ΣΩ.ΖΩ ή σκοτώνω;

πομφολιγκους

Νεοφερμένο μέλος

Ο πομφολιγκους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Πηγα τον γατο μου για μια ενδοφλεβοια ενεση (με περασμενο φλεβοκαθετηρα-πεταλουδα)στο ΣΩ.ΖΩ στον **** οπου του εσπασε την φλεβα,τρελλανε το γατι στον πονο ξεκολωντας το λευκοπλαστ που υπηρχε γυρω απο την πεταλουδα και προσπαθωντας να τρυπησει ξανα την ιδια φλεβα που ειχε σπασει.Δεν καταφερε τιποτα και καταθυμωμενος μου ειπε να παω τον γατο στον γιατρο του. Σημειωτεον οτι δεν ηξερε πως να ανοιξει την συσκευασια-σακουλακι με το flagyl που του πηγα για την ενεση,το οποιο εκοψε και μου το επεστρεψε κλεισμενο με χαρτοπετσετα!
Ο ιδιος <γιατρος> αρνηθηκε πριν απο ενα χρονο να με βοηθησει οταν ο σκυλος μου εφαγε φολα στον δρομο.Υπ οψιν οτι ειμουνα πελατισα του, παντοτε τον χρησιμοποιουσα επ αμοιβη(για εμβολια),και ηταν 8 το βραδυ οταν τον χρειαστηκα για τον σκυλο.Πηγα τον γατο σ αυτον γιατι ειναι κοντα στο σπιτι μου και γιατι πιστευα οτι με ετοιμο φλεβοκαθετηρα η εγχυση μιας ενεσης ειναι πολυ απλο θεμα οπως και απεδειχθει οταν τον πηγα στον κ.Χριστοπουλο στο Πικερμι που ειναι και ο γιατρος του.
Θελω να τονισω οτι οχι μονο δεν αγαπα τα ζωα και αδιαφορει για τον πονο που τους προκαλει,αλλα ειναι και ασχετος .Γιατι ειναι στο ΣΩ.ΖΩ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο ιδιος <γιατρος> αρνηθηκε πριν απο ενα χρονο να με βοηθησει οταν ο σκυλος μου εφαγε φολα στον δρομο.
Πέρα απ' όλα τα άλλα που περιγράφεις, την ασχετοσύνη του, την αγαρμποσύνη του και όλα τα συναφή, τι εννοείς όταν λες "αρνήθηκε να με βοηθήσει";

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέρα απ' όλα τα άλλα που περιγράφεις, την ασχετοσύνη του, την αγαρμποσύνη του και όλα τα συναφή, τι εννοείς όταν λες "αρνήθηκε να με βοηθήσει";
Ζητησα να ερθει σπιτι, η να τον παω στο ιατρειο του η στο ΣΩ.ΖΩ,οπουδηποτε,ολα επ αμοιβη,να δωσει καποιο αντιδοτο ωστε να σωθει το σκυλι και αρνηθηκε.

Τι θα πει αρνήθηκε???Κι εσύ πως αντέδρασες???Τι βλαμένη συμπεριφορά είναι τούτη πάλι..???Γιατρός να σου πετύχει!!

Εφοσον ειναι ετσι γιατι δεν κανεις καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο?

ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!!

Μου τυχε και εμενα ενας παρομοιος μακακας στο παρελθον και πλεον δεν ασκει ιατρικη ζωων (ισως επειδη ηταν ο ιδιος ΤΟ ζωον). Πεθανε ο αγαπημενος μου σκυλος απο "φολα". Οχι μονο δεν ερχοταν στο σπιτι ( 15αυγουστος γαρ και ο δικος μου κτηνιατρος ελειπε εκτος αθηνων) αλλα και φοβοταν ο μακακας μην τον δαγκωσει το σκυλι που ηταν αναισθητο σχεδον και αντι να τον μετακινησει για να του κανει τον ορο τον... κλωτσουσε... Ευτυχως ενας λιγοτερος στο χωρο του...... Σταδιαλα... Καλυτερα να πηγαινε το κτηνος παρα το ζωακι μου. Θυμαμαι οτι κρατουσε η κορη μου το γαμπρο μου για να μη τον πλακωσει στο ξυλο...

(αν νομιζουν οι υπευθυνοι του φορουμ οτι πρεπει να σβηστει το συγκεκριμενο μηνυμα μου, οκ απο μενα)

Να προσθεσω μονον .. προσωπικα εκανα μηνυση κατ αγνωστων για τη φολα που ερριξαν στον Αρβυ μου, αλλα απ οτι εμαθα ο κτηνιατρος που γνωριζω χρονια και τον εμπιστευομαι απολυτα (απλα μεσοκαλοκαιρο ελειπε) ειχε ΠΟΛΛΕΣ καταγγελιες για το συγκεκριμενο τυπο.
Τεσπα, νομιζω πρεπει να το πεις καπου, να υπαρχει καποιο ιστορικο.

Σορρυ αν σε κουρασα, αλλα αυτο με βασανιζει χρονια

φιλικα
Φρουφρου

Αφού αρνήθηκε να δει τον σκύλο σου με την φόλα πως του εμπιστεύτηκες και 2ο ζωάκι? Εγώ δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ όχι να του εμπιστευτώ κάποιο από τα παιδιά μου.:mad: Καλύτερα να πήγαινες αλλού. Καλό είναι να μην μείνει έτσι τέτοιος !@#%$!@#%$!%:mad:

Το υφακι ειναι για το γιατρο οχι για εσενα :)

Καντε καταγγελιες στο συλλογο παιδια μη τα λετε μονο εδω μη φοβαστε εχετε δικαιωματα.

Εφοσον ειναι ετσι γιατι δεν κανεις καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο?
Θα κανω,αν και δεν νομιζω οτι θα του κανουν τιποτα γιατι και ο συλλογος απο συναδελφους του απαρτιζεται.

Να προσθεσω μονον .. προσωπικα εκανα μηνυση κατ αγνωστων για τη φολα που ερριξαν στον Αρβυ μου, αλλα απ οτι εμαθα ο κτηνιατρος που γνωριζω χρονια και τον εμπιστευομαι απολυτα (απλα μεσοκαλοκαιρο ελειπε) ειχε ΠΟΛΛΕΣ καταγγελιες για το συγκεκριμενο τυπο.
Τεσπα, νομιζω πρεπει να το πεις καπου, να υπαρχει καποιο ιστορικο.

Σορρυ αν σε κουρασα, αλλα αυτο με βασανιζει χρονια

φιλικα
Φρουφρου
Δεν με κουρασες ευχαριστω για την συμπαρασταση

Δεν με κουρασες ευχαριστω για την συμπαρασταση
Ευχαριστω για την συμπαρασταση,μηπως εχεις η εχει κανεις στοιχεια για το ΣΩ.ΖΩ,γιατι η ιστοσελιδα τους δεν γραφει τιποτα.Θα ηθελα να κανω καταγγελια και σ αυτους που τον εχουν γιατρο και τον πληρωνουν

Αφού αρνήθηκε να δει τον σκύλο σου με την φόλα πως του εμπιστεύτηκες και 2ο ζωάκι? Εγώ δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ όχι να του εμπιστευτώ κάποιο από τα παιδιά μου.:mad: Καλύτερα να πήγαινες αλλού. Καλό είναι να μην μείνει έτσι τέτοιος !@#%$!@#%$!%:mad:

Το υφακι ειναι για το γιατρο οχι για εσενα :)
Εχεις δικιο,αλλα ηθελα καποιον κοντα στο σπιτι μου ωστε να μην ταλαιπωρησω με μετακινησεις το χειρουργημενο γατι.Τηλεφωνησα σε πολλους να ερθουν σπιτι και κανεις δεν μπορουσε..Μιλα
με για μια ενεση πρωι βραδυ για τρεις μερες.Γι αυτο εκανα πετρα την καρδια μου και πηγα στο
****.Που να φανταστω τοση ασχετιλα και κακομεταχειρηση...

την ενεση δεν μπορεις να την κανεις εσυ??δεν εισαι ειδικος αλλα ισως θα επρεπε να πας σε καποιον εμπιστο κτηνιατρο και να του ζητησεις να σου δειξει πως να κανεις την ενεση για οποιαδηποτε περιπτωση ζητα του καμοια συμβουλη για τις ενεσεις γενικα γιατι οπως σου ετυχε αυτο το πραγμα προχθες ετσι θα σου συμβουν και αλλες και το κακο συμβαινει παντα οταν δεν μπορει να ερθει κανενας (βραδυ σαβατοκυριακο και αργιες ) τι θα κανεις αν ειναι επειγων? θεωρο οτι ειναι καλυτερο απο το να το πας σε ενα αδιαφορο κτηνιατρο να του κανεις εσυ την ενεση ισως δεν πιστευεις οτι ειναι καλο να ανακατευεται ενας απειρος αλλα παλι πιστευο οτι καλυτερα εσυ που εισαι ασχετη και αγαπας το ζωακι σου παρα ενας μλκς τωρα εσπασε την φλεβατου μικρου αυριο θα εχεις παλι την αναγκη του μαλ..α και θα στο παει εις την αιωνια κατοικια και θα το κλαις:down::down:

Μιλαμε για ενδοφλεβια ενεση,μεχρι να μαθω θα τελειωνε και η θεραπεια(3 μερες ηταν)παντως σευχαριστω

ενδοφλεβια η οχι αν εχεις εμπιστο κτηνιατρο ζητα του να σου μαθει γιατι τωρα μπορει να τελιωσε η θεραπεια αλλα οπως ειπα παραπανω ολο και κατι θα την χρειαστεις και αν δεν το εχεις μαθει θα το ξαναπας στον ιδιο επειδη ειναι αργια ειναι σαββατο η κυριακη βραδυ δεν δεχετε κανενας αλλος να ερθει ο δικος σου κτηνιατρος λειπει κ.λ εσυ διαλεγεις τι θα κανεις

Ναι αλλά με το σκεπτικό οτι δεν θα γίνει τίποτα δεν καταφέρνουμε και τίποτα εκτός του ότι αυτός συνεχίζει να ασκεί λανθασμενα το επαγγελμά του..ΤΙ Μ@@@@@@κεσ υπάρχουν!!!!

Θα κανω,αν και δεν νομιζω οτι θα του κανουν τιποτα γιατι και ο συλλογος απο συναδελφους του απαρτιζεται.

Για τετοιες περιπτωσεις σκεφτήκαμε το Παρατηρητήριο κακοποιησης ζωου

Μηπως εχεις καποια διευθυνση,τηλεφωνο κλπ ωστε να επικοινωνησω μαζι τους?Σ ευχαριστω παρα πολυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back