πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Ο ιδιος <γιατρος> αρνηθηκε πριν απο ενα χρονο να με βοηθησει οταν ο σκυλος μου εφαγε φολα στον δρομο.Υπ οψιν οτι ειμουνα πελατισα του, παντοτε τον χρησιμοποιουσα επ αμοιβη(για εμβολια),και ηταν 8 το βραδυ οταν τον χρειαστηκα για τον σκυλο.Πηγα τον γατο σ αυτον γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου και γιατι πιστευα οτι με ετοιμο φλεβοκαθετηρα η εγχυση μιας ενεσης ειναι πολυ απλο θεμα οπως και απεδειχθει οταν τον πηγα στον κ.Χριστοπουλο στο Πικερμι που ειναι και ο γιατρος του.
Θελω να τονισω οτι οχι μονο δεν αγαπα τα ζωα και αδιαφορει για τον πονο που τους προκαλει,αλλα ειναι και ασχετος .Γιατι ειναι στο ΣΩ.ΖΩ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πέρα απ' όλα τα άλλα που περιγράφεις, την ασχετοσύνη του, την αγαρμποσύνη του και όλα τα συναφή, τι εννοείς όταν λες "αρνήθηκε να με βοηθήσει";Ο ιδιος <γιατρος> αρνηθηκε πριν απο ενα χρονο να με βοηθησει οταν ο σκυλος μου εφαγε φολα στον δρομο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Ζητησα να ερθει σπιτι, η να τον παω στο ιατρειο του η στο ΣΩ.ΖΩ,οπουδηποτε,ολα επ αμοιβη,να δωσει καποιο αντιδοτο ωστε να σωθει το σκυλι και αρνηθηκε.Πέρα απ' όλα τα άλλα που περιγράφεις, την ασχετοσύνη του, την αγαρμποσύνη του και όλα τα συναφή, τι εννοείς όταν λες "αρνήθηκε να με βοηθήσει";
katerina10
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Μου τυχε και εμενα ενας παρομοιος μακακας στο παρελθον και πλεον δεν ασκει ιατρικη ζωων (ισως επειδη ηταν ο ιδιος ΤΟ ζωον). Πεθανε ο αγαπημενος μου σκυλος απο "φολα". Οχι μονο δεν ερχοταν στο σπιτι ( 15αυγουστος γαρ και ο δικος μου κτηνιατρος ελειπε εκτος αθηνων) αλλα και φοβοταν ο μακακας μην τον δαγκωσει το σκυλι που ηταν αναισθητο σχεδον και αντι να τον μετακινησει για να του κανει τον ορο τον... κλωτσουσε... Ευτυχως ενας λιγοτερος στο χωρο του...... Σταδιαλα... Καλυτερα να πηγαινε το κτηνος παρα το ζωακι μου. Θυμαμαι οτι κρατουσε η κορη μου το γαμπρο μου για να μη τον πλακωσει στο ξυλο...
(αν νομιζουν οι υπευθυνοι του φορουμ οτι πρεπει να σβηστει το συγκεκριμενο μηνυμα μου, οκ απο μενα)
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Τεσπα, νομιζω πρεπει να το πεις καπου, να υπαρχει καποιο ιστορικο.
Σορρυ αν σε κουρασα, αλλα αυτο με βασανιζει χρονια
φιλικα
Φρουφρου
myrtos
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα να πήγαινες αλλού. Καλό είναι να μην μείνει έτσι τέτοιος !@#%$!@#%$!%
Το υφακι ειναι για το γιατρο οχι για εσενα

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Θα κανω,αν και δεν νομιζω οτι θα του κανουν τιποτα γιατι και ο συλλογος απο συναδελφους του απαρτιζεται.Εφοσον ειναι ετσι γιατι δεν κανεις καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο?
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Δεν με κουρασες ευχαριστω για την συμπαραστασηΝα προσθεσω μονον .. προσωπικα εκανα μηνυση κατ αγνωστων για τη φολα που ερριξαν στον Αρβυ μου, αλλα απ οτι εμαθα ο κτηνιατρος που γνωριζω χρονια και τον εμπιστευομαι απολυτα (απλα μεσοκαλοκαιρο ελειπε) ειχε ΠΟΛΛΕΣ καταγγελιες για το συγκεκριμενο τυπο.
Τεσπα, νομιζω πρεπει να το πεις καπου, να υπαρχει καποιο ιστορικο.
Σορρυ αν σε κουρασα, αλλα αυτο με βασανιζει χρονια
φιλικα
Φρουφρου
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω για την συμπαρασταση,μηπως εχεις η εχει κανεις στοιχεια για το ΣΩ.ΖΩ,γιατι η ιστοσελιδα τους δεν γραφει τιποτα.Θα ηθελα να κανω καταγγελια και σ αυτους που τον εχουν γιατρο και τον πληρωνουνΔεν με κουρασες ευχαριστω για την συμπαρασταση
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Εχεις δικιο,αλλα ηθελα καποιον κοντα στο σπιτι μου ωστε να μην ταλαιπωρησω με μετακινησεις το χειρουργημενο γατι.Τηλεφωνησα σε πολλους να ερθουν σπιτι και κανεις δεν μπορουσε..ΜιλαΑφού αρνήθηκε να δει τον σκύλο σου με την φόλα πως του εμπιστεύτηκες και 2ο ζωάκι? Εγώ δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ όχι να του εμπιστευτώ κάποιο από τα παιδιά μου.Καλύτερα να πήγαινες αλλού. Καλό είναι να μην μείνει έτσι τέτοιος !@#%$!@#%$!%
Το υφακι ειναι για το γιατρο οχι για εσενα![]()
με για μια ενεση πρωι βραδυ για τρεις μερες.Γι αυτο εκανα πετρα την καρδια μου και πηγα στο
****.Που να φανταστω τοση ασχετιλα και κακομεταχειρηση...
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα κανω,αν και δεν νομιζω οτι θα του κανουν τιποτα γιατι και ο συλλογος απο συναδελφους του απαρτιζεται.
Για τετοιες περιπτωσεις σκεφτήκαμε το Παρατηρητήριο κακοποιησης ζωου
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool