Σαμαράκια για να πηγαίνετε βόλτα τη γάτα σας

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
να μερικα ζητηστε τα στα πετ σοπ

η παργγειλτε εδωhttps://www.drsfostersmith.com/product/NavResults.cfm?N=2002+113520

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς έχουμε ήδη,και παρ' όλο που το είχα σφίξει καλά χωρίς να έχει πολύ αέρα ,τα κατάφερε η άτιμη και βγήκε από εκεί,και έμεινα με το λουρί στο χέρι.:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω στο χωριο την πατησα ετσι.μπηκε κατω απο το αυτοκινητο μας κι εγω εμεινα κρατωντας σκετο το λουρι....κοντεψα να μεινω απο την αγωνια μεχρι να την πιασω:/:

Παιδια αν εβγαζα τα δικά μου βόλτα θα είχαμε τραγωδίες........ Ειναι πολύ θαρραλέα τα μικρά μου!!!!
:P :P :P

Εμενα οταν το φοραει την ενοχλει και παει σαν χεσμ***νη!!!:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Ελενη κι εμενα!!!ανοιγει τα ποδια και σχεδον ερπει!!!!σαν κομαντο:lol: :lol:

Εεε ρε κατάντιααα αφού καταντήσαμε το είδος μας επεκταθήκαμε και στα άλλα είδη.

δικιο εχεις θαναση,αλλα με τοσους τρελους και κακους ανθρωπους που κυκλοφορουν,πως να προστατεψεις τα ζωακια σου??

Θαναση, αν βγαλεις την γατα χωρις λουρι τις πρωτες φορες, απο την λαχταρα της θα τρεξει και θα εξαφανιστει.
Και πολυ αμφιβαλω αν θα την ξαναδεις μετα.:hmm:

δικιο εχεις θαναση,αλλα με τοσους τρελους και κακους ανθρωπους που κυκλοφορουν,πως να προστατεψεις τα ζωακια σου??
Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε κι εσείς δεν το είπα για να σας κατηγορήσω προσωπικά. Για το είδος μας γενικά λέω έτσι που τα έχουμε κάνει….έχουμε σκορπίσει παντού το κακό κι έχουμε καταντήσει σκλάβοι για να έχουμε προστασία, και εμείς, αλλά και τα ζώα που τα σκλαβώνουμε και τα ξεφτιλίζουμε για να τα προστατεύσουμε. Βλέποντας το γατάκι με το λουρί μου έρχεται πολύ άσχημα.
Μου φαίνεται σαν περίγελος σε βάρος του ζώου.

Παντως στη γειτονια μου υπαρχει μια γατα που πηγαινει βολτα ανευ λουριου. Ακολουθει μια κυρια με το σκυλο της. Αν μπορεσω θα τη ρωτησω πως στο καλο το καταφερε αυτο. Νομιζω ομως οτι αυτη η γατα δεν ζει αποκλειστικα μεσα για να μπορει να περπαταει τοσο ψυχραιμα.

Ισμηνη, ο αραπης της γιαγιας μου(οταν ζουσε), καθε βραδυ που εβγαζε η αδελφη μου το σκυλο βολτα, τους ακολουθουσε και γυριζε μαζι τους και ετρωγε απο το φαγητο του σκυλου μαζι του.:)

Ισμηνη, ο αραπης της γιαγιας μου(οταν ζουσε), καθε βραδυ που εβγαζε η αδελφη μου το σκυλο βολτα, τους ακολουθουσε και γυριζε μαζι τους και ετρωγε απο το φαγητο του σκυλου μαζι του.:)
Τι ωραια! Θελω κι εγω αλλα αυτα μονο σε αυλες συμβαινουν...:(

Ηταν πολυ ωραια.
Βεβαια ο γατος ειχε μαθει και ζουσε στον κηπο και ηξερα να προφυλασσεται απο τα αυτοκινητο.
Καμια φορα πηγαιναν(απο περιεργεια)και αλλες γατες.

Θυμαμαι μια φορα που γυριζα απο το σχολειο κατα τις 2 με κατι συμμαθητες μου, βρηκα την γιαγια μου στο δρομο να ψαχνει το γατο.
Και οταν τη ρωτησα τι κανει, μου απαντησε:"Ψαχνω το γατο, γιατι χθες πηγε με το σκυλο και τον εχασα!".
Και οι συμμαθητες μου(αγορια), το παρεξηγησαν και καταλαβαινεις τι σκεφτηκαν!:confused: ;)

:redface: :redface: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλό!!!

Και μενα η Οπρα καταφερε να βγει απ το κολαρο αλλα ευτυχως ειμασταν ακομη στις σκαλες!! Τις σταματησα τις βολτες γιατι μετα η Οπρα μολις ανοιγα την εξωπορτα την κοπανουσε!!! αμαν ειχα κανει να της το κοψω αυτο και με τις εξοδους ενιωσε σιγουρια και ηθελε να κανει μονη της βολτα.

Ενα κυριος μου ειπε για μια γατουλα που την πηγαινει βολτα παντου χωρις λουρι και οπου της λεει η κοπελα που την εχει να σταματησει και να κατσει, υπακουει απολυτα και μεχρι να της ξαναμιλησει δεν κουνιεται. Πολυ τσιρκο-ατμοσφαιρα! Πως το καταφερε αυτο ρε παιδια; Κιαι η κοπελα ειχε αγχος λεει γιατι θα επερνε σκυλο και σκεφτοταν μηπως δεν τα καταφερει.
Το βλεπω αυτο το σκυλο να πλενει και πιατα και να ραβει...:lol: :lol:
Ταλεντο η μικρη!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back