Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος

Το θεώρησα υπερβολή και εκτός αυτού δεν θέλω να τον ενοχλώ για κάτι τόσο απλό γιατί στο τέλος θα καταλήξω να του μιλάω πιο συχνά και από ότι μιλάω στους γονείς μου

Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάποιο που έχετε δοκιμάσει και δεν προκαλεί κάτι αρνητικό στα γατιά? Θα ήθελα επίσης και ένα μαλλακτικό γιατί έχουμε μακρύ μαλλί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
το jonsons baby sampoo ειναι καλο .Αλλα μην βαλεις πολυ γιατι θα θελει πολυ ξεπλυμα. Η σειρα εχει και conticionerΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Μάλλον όσοι έχουν μακρύτριχες γάτες είναι πιο κατάλληλοι να βοηθήσουν σ' αυτό. Πάντως εγώ μια φορά που έχω πλύνει όλη κι όλη την Αρήθα (όταν τη βρήκαμε, που είχε λάδια αυτοκινήτου στην πλάτη της η καημένη), με Pantene την είχα πλύνει. Και ήταν μια χαρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Απαλό, ασφαλές και κάνει ωραία γούνα μετά...!
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Nομιζω καλυτερο ειναι να ρωτησεις ενα πετ-σοπ (και μη με βαρατε οι συμφορουμιστες/στριες) και θα σου δωσουν το καταλληλο!!
μη βαρατε λεμε, ντατς ???

φιλικα
φρου φρου
elvenstar
Επιφανές μέλος
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare
Δραστήριο μέλος
δεν το ξαναπηρα βεβαια λογω αμφιβολιας για την αποτελεσματικοτητα του, βασει μονο αυτης της ιδιαιτεροτηταςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
το πιο σημαντικο κομματι στο μπανιο μιας γατας ειναι το στεγνωμα , και αυτο γινεται μονο με πετσετα με εντονο πελος και καλο τριψιμο,
καλο ειανι να της μιλατε απαλα αλλα οχι τσιριχτα για να χαλαρωνει...και να της δωσετε την αισθηση του χαδιου (λεμε τωρα )

mickey mouse
Διάσημο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χμμμμμμ... Αν κατάλαβα καλά, μάλλον σαμπουάν ειδικό για γάτες ψάχνει ο Van_Moufas.
Μάλλον όσοι έχουν μακρύτριχες γάτες είναι πιο κατάλληλοι να βοηθήσουν σ' αυτό. Πάντως εγώ μια φορά που έχω πλύνει όλη κι όλη την Αρήθα (όταν τη βρήκαμε, που είχε λάδια αυτοκινήτου στην πλάτη της η καημένη), με Pantene την είχα πλύνει. Και ήταν μια χαρά.
Καλέ που φαινόντουσταν τα λάδια αυτοκινήτου στην Αρήθα καλέ

Η Νίνα μου δεν με άφηνε με τίποτα να την πλύνω
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Φαινόντουσαν... Και, κυρίως, μύριζαν!Καλέ που φαινόντουσταν τα λάδια αυτοκινήτου στην Αρήθα καλέ![]()

Anthoulaki, τις γάτες τις κάνουμε μπάνιο μόνο αν έχουν λερωθεί πάρα πολύ και κυρίως αν έχουν λερωθεί με κάτι που δεν κάνει να το γλείψουν οι ίδιες (κάποιο χημικό π.χ.). Επίσης, μπάνιο χρειάζονται καμιά φορά οι μακρύτριχες γάτες που μπερδεύεται πολύ το τρίχωμά τους.να ρωτησω κ κατι εγω..? πως 8α τη κανω μπανακι.. δν την εχω κανει ποτε, νομιζω.. εχει κανεις καμια καλη ιδεα?? ειπα να το βαλω εδω, μιας κ λεγατε για σαμπουαν...
Αν δεν συντρέχει κάποιος απ' αυτούς τους λόγους, δεν είναι καθόλου απαραίτητο το μπάνιο, μια χαρά καθαρίζονται και μόνες τους! :greycat:

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
faridalav
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ σου προτίνω το Αnfo 3Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάποιο που έχετε δοκιμάσει και δεν προκαλεί κάτι αρνητικό στα γατιά? Θα ήθελα επίσης και ένα μαλλακτικό γιατί έχουμε μακρύ μαλλί.
Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι ανάγκη από μπάνιο δεν έχει αλλά... του αρέσει
. Μην ακούσει βρύση και τρέχει να χωθεί.Οπότε μάλλον θα τον βάλω να πλατσουρίσει σε σκέτο νερό όμως μετά θα χρειαστεί σίγουρα μαλακτικό γιατί είναι μακρύτριχος και θα κάνει τζίβες.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
melody25
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια περσική γατούλα, η οποία μιας και δεν μπορεί να καθαριστεί καλά μόνη της χρειάζεται μπανάκι που και που

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool