Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

Συμφωνω κι επαυξανω!!! Θα τα καταφερει!!!! Καλημερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικά στη γατούλα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποιες φορες η γατες το παθαινουν μετα απο στειρωση

Τι κανει καλε η μικρη σου?????

καλησπερα σε ολους! το προσπαθει η καημενη αλλα δεν μπορει να ησυχασει. μου εκανε χθες και σημερα το πρωι εμετο την αντιβιωση.. μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι ερεθιστηκε το στομαχι της... σημερα δεν εφαγε καθολου παλι...

καλησπερα σε ολους! το προσπαθει η καημενη αλλα δεν μπορει να ησυχασει. μου εκανε χθες και σημερα το πρωι εμετο την αντιβιωση.. μιλησα με τον γιατρο και μου ειπε οτι ερεθιστηκε το στομαχι της... σημερα δεν εφαγε καθολου παλι...

Υπομονή :( είναι πολυ πολυ δύσκολη κατάσταση.... Έχεις Πάντως άπ όλους Εδω όλη τη θετική ενέργεια....:)

Υπομονή Αθηνά μου μαζί θα τα καταφέρετε!!!!!!!!;)

καλησπερα σε ολους. εχω μια γατουλα 9 μηνων την οποια πηγα για στειρωση. ο ''γιατρος'' που εκανε την στειρωση κοινως την σακατεψε. η στειρωση εγινε πριν 10 μερες. τις πρωτες 2-3 μερες το ζωο ηταν μια χαρα.. στην πορεια αρχισε να πεφτει σιγα σιγα. εχανε την ορεξη της για φαγητο και παιχνιδι με αποτελεσμα απο την πεμπτη να αρχισει ολη μερα να κοιμαται. το σαββατο την πηγα σε αλλο κτηνιατρο την εξετασε ειχε πυρετο 40,5 και επιασε και μια τρυπα ποθ οπως μου ειπε ειχαν ανοιξει τα εσωτερικα ραμματα... της εδωσε αντιβιωση ceclor και ενω χθες το βραδυ αρχισε να συνερχεται καπως εφαγε και λιγο ηπιε και νερακι ξυπναω το πρωι να της δωσω αντιβιωση και βλεπω οτι η τρυπα εχει ανοιξει............... χθες το βραδυ δεν ειχε τιποτα εξωτερικα.. μεχρι να παω εκει ετρεχε πυο απο την τρυπα και αναγκαστικα την ανοιξε την καθαρισε οπως μου ειπε πολυ καλα. μεσα λεει ειχε πολλα μικροβια οπως επισης οτι ο προηγουμενος γιατρος της ειχε ραψει και τα εντερα μαζι και ειχαν αρχισει να ατροφουν... επισης μου ειπε οτι επειδη ηθελε να την ξυπνησει γρηγορα δεν μπορεσε να δει τι ακριβως εχει γινει με την στειρωση.. τωρα ειμαι σε απελπιστικη κατασταση... δεν ξερω τι να κανω... της εδωσε augmentin σε χαπι και μου ειπε σε κανα δυο μερες να της δωσω ασπιρηνη???? για να μην παθει θρωμβωση επειδη ισως το πυο ισχωρισε και στο αιμα... παρακαλω βοηθηστε με... πραγματικα εχω πελαγωσει...
θα σου συνιστουσα ανεπιφυλακτα να πας τη γατουλα σου στη φιλοζωικη εταιρεια.εχουν τους καλυτερους κτηνιατρους,τις καλυτερες τιμες κ θα σε βοηθησουν σιγουρα...εχω στειρωσει απειρες γατες εκει κ ποτε δεν παρουσιαστηκε το παραμικρο προβλημα...σημειωσε το τηλ 21-2531977

Αθηνά μου πως είναι η γατούλα σήμερα; Μήπως να δινες βραστό κοτοπουλάκι για το στομάχι; Τι σε συμβουλεύει ο γιατρός να της δώσεις να φάει;

θα σου συνιστουσα ανεπιφυλακτα να πας τη γατουλα σου στη φιλοζωικη εταιρεια.εχουν τους καλυτερους κτηνιατρους,τις καλυτερες τιμες κ θα σε βοηθησουν σιγουρα...εχω στειρωσει απειρες γατες εκει κ ποτε δεν παρουσιαστηκε το παραμικρο προβλημα...σημειωσε το τηλ 21-2531977
σε ευχαριστω πολυ!! αλλα μενω στην Ξανθη :)

Αθηνά μου πως είναι η γατούλα σήμερα; Μήπως να δινες βραστό κοτοπουλάκι για το στομάχι; Τι σε συμβουλεύει ο γιατρός να της δώσεις να φάει;
καλησπερα! εφαγε τωρα το βραδυ ευτυχως! της δινω βραστο ψαρι και κοτοπουλο. προτιμαει το ψαρι.. :D

καλησπερα! εφαγε τωρα το βραδυ ευτυχως! της δινω βραστο ψαρι και κοτοπουλο. προτιμαει το ψαρι.. :D
καρδούλα μου...πολλά φιλάκια να της δώσεις κι έχω άντρες στειρωμένους όταν γίνει καλά πες της!!!!!!!!:kissing:

αντε παναγια μου!!μας εχει φυγει η ψυχη μ αυτη τη γατουλα,οταν ολα παν καλα και ξεχαστουν τα δυσαρεστα βαλε μας και φωτογραφια και θεματακι αν θες να τη δουμε,περαστικα και παλι!

Α έχουμε και προτιμήσεις στο φαγητό! Το θκατό!! Μας κοψοχόλιασε όλους αλλά όλα θα πάνε καλά. :)

καρδούλα μου...πολλά φιλάκια να της δώσεις κι έχω άντρες στειρωμένους όταν γίνει καλά πες της!!!!!!!!:kissing:

χαχαχα ενταξει θα της δωσω και εσυ στους αντρες να δωσεις πολλα πολλα φιλακια!!

αντε παναγια μου!!μας εχει φυγει η ψυχη μ αυτη τη γατουλα,οταν ολα παν καλα και ξεχαστουν τα δυσαρεστα βαλε μας και φωτογραφια και θεματακι αν θες να τη δουμε,περαστικα και παλι!
]

ναι θα το κανω να την καμαρωσετε και αυτην και την Μανταλενα μου! απλα δεν ξερω τον τροπο.. ;):hmm:

ας το ελπισουμε Ριανα μου! καλημερα σε ολους! σημερα ξυπνησα και ειδα οτι εφαγε οοοολο το πιατο με το ψαρι!! τωρα το πρωι εφαγε και λιγο κοτοπουλακι! αυριο τελειωνει η αντιβιωση και παρασκευη πρωι θα ξαναπαμε στον γιατρο για να δουμε αν ολα ειναι ενταξει!

Πολυ χαίρομαι με τα νέα σας!!! μπράβο που πηγαίνει καλύτερα! άντε με το καλό να έχετε και τη βούλα του γιατρού!:)

Όλα καλά θα πάνε, Αθηνά! :)
Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ η μικρή κι έχει αποδείξει ότι είναι αγωνίστρια και το παλεύει. :)

Υ.Γ. Θα σου στείλω pm με οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών. ;)

Πολυ χαίρομαι με τα νέα σας!!! μπράβο που πηγαίνει καλύτερα! άντε με το καλό να έχετε και τη βούλα του γιατρού!:)
ναι ναι να παω και στο γιατρο να την δει να ησυχασω και εγω λιγακι.. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back