drusilia
Διάσημο μέλος
Για να στειρώσετε ένα αδεσποτάκι, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν από τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους. Εκεί πληρώνετε την εγγραφή στο ΣΠΑΖ (15 ευρώ) και την ετήσια συνδρομή (35) και στη συνέχεια μπορείτε να στειρώσετε αδεσποτάκια με τις εξής τιμές:
Γάτα θηλυκή: 25 ευρώ
Γάτα αρσενική: 15 ευρώ
Σκυλάκι θηλυκό: 35
Σκυλάκι αρσενικό:30
Συμβεβλημένοι κτηνίατροι:
Γ. Τζινόπουλος τηλ. 2108981775, Γλυφάδα
Γ.Κιρκιλέση τηλ. 2109651853, Άνω Γλυφάδα
Κ.Χανδράς τηλ. 2109881717
Α.Μολφέτα τηλ. 22910 90250
Δ. Παναγιωτοπούλου τηλ.2109336777 Νέα Σμύρνη
Ρ.Μανωλοπούλου τηλ.2109933088 Ηλιούπολη
Εμείς έχουμε συνεργαστεί με την κυρία Παναγιωτοπούλου πολύ καλά. Απλά δεν υπάρχει χώρος να μείνουν τα ζωάκια, οπότε τα παίρνετε πίσω απευθείας μετά την στείρωση.
Στην ιστοσελίδα φαίνονται και 2 ακόμα κτηνίατροι, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει αυτό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
le που θα βρουν φτηνες στειρωσεις!!!!
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
χρειαζεται απλα να εγγραφεις ..αποτι ξερω και η κισεκι το εκανε αυτο, και φυσιακ τα γατια να ειναια δεσποτα και οχι δεσποζομενα...!!!οπως λελει και η συντροφισσα Νοτα
στειρωστε τα γταια σας δεν εχουμε αλλους καδους!!!
θεα μου εσυ!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα το οτι δεν μπορουν να τα κρατησουν για ενα 24ωρο για αναρωση, για τα δυα αδεσποτουλια αδερφακια της γειτονιας μου που θελω να στειρωσω ειναι ενα προβλημα

aretha
Περιβόητο μέλος
Νίκη, απ' ό,τι βλέπω, οι συνεργαζόμενοι με το ΣΠΑΖ κτηνίατροι είναι μόνο αυτοί που ανέφερε και η drusilia στο αρχικό ποστ.Μπορει να μου πει κανεις αν υπαρχουν συμβεβλημενοι κτηνιατροι στην Θεσ/νικη?
Στη σελίδα της επικοινωνίας όμως, δίνουν μερικά τηλέφωνα (22910-25829, 6972-866535, 210-9829051, 210-9658102, 210-9827139), ίσως αν τους ρωτήσεις απευθείας να μπορέσουν να σε κατευθύνουν.

julia
Διακεκριμένο μέλος

Κλεμμένο!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η φιλοζωική οργάνωση ΣΠΑΖ έχει πρόγραμμα φτηνών στειρώσεων για αδέσποτα.
Για να στειρώσετε ένα αδεσποτάκι, έρχεστε σε επικοινωνία με έναν από τους συμβεβλημένους κτηνιάτρους. Εκεί πληρώνετε την εγγραφή στο ΣΠΑΖ (15 ευρώ) και την ετήσια συνδρομή (35) και στη συνέχεια μπορείτε να στειρώσετε αδεσποτάκια με τις εξής τιμές:
Γάτα θηλυκή: 25 ευρώ
Γάτα αρσενική: 15 ευρώ
Σκυλάκι θηλυκό: 35
Σκυλάκι αρσενικό:30
Συμβεβλημένοι κτηνίατροι:
Γ. Τζινόπουλος τηλ. 2108981775, Γλυφάδα
Γ.Κιρκιλέση τηλ. 2109651853, Άνω Γλυφάδα
Κ.Χανδράς τηλ. 2109881717
Α.Μολφέτα τηλ. 22910 90250
Δ. Παναγιωτοπούλου τηλ.2109336777 Νέα Σμύρνη
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
Άρα πρέπει να μένει κάποιος μόνο στις παραπάνω περιοχές......
myrtos
Δραστήριο μέλος
Καλό το ΣΠΑΖ, δε λέω. Τηλεφώνησα να πάρω πληροφορίες και τους είπα ότι θέλω να στειρώσω τα αδέσποτα της γειτονιάς μου κι επειδή είμαι στο Χαλάνδρι, δεν δέχονται.
Άρα πρέπει να μένει κάποιος μόνο στις παραπάνω περιοχές......
drusilia
Διάσημο μέλος
Τωρα δεν ξέρω αν εχει αλλάξει κατι...
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Απλώς θα πρέπει να γραφτείς μέλος, από κει κ' πέρα δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
αν μάθω κάτι θα σου πω.
Havana
Διάσημο μέλος
και πραγματοποιεί κάποιες στειρώσεις.
δυστηχώς δεν έχω κάποια στοιχεία επικοινωνίας γιαυτο....
Voula
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν σε βολεύει η απόσταση, αν αποφασίσεις όμως να πας, θα μπορούσα να τον πάρω εγώ πρώτα να του πω ότι τηλεφωνώ εκ μέρους του κου ... (πελάτης μας στην Λάρισσα), να του εξηγήσω ότι πρόκειται για αδέσποτα και να δούμε τι παίζει από τιμές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool