ΣΠΑΖ - φτηνές στειρώσεις για αδέσποτα

drusilia

Διάσημο μέλος

Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
Η φιλοζωική οργάνωση [URL="https://www.spazgreece.com"]ΣΠΑΖ [/URL]έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων για αδέσποτα.
Για να στειρώσετε ένα αδεσποτάκι, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν από τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους. Εκεί πληρώνετε την εγγραφή στο ΣΠΑΖ (15 ευρώ) και την ετήσια συνδρομή (35) και στη συνέχεια μπορείτε να στειρώσετε αδεσποτάκια με τις εξής τιμές:
Γάτα θηλυκή: 25 ευρώ
Γάτα αρσενική: 15 ευρώ
Σκυλάκι θηλυκό: 35
Σκυλάκι αρσενικό:30

Συμβεβλημένοι κτηνίατροι:
Γ. Τζινόπουλος τηλ. 2108981775, Γλυφάδα
Γ.Κιρκιλέση τηλ. 2109651853, Άνω Γλυφάδα
Κ.Χανδράς τηλ. 2109881717
Α.Μολφέτα τηλ. 22910 90250
Δ. Παναγιωτοπούλου τηλ.2109336777 Νέα Σμύρνη
Ρ.Μανωλοπούλου τηλ.2109933088 Ηλιούπολη

Εμείς έχουμε συνεργαστεί με την κυρία Παναγιωτοπούλου πολύ καλά. Απλά δεν υπάρχει χώρος να μείνουν τα ζωάκια, οπότε τα παίρνετε πίσω απευθείας μετά την στείρωση.
Στην ιστοσελίδα φαίνονται και 2 ακόμα κτηνίατροι, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A μπραβο δεν ηξερα οτι το εκαναν κι αυτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

την καλυτερη δουλεια εκανες δοσοσταλιδα που το αναρτησε αυτο το ψαχνουν πολλοι τσο go0g:)le που θα βρουν φτηνες στειρωσεις!!!!:up:

Δηλαδή μπορώ κι εγώ χαλαρά να στειρώσω δύο αδεσποτούλες που έχω στη γειτονιά μου που γεννοβολάνε συνέχεια;; Δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο, ε;

:up:χρειαζεται απλα να εγγραφεις ..αποτι ξερω και η κισεκι το εκανε αυτο, και φυσιακ τα γατια να ειναια δεσποτα και οχι δεσποζομενα...!!!

οπως λελει και η συντροφισσα Νοτα
στειρωστε τα γταια σας δεν εχουμε αλλους καδους!!!
θεα μου εσυ!!!:up:

Επειδη μπαινω απο το επαρχια και με PSTN συνδεση,δεν μου ανοιγει το link του ΣΠΑΖ.Μπορει να μου πει κανεις αν υπαρχουν συμβεβλημενοι κτηνιατροι στην Θεσ/νικη?:)
Τωρα το οτι δεν μπορουν να τα κρατησουν για ενα 24ωρο για αναρωση, για τα δυα αδεσποτουλια αδερφακια της γειτονιας μου που θελω να στειρωσω ειναι ενα προβλημα:hmm:

Μπορει να μου πει κανεις αν υπαρχουν συμβεβλημενοι κτηνιατροι στην Θεσ/νικη?
Νίκη, απ' ό,τι βλέπω, οι συνεργαζόμενοι με το ΣΠΑΖ κτηνίατροι είναι μόνο αυτοί που ανέφερε και η drusilia στο αρχικό ποστ.
Στη σελίδα της επικοινωνίας όμως, δίνουν μερικά τηλέφωνα (22910-25829, 6972-866535, 210-9829051, 210-9658102, 210-9827139), ίσως αν τους ρωτήσεις απευθείας να μπορέσουν να σε κατευθύνουν.;)

:up::up::up:
Κλεμμένο!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!:)

ΣΠΑΖ - φτηνές στειρώσεις για αδέσποτα - https://www.spazgreece.com/
Η φιλοζωική οργάνωση ΣΠΑΖ έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων για αδέσποτα.
Για να στειρώσετε ένα αδεσποτάκι, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν από τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους. Εκεί πληρώνετε την εγγραφή στο ΣΠΑΖ (15 ευρώ) και την ετήσια συνδρομή (35) και στη συνέχεια μπορείτε να στειρώσετε αδεσποτάκια με τις εξής τιμές:
Γάτα θηλυκή: 25 ευρώ
Γάτα αρσενική: 15 ευρώ
Σκυλάκι θηλυκό: 35
Σκυλάκι αρσενικό:30

Συμβεβλημένοι κτηνίατροι:
Γ. Τζινόπουλος τηλ. 2108981775, Γλυφάδα
Γ.Κιρκιλέση τηλ. 2109651853, Άνω Γλυφάδα
Κ.Χανδράς τηλ. 2109881717
Α.Μολφέτα τηλ. 22910 90250
Δ. Παναγιωτοπούλου τηλ.2109336777 Νέα Σμύρνη

δεν ξερω για τους αλλους αλλα η δευτερη κτηνιατρος ειναι διπλα στο σπιτι μου το πατρικο και πηγαινω 15 χρονια τωρα,τα ζωα που ειναι στους γονεις μου και ειναι πολυ καλη!:D

Καλό το ΣΠΑΖ, δε λέω. Τηλεφώνησα να πάρω πληροφορίες και τους είπα ότι θέλω να στειρώσω τα αδέσποτα της γειτονιάς μου κι επειδή είμαι στο Χαλάνδρι, δεν δέχονται.

Άρα πρέπει να μένει κάποιος μόνο στις παραπάνω περιοχές......

Καλό το ΣΠΑΖ, δε λέω. Τηλεφώνησα να πάρω πληροφορίες και τους είπα ότι θέλω να στειρώσω τα αδέσποτα της γειτονιάς μου κι επειδή είμαι στο Χαλάνδρι, δεν δέχονται.

Άρα πρέπει να μένει κάποιος μόνο στις παραπάνω περιοχές......

:down::down: τι τους νοιαζει που μενεις αμα τα πας εσυ?

Κοιτα εμεις πηγαίναμε χωρις να μας ρωτησουν ποτε απο που ειναι παντως....
Τωρα δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κατι...

Πάντως εγώ που πήρα πριν λίγες μέρες για στειρώσεις σε γατούλες για μία φίλη, δεν με ρώτησαν την περιοχή.Για δοκίμασε την κτηνίατρο της Ν.Σμύρνης.
Απλώς θα πρέπει να γραφτείς μέλος, από κει κ' πέρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Το ζωντανεύω... γιατί βλέπω μια προθυμία στις στειρώσεις, και είναι κρίμα να θέλουμε και να μην μπορούμε για οικονομικούς λόγους!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στη Λαρισα κατι αναλογο γινεται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομίζω ότι είναι αθηναϊκή οργάνωση το ΣΠΑΖ, αλλά θα ρωτήσω μια γνωστή μου που το έχει ψάξει σε σχέση με μια στέγη που υπάρχει εκει, για σκυλιά βέβαια.
αν μάθω κάτι θα σου πω.

υπάρχει το κυνοκομειο της Λαρισσας το οποιο είναι δημόσιο.
και πραγματοποιεί κάποιες στειρώσεις.
δυστηχώς δεν έχω κάποια στοιχεία επικοινωνίας γιαυτο....

Nonika, θα προσπαθήσω να μάθω και θα επανέλθω.

Λοιπόν ένας καλός κτηνίαρος στην Λάρισσα είναι ο κος Νίκος Μαυρίκης, τηλ. 6932 314523.
Δεν ξέρω αν σε βολεύει η απόσταση, αν αποφασίσεις όμως να πας, θα μπορούσα να τον πάρω εγώ πρώτα να του πω ότι τηλεφωνώ εκ μέρους του κου ... (πελάτης μας στην Λάρισσα), να του εξηγήσω ότι πρόκειται για αδέσποτα και να δούμε τι παίζει από τιμές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back