alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
εδώ και κάποιους μήνες ταϊζω έναν γατούλη πολύ φιλικό που είχε πάντα πολλή όρεξη. την τελευταία εβδομάδα παρατήρησα ότι είχε πολλά σάλια που του έτρεχαν, ήταν βρόμικος (προφανώς δεν πλενόταν) και δεν έτρωγε. Τον πήγα στο γιατρό μόλις μπόρεσα, του έκανε εμβόλια και αποπαρασίτωση, του έβαλε θερμόμετρο αλλά δεν είχε πυρετό και κοίταξε το στόμα του (εκείνη την ημέρα τα σάλια είχαν μειωθεί -νόμος του Μέρφυ μάλλον) και δεν είδε τίποτα παθολογικό. Την επομένη ο γατούλης έτρωγε με όρεξη αλλά κονσέρβα του έδωσα γιατί η ξηρά τροφή μου είχε τελειώσει. όμως χτες έδωσα ξηρά τροφή και δεν έφαγε και σήμερα του έδωσα κονσέρβα, την οποία δυσκολεύτηκε πολύ να φάει (του έτρεχαν τα σάλια και σαν να μην μπορούσε να δαγκώσει και του έπεφτε). Τον πήγα στο γιατρό, ο οποίος πάλι δεν του βρήκε κάτι παθολογικό αλλά τον άφησα εκεί ένα βράδυ, του έβαλε τροφή και είπαν θα δουν αύριο πόσο έφαγε. μία θεωρία μου είπε είναι ότι μπορεί να έχουν φράξει οι σιελογόνοι αδένες λόγω μικροβίου και γιαυτό να υπάρχει όλη αυτή η ανισορροπία, αλλά λογικά τότε δεν θα είχε σάλιο.. Δεν καταλαβαίνω. Ξέρω ότι οι περισσότεροι θα μου πείτε να αλλάξω γιατρό, αλλά εγώ τον εμπιστεύομαι απόλυτα (είναι ο Μπάτσας, αν τον γνωρίζετε, πολύ καλός, με αγάπη για τα αδέσποτα και καλές τιμές). Μήπως έχει ξανατύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο να με διαφωτίσει λιγάκι να μην έχω κι εγώ αγωνία;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τι είπε για την θεραπεία;
Τι κάνετε από 'δω και πέρα;
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.erboristeriadelborgo.it/...sso-del-granuloma-eosinofilico-nel-gatto.html
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Δεν γνωρίζω τι αντιστοιχία έχει ακριβώς προς τον επιχείλιο έρπη, εάν είναι έτσι τότε όντως μπορεί να το εμφανίσει ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον.
Οπότε ακολούθησε την προτεινόμενη θεραπεία τώρα κι εύχομαι να μην το ξαναεμφανίσει.
Σου είπε μήπως ποιοι παράγοντες μπορεί να τον κάνουν να το εμφανίσει ξανά όπως πχ στρες κλπ;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool