ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να ειναι αυτο μακαρι! γιατι τρια βραδια τωρα 5-7 το πρωι ειναι το πιο απελπιστικο... μεσα στην μερα δεν ειναι τοσο εντονο οσο το βραδυ...εγω σημερα εκανα ενα τεστακι στα γατονια μου,ειχε λιακαδα για λιγο,κατσαμε στην αυλη και τ αφησα να δω που θα πανε,λοιπον επεστρεψαν με κανα δυο γατια ακομα,τ αλλα σε οιστρο να κανουν τα κλασικα νιαοοοοο και τα δικα μου να θελουν να παιξουν,οποτε βεβαιωθηκα οτι δεν τρεχει τιποτα,απλα θελουν να δουν τι ναναι αυτο που φωναζουν οι γατοι και οι γατες απ εξω,ποιος ξερει κιολας τι θα λενε μεταξυ τους στη γατισια τους γλωσσα ε?δεν νομιζω να ναι οιστρος απλα περιεργια και ορμονες που θελουν το χρονο τους.περιμενουμε νεοτερα απ τον κτηνιατρο οταν πατε!![]()
και εγω μετραω τις μερες να παω στον γιατρο... την Δευτερα θα παω που τελειωνει κ η αντιβιωση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
τελος η αντιβιωση. οσον αφορα τον οιστρο θα πρεπει να κανω υπομονη μεχρι τον μαιο για να την ξαναανοιξουμε κ να την καθαρισει. προφανως ειτε εχουν μεινει οι ωοθηκες η καποιο κομματι τους κ δημιουργειται ο οιστρος. για τις διαρροιες πρεπει σε κανα δυο βδομαδες να στρωσει τωρα που τελειωσε η αντιβιωση! αυτα! σας ευχαριστω ολους παρα παρα παρα πολυ για την συμπαρασταση τα καλα σας λογια και την θετικη ενεργεια! οποιοδηποτε θελει να μιλησει εγω ειμαι εδω !
οσον αφορα τον αλλο ''γιατρο '' το ψαχνω με δικηγορο για καταγγελια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

catandie
Δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χαίρομαι που έχει βρει τον εαυτό της παρά την ανευθυνότητα του πρώτου "γιατρού"...
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Το Σάββατο ήμουν Σαλαμίνα και πέρασα από τον γιατρό της Χιονάτης μου που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Του είπα την ιστορία της γατούλας σου και μου απάντησε πως αν πραγματικά είναι οίστρος "τότε κάποιος ιστός έμεινε από την πρώτη εγχείρηση". Όπως είπε ο δικό σου τον ρώτησα αν είναι επικίνδυνο να ξανά ανοιχτεί, μου απάντησε "όχι, είναι απλή ρουτίνα, θέλει όμως προσοχή και προσεκτικό ψάξιμο για να εντοπιστεί ο ιστός αυτός".
Χθες δεν μπόρεσα να σου το γράψω γιατί η Χιονάτη είχε επισκέψεις. Τώρα που διάβασα το μήνυμά σου σε θυμήθηκα
Πάντως τα νέα σου είναι ευχάριστα κάνε λίγο ακόμη υπομονή να τελειώσουν όλα τον Μάιο
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Καλό απόγευμα Αθηνά
Το Σάββατο ήμουν Σαλαμίνα και πέρασα από τον γιατρό της Χιονάτης μου που του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Του είπα την ιστορία της γατούλας σου και μου απάντησε πως αν πραγματικά είναι οίστρος "τότε κάποιος ιστός έμεινε από την πρώτη εγχείρηση". Όπως είπε ο δικό σου τον ρώτησα αν είναι επικίνδυνο να ξανά ανοιχτεί, μου απάντησε "όχι, είναι απλή ρουτίνα, θέλει όμως προσοχή και προσεκτικό ψάξιμο για να εντοπιστεί ο ιστός αυτός".
Χθες δεν μπόρεσα να σου το γράψω γιατί η Χιονάτη είχε επισκέψεις. Τώρα που διάβασα το μήνυμά σου σε θυμήθηκα
Πάντως τα νέα σου είναι ευχάριστα κάνε λίγο ακόμη υπομονή να τελειώσουν όλα τον Μάιο
σε ευχαριστω παρα παρα πολυ μου με θυμηθηκες και ρωτησες τον γιατρο σου! ναι θα κανω υπομονη να δω αν θα συνεχισει τα ιδια (προς το παρον σταματησε) αλλιως τον Μαιο την ξανανοιγουμε για να ησυχασει και αυτη και εμεις!
Bello
Εκκολαπτόμενο μέλος
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool