Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

τελικα υπαρχουν ακομη Ανθρωποι! θα ηθελα να σας ευχαριστησω ολους και εναν εναν προσωπικα για τις ευχες σας και την στηριξη σας! πραγματικα εχω συγκινηθεί! το κοριτσακι μου ειναι λιγο καλυτερα απο εχθες τουλαχιστον δεν κοιμαται ολη την ωρα και τρωει!! :clapup: οι επομενες μερες ειναι κρισιμες κ 3 μερες τωρα ειμαι μεσα στο σπιτι διπλα της και κανω οτι μπορω για να νιωθει καλυτερα! ολα εξαρτωνται απο αυτην βεβαια και τον οργανισμο της και κατα ποσο εχει καταπονεθει! ειναι ομως γερο γατακι αυτο ειναι σιγουρο κ τοσο υπομονετικο.. ουτε ενα κιχ ενα παραπονο τιποτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο οτι φαίνεται έγινε κάποια επιπλοκη κατα την διαρκεια της επεμβασης, είτε πιάστηκε κάποιο κομμάτι του εντέρου στα ράμματα ή προκληθηκε μόλυνση και φλγμονή και οδήγησε στο να σπασουν τα εσωτερικα ράμματα και σε περιτονίτιδα. Εδω να διευκρινίσω οτι με τον όρο περιτονίδα είναι η φλεγμονη του εσωτερικού της κοιλίας. Αυτο μπορει να συμβεί είτε ως αντιδραση του οργανισμού στα ράμματα, η απο τραυματισμους που έγιναν κατα την διάρκεια της επεμβασης, η απο μολυνση που προκληθηκε απο την είσοδο μικροβίων στην κοιλιά κατα την διάρκεια της επέμβασης. Η μεταδοτική μορφή της περιτονίτιδας οφείλεται σε ενα ιό και δεν είναι η περιπτωσή μας. πιστεύω οτι στο δευτερο χειρουργείο έγινε καλος καθαρισμος οπότε λογικά τώρα είναι σε διαδικασία ανάρρωσης:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο δευτερος κτηνιατρος μου ειπε οτι ηταν πιασμενο το εντερο και ειχε αρχισει να ατροφει και οτι ειχε πολλα μικροβια μεσα λογω λοιμωξης η κακης καθαριοτητας του πρωτου δεν γνωριζω... μου ειπε οτι την καθαρισε καλα(ας το ελπισουμε και οτι την εραψε επισης καλα.. ) το καλο ειναι οτι εχει αρχισει να τρωει απο εχθες(αρα προβλημα με το στομαχι δεν εχει) κ να δυναμωνει σιγα σιγα. δεν εχει ενεργηθει ομως ακομη. της δινω κοτοπουλο, ψαρι και γαλοπουλα ολα βρασμενα. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω??
να προσεξω κατι?
τωρα παιρνει τριπλη αντιβιωση. πρωι και βραδυ παιρνει synulox + clintavet και το μεσημερι baytril. ολα σε χαπι

περιτονιτιδα ευτυχως δεν προλαβε να δημιουργηθει. οι εξετασεις αιματος ηταν σχετικα καλες. καλος αιματοκριτης ανεβασμενα λευκα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Να ρωτήσω κάτι; Ο κτηνίατρος έχει το δικαίωμα να πουλάει φάρμακα στο ιατρείο του;

Να ρωτήσω κάτι; Ο κτηνίατρος έχει το δικαίωμα να πουλάει φάρμακα στο ιατρείο του;
Φοκο,ο μονος που μπορει να δινει φαρμακα,ειναι ο κτηνιατρος.Και να τα πουλαει.Ουτε τα πετ σοπ,αν δεν εχουν αδεια κτηνιατρικου φαρμακειου,και κανονικα ουτε τα φαρμακεια,διοτι δεν ειναι κτηνιατροι,εκτος αν υπαρχει συνταγη απο κτηνιατρο.

Αυτό που ρωτάω είναι αν τα εμπορεύεται. Το ότι τα συνταγογραφεί είναι δεκτόν ( αλλά εγώ είπα άλλο) άλλο να τα συνταγογραφεί και άλλο να τα εμπορεύεται. Τα κτηνιατρικά φάρμακα ξαναρωτώ σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία τα πουλάει ο κτηνίατρος ή ο φαρμακοποιός;

υπαρχει αδεια εμποριας κτηνιατρικων φαρκακων που λογικα ειτε την παιρνεις απο την στιγμη που γινεσαι κτηνιατρος η αργοτερα οταν αποφασισεις να ανοιξεις κτηνιατρειο που εννοειται θα εχεις φαρκακα. αλλα δεν ειναι το θεμα μας αυτο και ουτε ειμαστε οι αρμοδιοι να λυσουμε τις αποριες σου

Αυτό που ρωτάω είναι αν τα εμπορεύεται. Το ότι τα συνταγογραφεί είναι δεκτόν ( αλλά εγώ είπα άλλο) άλλο να τα συνταγογραφεί και άλλο να τα εμπορεύεται. Τα κτηνιατρικά φάρμακα ξαναρωτώ σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία τα πουλάει ο κτηνίατρος ή ο φαρμακοποιός;
Φοκο,καθαρα μιλησα.Ο μονος που εχει δικαιωμα να πουλαει κτηνιατρικα φαρμακα ειναι ο κτηνιατριος,στο ιατρειο του,και μονο οσα πετ σοπ εχουν αδεια κτηνιατρικου φαρμακειου,και κτηνιατρο μεσα,που ειναι ελαχιστα.
Εnd of story,εισαι για μια ακομα φορα off.

καλημερα,τι νεα απ τη γατουλα?ενεργηθηκε?

Τα κτηνιατρικα φαρμακα τα πουλαει μονο κτηνιατρος ή φαρμακοποιος κατοπιν ενημερωσης της οικιας Δ/νσης κτηνιατρικης της νομαρχιας, η αποφοιτος ΤΕΙ ζθικης παραγωγης κατοπιν αδειας κτηνιατρικου φαρμακειου, οι δυο τελευταιοι μονο μετα απο συνταγη κτηνιατρου:)

καλησπερα! και ναιιι ενεργηθηκαμεεεε!!!!!!!! :clapup::clapup: χωρις πονο χωρις αιμα και ετσι οπως πρεπει να ειναι τα κοπρανα!!! εχει μεγαλη διαφορα απο εχθες το πρωι. ζωηρεψε ζητιανευει για φαγητο κ το τα ξημερωματα βρηκε κ παιχνιδακι κ επαιξε λιγακι!!! ειμαι λιγο επιφυλακτικη βεβαια και φοβαμαι και δεν θελω να χαιρομαι πολυ μην υποτροπιασει παλι..

Αθηνά, χαίρομαι πολύ με τα νέα της μικρής σου! :)
Όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να αναρρώνει με ταχύτατους ρυθμούς και να παίρνει τα πάνω της!
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα δεις ότι θα γίνεται σταδιακά όπως ήταν πριν. ;)
Εύχομαι τα καλύτερα! :)

:D μακαρι να συνεχισει ετσι!

Ολη μου η θετικη ενεργεια......:)

Εξαιρετικά νέα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup:

καλησπερα! και ναιιι ενεργηθηκαμεεεε!!!!!!!! :clapup::clapup: χωρις πονο χωρις αιμα και ετσι οπως πρεπει να ειναι τα κοπρανα!!! εχει μεγαλη διαφορα απο εχθες το πρωι. ζωηρεψε ζητιανευει για φαγητο κ το τα ξημερωματα βρηκε κ παιχνιδακι κ επαιξε λιγακι!!! ειμαι λιγο επιφυλακτικη βεβαια και φοβαμαι και δεν θελω να χαιρομαι πολυ μην υποτροπιασει παλι..
είμαι πολύ συγκινημένη με τα νέα σου!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:αγωνίστρια η μικρή μπράβο της και συγχαρητήρια και σε σένα. Καταλαβαίνω πως θα ήσουνα αυτές τις μέρες.:worry::worry::worry::worry:

είμαι πολύ συγκινημένη με τα νέα σου!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:αγωνίστρια η μικρή μπράβο της και συγχαρητήρια και σε σένα. Καταλαβαίνω πως θα ήσουνα αυτές τις μέρες.:worry::worry::worry::worry:

ναι αποδειχτηκε πολυ μεγαλη αγωνιστρια! κ ουτε κιχ τοσες μερες... ακομη φοβαμαι αλλα χαιρομαι που την βλεπω να συνερχεται. μετα απο 4 μερες κλεισμενη στο σπιτι σημερα πηγα για ενα καφε δυο ωρες :/::)

ναι αποδειχτηκε πολυ μεγαλη αγωνιστρια! κ ουτε κιχ τοσες μερες... ακομη φοβαμαι αλλα χαιρομαι που την βλεπω να συνερχεται. μετα απο 4 μερες κλεισμενη στο σπιτι σημερα πηγα για ενα καφε δυο ωρες :/::)
μπράβο σου!!!!!!!!!!!!δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!!

Παρτο αποφαση. Η αγωνιστρια παλεψε και βγηκε νικητρια. Οι γατες ειναι μαχητες της ζωης. Δεν ειναι τυχαιο οτι τις εχουν χαρακτηρισει 7ψυχες.
Και τωρα εχεις δικαιωμα να βγεις και για κανενα ποτακι. :clapup::clapup:

Η γατούλα σου θα συνέλθει εντελώς. Με τη σωστή περίθαλψη τα κατάφερε!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back