Σαμαράκια!!

Καλέ ναι,πως δεν τη θυμάμαι,τόση έρευνα κάνατε να μας ταιριάζει η αποχρωση με το τρίχωμα!Μαίρη κάτσε να μας βρει μία ακομα η Γιούλη για τη Μόιρα,να ταιριάζουν ασορτί!:P:lol:
Μπορεί να δανείζεται του Σείριου... θα ταιριάζει με τα μάτια της:P;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολύ κίνκι σε βρίσκω...:lol:
τιγρέ, λεοπάρ, δερματίνη:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Με χάλασε ολίγον το χρώμα, αλλά σαν σχέδιο είναι ωραίο και βολικό:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάντως για να απαντήσω κι εγώ...Η Ήλια δεν φάνηκε να μην μπορεί να περπατάει ότι έτρεχε σαν τρελή για να το βγάλει ναι οκ!Μιλάμε για 2 λεπτα της το φόρεσα.Εμείς έχουμε μικρό μπαλκονάκι αλλά την έχουμε δει ταρζάν και έτσι τα μέτρα θα πρέπει να είναι σκληρά και αμείλικτα..Ο οδηγός φτάνει ως και το περβάζει αν το στερεώσω στο δωμάτιο..Όταν πάμε όμως στο άλλο σπίτι μάλλον θα χρειαστώ καμια 15αρια μέτρα τόσο που είναι το μπαλκόνι!!!

δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά?

δοκίμασες να της δώσεις κάποια λιχουδιά όσο έκανε τα παλαβά της? ηρέμησε μετά?
Λιχουδιά????Βασικά όχι!!!Εφαγα σοκ με τα κιλά τους και επειδή είναι και ζιλιάρικα και λιχουδιες σε στιλ κροκετες δεν βρίσκο αν είναι να τους δώσω πρέπει να τους δώσω κονσέρβα και πρέπει και στα δύο και αυτό είναι αδύνατον καθότι ο μάπας έχει γίνει ΓΑΤΑΡΟΣ!!!3 κιλά το ψυχουλάκι μου!!!:DΠαιδιά πείτε μου για τις λιχουδιές πως λέγονται καμια μαρκα..Μία κονσερβα που έχω καιρό ακόμα δεν την έχω ανοίξει...Όσο για το αν ηρέμησε,

την πήρα αγκαλίτσα την χαιδευα της εβγαζα ΄λίγο λίγο το σαμαράκι και όλα καλά!:)

Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω...;)

εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής:redface:

εγώ τους πέρνω και κάτι στικάκια από τα λίντλ, τους αρέσουν πολύ αλλά τους δίνω πολύ λίγο γιατί δεν νομίζω να είναι και κάτι της προκοπής:redface:
Ευχαριστώ καλή μου..Εχουμε δίπλα λιντλ δεν θα δυσκολευτώ να βρω!:)

Κατερινάκι σου έγραψα στο θρεντ της Γεωργίας για αυτή που του δίνω εγω...;)
Ααααα οκ!!!Ευχαριστώ!!!:)

Παιδιά έχω δοκιμάσει να φορέσω το σαμαράκι στην γατούλα μου. Είναι ακροβάτης (η μόνη από τα 3 γατιά που έχω). Της το φοράω κ φοβάται. Στην αρχή στέκεται ακίνητη κ όταν πλησιάζουμε δίπλα της νιαουρίζει με φόβο. Βέβαια την τελευταία φορά που της το έβαλα, ενω δεν κυκλοφορούσε κ πολύ στο μπαλκόνι, κ ενώ ήμουν μπροστά, άρχισε παρακαλώ με το σαμαράκι να σκαρφαλώνει στο πλέγμα του μπαλκονιού κ να προσπαθεί να το κατεβάσει για να βγε ι η μισή έξω κ να ρεμβάσει. Τί να κάνω? Μήπως να της το φοράω μέσα στο σπίτι για να το συνηθίσει? Φοβάμαι μην της σπάσω τα νεύρα. Οσο για λιχουδιές δεν πιάνουν γιατί είναι πολύ λιγόφαγη. Τελικά μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω το μπαλκόνι εντελώς για τη συγκεκριμένη γατα? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ιδέες? Επειδή λείπω σε διακοπές κ μπαίνω από ιντερνετ καφέ ίσως δεν σας απαντήσω εγκαίρως.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά.;)

ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει

θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις

υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω

ναι θα της το φοράς μέσα στο σπίτι για λίγο χωρίς τον οδηγό, όταν ηρεμει θα της το βγάζεις, μόνο αφού το συνιθίσει θα βάλεις τον οδηγό αλλά δεν θα την δέσεις θα την αφήσεις να τον σέρνει μαζί της αφού εξηκιωθεί και αρχίσει να κινήτε και να παίζει τότε θα την δέσεις ή θα το κρατάς εσύ και πάλι θα περιμένεις να ηρεμίσει πριν της το βγάλης, να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παλέβει και να φεύγει

θα της αποσπάς την προσοχή με παιχνίδια αν δεν της αρέσουν οι λιχουδιές και όταν κάθεται καλά θα την επιβραβέβεις έστω και με χάδια και γλυκόλογα και θα την λύνεις

υποτίθεται ότι έτσι θα μάθει και θα κάθεται φρόνιμα όμως ο οδηγός δε θα πρέπει να είναι ποτέ τόσο μακρής ώστε να της επιτρέπει να σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα ή να κρέμετε έξω από το μπαλκόνι, με ένα΄ν τυχαίο θόρυβο μπορεί να τρομάξει, να πέσει και να κρεμαστεί από κάτω
Σ΄ευχαριστώ που μου απάντησες αμέσως γιατί δεν θα μμείνω για πολύ ώρα στο ιντερνετ καφέ.
Λοιπόν η κακομοίρα δεν προσπαθεί να το βγάλει. Απλά το φοβάται πολύ... Και στο μπαλκόνι σκαρφάλωσε γιατί είναι δυστυχώς πολύ μικρό σε πλάτος το μπαλκόνι μου. Μόνον 1 μέτρο. Σε μήκος είναι πολύ μεγάλο. Κσι δεν ξέρω τι να κάνω τελικά... Σ' ευχαριστώ πάντως. Αφου σκέφτηκα να πάρω ένα μεγάλο κλουβί για να την βάζω μέσα για λίγη ώρα να λιάζεται η καημενούλα... Τι να πω πια. Ο κτηνίατρος μου είπε πως οι γάτες έχουν την δική τους ισορροπία και συνήθως δεν πέφτουν παρά μόνον αμα μεγαλώσουν σε ηλικία που μειώνονται κάπως οι αντιδράσεις τους και βαραίνουν. Αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι. Είδαμε κ το ατύχημα της Αντζης. Και πάλι σ' ευχαριστώ.:)

άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο:happy:

για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι

άμα το φοβάτε μη της το φοράς, άστο πρώτα εκεί που κοιμάτε χύμα για κάποιες μέρες ώστε να το συνηθίσει ή παίζε με αυτό μαζί της, να το σέρνεις στο πάτωμα με τον οδηγό του να το κινιγάει ώστε να εξηκιωθεί και να το δει σαν παιχνίδι και ως κάτι ευχάρηστο:happy:

για το μήκος το δένεις στους 80 - 90 πόντους για να έχεις το κεφάλι σου ίσυχο, δεν είναι ανάγκη να τρέχει σε όλο το μπαλκόνι

καλή η ιδέα σου να το χρησιμοποιήσω σαν παιχνίδι στην αρχή. Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί. Να γιατί είναι τοσο χρήσιμο να ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα το δοκιμάσω. Εννοείται πως δεν το έχω τόσο μακρύ. Αλλά θα πρέπει να το αφήνω για λιγότερο από 70 πόντους κ να είμαι μαζί τελικά.
Ευχαριστώ και πάλι.

Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!!

Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό?:hmm:

Εγώ που έχω τον Οραντζέλο 1 έτους και τον Τουσάκο πιο μικρό,μπορώ να τους μάθω να περπατάνε με σαμαράκι και οδηγό?:hmm:
Δεν ξέρω αν μπορεις να τους βγάζεις βόλτα με αυτό,αλλά νομιζω ότι με υπομονή μπορουν να μάθουν να το δέχονται,ώστε να μπορεις να τους αφηνεις στο μπαλκονι διχως φόβο.

Πήγα στο πετ σοπ και ρώτησα..Πόσο χαζή γατομαμά μπορεί να είμαι και είχα κάνει κουβαράκι το ηλιακι μου για να μπει μέσα στις τρύπες από το σαμαράκι.Το δικό μου σαμαράκι της το φοράς στα 2 πόδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ!!!!
Τι εννοεις στα δύο ποδια Κατερινάκι;Φόρα της το και βάλε αμς μια φωτό να καταλάβουμε.:hmm:

Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας.
Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους...

Είναι αυτό που το περνάς μέσα από τα μπροστινά πόδια και κουμπώνει στο σβέρκο. Τέτοιο έχουμε κι εμείς αλλά τώρα θα πάω να πάρω σαν της Δώρας.
Πρόσεχε, να έχεις υπόψην σου Κατερινάκι ότι αυτό μπορούν και το βγάζουν εύκολα. Περνάνε προς τα πίσω το κεφάλι τους και τα πόδια βγαίνουν από μόνα τους...
Εμένα μου είχαν δώσει ένα τέτοιο αλλά ήταν για σκυλάκια και δεν είχα ιδέα πως να το βάλω στον Σειριο.Αυτό που έχουμε τώρα του μίκρυνε του κοιλαρά,και λέω να δοκιμάσω αυτό που λες μια και το έχω.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back