Σακατεμένο ζώο απο στείρωση

Αχ!Ψυχουλα μου γλυκια!!!!Η μανουλα σε αγαπαει πολυυυ!!!!Οτι λαθος εγινε ας το αφησουμε πισω τωρα κοιταμε μπροστα!!!!Να σκεφτεσαι οτι σε λιγες ,μερες θα κανεις παλι τις τρομερες σου περιπετειες στο σπιτακι σου μαζι με την μανουλα σου.Ψιψινουλα μου για οτι χρειαστεις εμεις ειμαστε εδω αλλα μην ανυσηχεις για τιποτα ολα θα πανε κατ' ευχην!!!!!Καλο μεσημερι μωρακι μου και πολλες πατουσιτσες στην μαμα σου!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στη γατουλίτσα.
Κάνε τον κόπο και ενημέρωσέ μας για την υγεία της όταν επιστρέψεις.
Πολλά φιλιά :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα σε ολυος και πραγματικα σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου. επιστρεψαμε πριν λιγο απο Δραμα. τα πραγματα εχουν ως εξης: καναμε αιματολογικες και βγηκε αρνητικη στην περιτονιτιδα(ευτυχώς) πραγμα που φοβοταν ο τριτος κτηνιατρος. οι αιματολογικες ηταν σχετικα καλες. καλος αιματοκριτης ανεβασμενα λευκα. τα ασχημα τωρα.. δεν μπορει να ξερει τι ακριβως γινεται εσωτερικα. αυτο που θελουμε ειναι να αρχισει να τρωει και να μην κανει εμετο και να ενεργητε κανονικα χωρις αιμα η καθολου. αν δεν ενεργηθηθει τις επομενες ημερες σκουρα τα πραγματα με το εντερο... μου εδωσε τριπλη αντιβιωση(για να μην παθει περιτονιτιδα) και βλεπουμε πως θα παει τις επομενες ημερες.

να σας γνωρισω και τα κοριτσια μου :) η γκρι ειναι η μανταλενα 8,5 ετων και η ασπρη ειναι το μικρακι μου το αρρωστουλικο η μαλλου..

Μου φαίνεται πολύ θετικός ο γιατρός αυτός από άποψη γνώσεων. Να είσαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του αυτές τις μέρες. Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε καλά με το αγγελούδι σου!

ναι αυτος ειναι πολυ καλος γιατρος!! σε ευχαρισρτω πολυ

Με υπέρηχο ή ακτινογραφία δεν γινόταν να δει τι παίζει με το έντερο? :( Εύχομαι πολλά περαστικά στο γατάκι.

μου ειπε, οτι δειχνουν οι αιματολογικες δειχνει κ ο υπερηχος..

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μωρό σου, και κάπου εδώ να σταματήσει η ταλαιπωρία σας....

Ευχόμαστε κι εμείς να πάνε όλα καλά! Φαίνονται κούκλες και η Μανταλένα και η Μαλλού και ευχόμαστε μόλις περάσει η περιπέτεια, να τα γνωρίσουμε καλύτερα τα κορίτσια σου!!!

Μακάρι να τελειώσει σύντομα αυτή η ταλαιπωρία της μικρής σου, σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα!

εύχομαι να πάνε όλα καλα!!!! υπομονη

Σου απάντησα στο πμ, αλλά ήταν μεγάλο:redface:, θα προσπαθήσω να το να το στείλω σε δύο δόσεις! :)

Δεν έχω και πολλή πείρα με τις λειτουργίες του φόρουμ. Μοιάζει σαν να υπάρχουν δύο τρόποι αποστολής προσωπικού μηνύματος. Δεν ξέρω αν έλαβες το δεύτερο μέρος.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
σας ευχόμαστε και εμείς καλή έκβαση με την μικρούλα.
περαστικά όσο το δυνατόν πιό σύντομα!

Περαστηκα στην μαλλου ,ευχομαι να γεινει σηντομα καλα :flowers:

καλησπερα σε ολυος και πραγματικα σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου. επιστρεψαμε πριν λιγο απο Δραμα. τα πραγματα εχουν ως εξης: καναμε αιματολογικες και βγηκε αρνητικη στην περιτονιτιδα(ευτυχώς) πραγμα που φοβοταν ο τριτος κτηνιατρος. οι αιματολογικες ηταν σχετικα καλες. καλος αιματοκριτης ανεβασμενα λευκα. τα ασχημα τωρα.. δεν μπορει να ξερει τι ακριβως γινεται εσωτερικα. αυτο που θελουμε ειναι να αρχισει να τρωει και να μην κανει εμετο και να ενεργητε κανονικα χωρις αιμα η καθολου. αν δεν ενεργηθηθει τις επομενες ημερες σκουρα τα πραγματα με το εντερο... μου εδωσε τριπλη αντιβιωση(για να μην παθει περιτονιτιδα) και βλεπουμε πως θα παει τις επομενες ημερες.

Συνολικά το γατί έχει πάρει ένα σωρό αντιβιώσεις (οι οποίες αν δοθούν οφείλει να δοθοεί και η τελευταία δόση που λέει το πρωτόκολλο για αυτά). Έχεις πάει ήδη σε 3 ιατρούς και οι 2 τελευταίοι ποτισανε το γατί με διαφορετικά αντιβιοτικά ο καθένας.

Τα πολλά αντιβιοτικά μπορεί να δημιουργήσουν ανθεκτικά στελέχη και να χρειάζεται ακόμα πιο ισχυρά αντιβιοτικά για να καταπολεμηθούν σε περίπτωση υποτροπής.

Και τι προτίνεις? Να μείνει χωρίς αντιβίωση με τέτοιου είδους πρόβλημα??? Εδώ μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση..βασικά δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που να ΜΗΝ έδινε αντιβίωση για κάτι ΤΈΤΟΙΟ..

Τελοσπάντων, κοριτσάκι, ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη γατούλα σου που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν οι γιατροί..Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και να την έχεις αγκαλιά όπως πρώτα..:)

Τελευταία επεξεργασία:
μακαρι να πανε ολα καλα με τη γατουλα σου,κανε οτι σου ειπε ο τελευταιος γιατρος κι ευχομαι να μας πεις ευχαριστα αυριο.

καλησπερα και σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για ακομη μια φορα.
το μαλλουδακι εφαγε λιγακι και εμετο δεν εκανε.. :D
τωρα μολις διαβασα για την περιτονιτιδα... δεν ηξερα τι ακριβως ειναι κ ΚΑΝΕΝΑΣ γιατρος δεν με ενημερωσε οτι κολλαει...........
εγω αλλη μια γατα θεε μου........... προς το παρον βγηκε αρνητικη αλλα τα πραγματα ειναι ζορικα μην εμφανιστει στην πορεια, γιαυτο κ
η τριπλη αντιβιωση.... ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ

Και τι προτίνεις? Να μείνει χωρίς αντιβίωση με τέτοιου είδους πρόβλημα??? Εδώ μιλάμε για πολύ σοβαρό πρόβλημα..βασικά δε μπορώ να φανταστώ κάποιον που να ΜΗΝ έδινε αντιβίωση για κάτι ΤΈΤΟΙΟ..

Τελοσπάντων, κοριτσάκι, ελπίζω όλα να πάνε καλά με τη γατούλα σου που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν οι γιατροί..Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά και να την έχεις αγκαλιά όπως πρώτα..:)

Έγιναν 3 σοβαρά λάθη.

1) Δεν αλλάζεις γιατρό αν δεν τελειώσει το έργο του. Ο πρώτος γιατρός σαφώς έπρεπε να δώσει προληπτικά αντιβίωση καθώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν. Αλλά αυτός τη χειρούργησε αυτός μπορεί να υπόθεσει καλύτερα τη πήρε κακά στην επέμβαση.

2) Όταν αρχίζεις μια αντιβίωση δεν τη σταματάς απότομα.

3) Δεν παίρνεις πολλές διαφοτερικές αντιβιώσεις ταυτόχρονα. Να δώσω ένα παράδειγμα για ποιο λόγο πρέπει να γίνεται αυτό. Αρχίζεις με ένα αντιβιωτικό. Μετά από 7 μέρες (για τους ανθρώπους ) σταματάς την αντιβίωση. Αν η μόλυνση δεν έχει φύγει αρχίζεις το δεύτερο αντιβιωτικό. Τα ανθεκτικά στελέχη που δημιουργήθηκαν από το πρώτο αντιβιωτικό και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει ο οργανισμός εξολοθρεύονται από το δεύτερο.

Σε αυτή τη περίπτωση εξαιτίας του δεύτερου και του τρίτου γιατρού η γάτα πήρε ότι αντιβιωτικό υπάρχει στην αγορά. Μετά από τη χορήγηση τους πιθανόν να δημιουργηθούν ανθεκτικά στελέχη που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τον οργανισμό. Τότε η γάτα θα πεθάνει και η ιδιοκτήτρια της γάτας θα κατηγορεί το πρώτο κτηνίατρο ενώ κυρίως θα ευθύνονται ο δεύτερος και ο τρίτος κτηνίατρος.

Ο τρίτος κτηνίατρος δεν έπρεπε να δώσει τριπλό αντιβιωτικό στη γάτα (ενώ έπαιρνε ήδη αντιβιωτικό) αλλά ένα ισχυρό αφού προηγουμένως σταματούσε ομαλά η χορήγηση των αντιβιωτικών του δεύτερου στη περίπτωση που η μόλυνση δεν υποχωρούσε.

Tι πρέπει να κάνεις μα φυσικά να ακούσεις τον 3ο ιατρό (είναι ιατρός και ξέρει καλύτερα από μας) και σε περίπτωση που γίνει κάποια επιπλοκή (δε πιάσει το φάρμακό) να ακολουθήσεις τις επόμενες εντολές που θα σου δώσει χωρίς να πας σε 4ο, 5ο, 6ο

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back