yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
η παργγειλτε εδωhttps://www.drsfostersmith.com/product/NavResults.cfm?N=2002+113520

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενη κι εμενα!!!ανοιγει τα ποδια και σχεδον ερπει!!!!σαν κομαντο

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Και πολυ αμφιβαλω αν θα την ξαναδεις μετα.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε κι εσείς δεν το είπα για να σας κατηγορήσω προσωπικά. Για το είδος μας γενικά λέω έτσι που τα έχουμε κάνει….έχουμε σκορπίσει παντού το κακό κι έχουμε καταντήσει σκλάβοι για να έχουμε προστασία, και εμείς, αλλά και τα ζώα που τα σκλαβώνουμε και τα ξεφτιλίζουμε για να τα προστατεύσουμε. Βλέποντας το γατάκι με το λουρί μου έρχεται πολύ άσχημα.δικιο εχεις θαναση,αλλα με τοσους τρελους και κακους ανθρωπους που κυκλοφορουν,πως να προστατεψεις τα ζωακια σου??
Μου φαίνεται σαν περίγελος σε βάρος του ζώου.
Ismini
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Τι ωραια! Θελω κι εγω αλλα αυτα μονο σε αυλες συμβαινουν...Ισμηνη, ο αραπης της γιαγιας μου(οταν ζουσε), καθε βραδυ που εβγαζε η αδελφη μου το σκυλο βολτα, τους ακολουθουσε και γυριζε μαζι τους και ετρωγε απο το φαγητο του σκυλου μαζι του.![]()

Βεβαια ο γατος ειχε μαθει και ζουσε στον κηπο και ηξερα να προφυλασσεται απο τα αυτοκινητο.
Καμια φορα πηγαιναν(απο περιεργεια)και αλλες γατες.
Θυμαμαι μια φορα που γυριζα απο το σχολειο κατα τις 2 με κατι συμμαθητες μου, βρηκα την γιαγια μου στο δρομο να ψαχνει το γατο.
Και οταν τη ρωτησα τι κανει, μου απαντησε:"Ψαχνω το γατο, γιατι χθες πηγε με το σκυλο και τον εχασα!".
Και οι συμμαθητες μου(αγορια), το παρεξηγησαν και καταλαβαινεις τι σκεφτηκαν!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλό!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα κυριος μου ειπε για μια γατουλα που την πηγαινει βολτα παντου χωρις λουρι και οπου της λεει η κοπελα που την εχει να σταματησει και να κατσει, υπακουει απολυτα και μεχρι να της ξαναμιλησει δεν κουνιεται. Πολυ τσιρκο-ατμοσφαιρα! Πως το καταφερε αυτο ρε παιδια; Κιαι η κοπελα ειχε αγχος λεει γιατι θα επερνε σκυλο και σκεφτοταν μηπως δεν τα καταφερει.
Το βλεπω αυτο το σκυλο να πλενει και πιατα και να ραβει...
Ταλεντο η μικρη!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool