγκινητικό που μόλις μπήκε σπίτι και αποφασίσαμε να τον πλύνουμε (διότι τα είχε κάνει πάνω του στον δρόμο ο καημενούλης) γουργούριζε ενώ τον κάναμε μπανάκι! Με το τηλέφωνο του ντους από πάνω του ρε παιδιά! Αλλά γουργουρητό από τα λίγα, ακουγόταν παντού! Κι επίσης λιώνω όταν τα βλέπω να πλένουν ταυτόχρονα το ένα το άλλο, πχ ο Ορφέας να πλένει τη Μίσι στο λαιμό κι αυτή να τον πλένει στην πλάτη... Πόσο συγκινητικό! Συνήθως συμβαίνει όταν είμαι ξαπλωμένη μαζί τους στον καναπέ και που να προλάβω να πάρω κάμερα, θα το έχω χαλάσει!

Ποια είναι η μεγαλύτερη παραξενιά της γατούλας σας;

Η μεγαλυτερη παραξενια της Τασουλας ειναι οτι ερχεται και σου τριβεται θελοντας χαδια και μολις απλωσεις το χερι σου να την χαιδεψεις σου κοβει κομματι, το καθαρμα.:P

Ιδια ερωτηση.

Τα ταμπόν. Δεν μπορώ να έχω περίοδο, με το που θα τα δει, έστω και με την άκρη του ματιού της, θα τα διεκδικήσει. :confused:
Και τα μπιγκουντί την τρελαίνουν, αλλά αυτό δε με νοιάζει τόσο μιας και δε φτιάχνω τα μαλλιά μου.

Νέα ερώτηση, για να μην κολλάμε:
Τι χρώμα(τα) έχουν τα πατουχάκια του γατόπαιδού σου;

Τα ταμπόν. Δεν μπορώ να έχω περίοδο, με το που θα τα δει, έστω και με την άκρη του ματιού της, θα τα διεκδικήσει. :confused:
Και τα μπιγκουντί την τρελαίνουν, αλλά αυτό δε με νοιάζει τόσο μιας και δε φτιάχνω τα μαλλιά μου.

Νέα ερώτηση, για να μην κολλάμε:
Τι χρώμα(τα) έχουν τα πατουχάκια του γατόπαιδού σου;
Αυτη η τρελλα της με τα ταμπον ειναι λοιπον το πιο παραξενο που εχω δει σε γατα!:hehe:
Λοιπον στο θεμα μας, του Κοναν ειναι ροζουλια και της Τασουλας ειναι πολυχρωμα, εχει ακομα και μαυρο.

Τι χρωμα εχουν τα αυτακια της γατουλας σου;

Αυτη η τρελλα της με τα ταμπον ειναι λοιπον το πιο παραξενο που εχω δει σε γατα!:hehe:
Λοιπον στο θεμα μας, του Κοναν ειναι ροζουλια και της Τασουλας ειναι πολυχρωμα, εχει ακομα και μαυρο.

Τι χρωμα εχουν τα αυτακια της γατουλας σου;

χμμμμμ.....μαυρο,σκουρο καφετι και ξανθο, με ασπρες τριχουλες να βγαινουν απο μπροστα....σωστη παλετα....

ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχετε δει το ζουζούνι σας να κάνει? (εμενα ειναι απο τα πιο τρελα γατια που εχω δει.....δεν περναει μερα που να μην με κανει να ξεκαρδιζομαι στα γελια)

Λοιπον το πιο τρελλο που κανει ο Κοναν (κατα την αποψη μου παντοτε) ειναι αυτο το απαυτοζυμωμα που κανει σε ρουχα μου, τωρα του εχω δωσει μια ρομπα μου που εχει πια γινει χαλια και αφου την αρπαξει με τα δοντια και την ζυμωσει καμποση ωρα, την παιρνει αναμεσα στα ποδια του, κατεβαινει απο το κρεββατι και προχωραει μαζι με αυτην, ζυμωνοντας την παντοτε και ειναι εκπληκτικα γελοιος. Ξερω πως η περιγραφη που κανω ειναι φτωχη, αν τον βλεπατε θα καταλαβαινατε.:eek:

Ποια ηταν η φορα που φοβηθηκατε περισσοτερο για τον/την γατουλα/η σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back