Σαμαράκια!!

Ναι, και έχει αυτή την όψη:
23652.jpg

Πωλείται σε δύο μεγέθη: Για μικρά γατάκια και για ενήλικες γάτες.
Θα το βρεις στα πετ σιοπ. Μην κάνεις το λάθος αν δεν το το βρεις στο πρώτο πετ σιοπ στο οποίο θα μπεις, να αγοράσεις σαμαράκι για μικρό σκυλί όμως. Η γάτα σου γρήγορα θα ξεγλυστρίσει και θα φύγει :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκανα το λαθος και αγορασα σημερα ενα για μικρα σκυλακια απο τα zumbo... προς το παρον δεν φαινεται να τον ενοχλει και να το βγαζει.... θα του το φοραω σπιτι 2-3 μερες μεχρι να φυγουμε και πιστευω θα το συνηθισει....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα μια φορά μπράβο σ'εκείνον που εφηύρε το λουράκι-σαμαράκι για γάτες!:clapping:

Δεν μας έφτανε το μπροστινό μπαλκόνι , κλαίγαμε σπαραχικά να βγούμε και στο πίσω ( καθότι, ως γνωστόν, όσο χώρο και να τους διαθέσεις δεν είναι ποτέ αρκετός γι'αυτά). Από τη μια ήθελα να της κάνω το χατήρι, από την άλλη εκεί έχω τοποθετήσει μόνο ένα πλέγμα κοινό που όμως δεν επαρκεί και η κατάσταση είναι επισφαλής (είμαστε και στον τέταρτο όροφο:worry:),
Οπότε η μόνη λύση ήταν να μάθει η τσούπρα μου εμπειρικά τι σημαίνει η φράση "μπορείς να έχεις ό,τι θέλεις, αλλά δέξου και τις συνέπειες" , που θα πει ναι μεν θα απολαύσεις την ησυχία και τα τιτιβίσματα των πουλιών, αλλά υπό περιορισμό..
Φορέσαμε το λουράκι-σαμαράκι, το οποίο σημειωτέον είναι η δεύτερή μας χρονιά που χρησιμοποιούμε το ίδιο (είναι και μικρόσωμη και μια χαρά μας κάνει το παιδικό μας, διατηρείται και σε καλή κατάσταση) και με ασφάλεια απολαμβάνουμε και τις χαρές του πίσω μπαλκονιού:D

DSCN1997.jpg
DSCN1993.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατούλα μου επίσης τρελαίνεται να δει τι υπάρχει πίσω από κάθε πόρτα αλλά με τα μπαλκόνια δεν είχαμε ποτέ θέμα. Όταν ήταν πολύ μικρούλα πήγαινε καμιά φορά να κάνει κάτι ακροβατικά στα καγκελα, αλλά δεν το έχει ξανακάνει από τότε. Όταν βγαίνει στο μπαλκόνι και την παίρνω αγκαλιά γαντζώνεται απάνω μου σαν μαϊμού και σφίγγεται ολόκληρη . Μόλις την βάζω μέσα χαλαρώνει. Έχω την εντύπωση πως διαισθάνεται το κενό από κάτω...

Ένα παράθυρο "βγαίνει" στο μπαλκόνι και εκεί της αρέσει να κάθεται. Ποτέ όμως δεν ρεμβάζει προς τα έξω αλλά πάντα προς τα μέσα ..

Τώρα όμως που διάβασα όλα αυτά που γράφετε για τα μπαλκόνια , μπήκα σε σκέψεις ..

Απέναντι έχει και δέντρα και πουλάκια ουφφ . Τώρα που ξεπεράσαμε το θέμα με το ουροποιητικό και τα αναπαραγωγικά της , έγινε ζωηρούλα και φοβάμαι. Θα έχω το νου μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back